The Perfect New Bag


Het vinden van een tas die goed bij je past is voor de één moeilijker dan voor de ander. Zelf heb ik een duidelijke smaak, al kan ik wat betreft tassen vrij snel slagen. Door de jaren heen heb ik een mooie collectie opgebouwd van merktassen, en kort geleden mocht ik hier dankzij Duifhuizen tassen en koffers een prachtig exemplaar aan toevoegen om te reviewen. Moeilijk was het maken van deze keuze niet, want mijn blik viel onmiddellijk op dit pareltje van Paul's Boutique.


Even geleden schafte ik al een rugzakje aan van Paul's Boutique, wat dan ook mijn eerste tas was van dit merk. De vormgeving vind ik nog steeds prachtig en ik gebruikte hem ook dagelijks tot dat ik deze tas aan mijn collectie toe kon voegen. Dit is de Paul's Boutique Trinity Handtas in de kleur Amber Beige. Een hele lichte taupe kleur, zo zou ik hem het beste kunnen omschrijven.

Het leuke aan deze tas is dat het precies het model is wat dit jaar in gaat komen. Paul's Boutique brengt dan ook verschillende modellen uit in de Trinity lijn, van klein tot groot. Zelf heb ik de medium versie van 37 x 12 x 12.5 cm.
Iets anders wat opvalt aan dit model is het handvat. De Paul's Boutique handtas heeft slechts één handvat in plaats van de twee handvaten die aan de meeste tassen zitten. Zelf vind ik het een leuk detail en is het een keer iets anders dan we gewend zijn; en wie is er niet in voor iets nieuws?

Doordat de tas een soort triangel vorm heeft is het enige nadeeltje dat er niet ongelofelijk veel inpast. Als ik naar school ga neem ik hem enkel mee op korte dagen omdat hij anders niet zo gemakkelijk sluit, maar mocht je niet veel dingen mee hoeven te nemen die volume innemen is dit echt een ideaal model.

Gedurende de periode dat ik de tas heb vind ik hem ontzettend fijn en gebruik ik hem graag. Ik heb hem een paar dagen meegehad en er elke keer van genoten om hem te gebruiken en dragen. Door de kleur past hij perfect bij bijna alle outfits. Dit is dan ook de reden waarom deze tas zo goed bij mij past; hij is rustig en elegant.
De rustige buitenkant compenseert weer met de binnenkant. Als je de tas opent komt er een watermeloen/oranje kleur tevoorschijn, inclusief een donkerblauwe rits. Iets wat ik persoonlijk niet had verwacht, al vind ik het goed bij de tas passen en zijn we dit ook gewend van Paul's Boutique.

Het laatste voordeel aan deze tas is dat er ook nog eens een schouderband aan kan worden vastgemaakt, welke je zelf kunt verstellen door de gesp met gaatjes. Ideaal als je het mij vraagt, zo is het namelijk nog eenvoudiger de tas mee te nemen tijdens lange dagen.

Ik ben heel erg blij dat ik dit prachtige exemplaar aan mijn collectie heb kunnen toevoegen en zal er nog veel gebruik van gaan maken. Nieuwsgierig naar jullie favoriete tas ben ik nu ook zeker, dus laat het me vooral weten!

Paul's Boutique Trinity Amber Beige Bag - €109.00

13 opmerkingen

 1. Wauw mooie tas, lovee pauls boutique <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat apart dat ie maar 1 hengsel heeft, wel echt een super toffe tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave tas!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige tas! Ik heb ook 2 tassen van Pauls Boutique, vind ze heerlijk! En zo mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind ze ook fantastisch! Dit is nu ook mijn tweede, maar wat mij betreft zeker niet de laatste.

   Verwijderen
 5. Wat een gaaf model. Ik zag al iets vergelijkbaars van Supertrash maar die is ongelofelijk duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw wat een mooie tas!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, echt een mooi tas! Goede keuze!
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen