€ - Beautiful hands, daar doen we het toch voor?

Je nagels tiptop in de lak, je handen zo zacht als zijde en een elegante ring om het totaalplaatje af te maken! Zagen je handen er elke dag maar zo mooi uit… Dat kan! Plan wekelijks een handverzorging in en verwen jezelf met je eigen manicure. Stralende handen worden vanaf nu de standaard voor jou.

Where to start?

Wie mooi wilt zijn… moet tijd inplannen! Voor het beste resultaat neem je rustig de tijd en begin je gewoon bij het begin. Het vijlen, polijsten en laten glanzen van je nagels zijn daar een onderdeel van. Met een eenvoudig nagelsetje kom je een heel eind en heb je het juiste gereedschap voor gladde en egale nagels in huis. Je kunt ook kiezen voor het elektronische nagelverzorgingssysteem van Scholl: de Velvet Smooth. Dankzij de drie standen biedt het apparaatje alles wat je nodig hebt en hoef je zelf niet veel meer te doen. Ook al maak je gebruik van dit supersonische systeem, het blijf verstandig om een back-up vijltje bij je te dragen. Berg ‘m op in je tas of zijvakje van je Galaxy Core portemonneehoesje en laat de conditie van je nagels nooit aan het toeval over.

Zo zacht als zijde

Zodra je nagels van de basisverzorging voorzien zijn, is het tijd voor je handen. Hydratatie en voeding zijn het belangrijkste. Duw je nagelriemen voorzichtig naar achter en smeer ze voorzichtig in met een beetje oliefolie. Vervolgens scrub je jouw handen met een lekker product van Rituals óf met je eigen mengseltje van suiker en olie. Voor een uiterst zacht resultaat breng je vervolgens een dikke laag handcrème aan op je handen en pak je ze vervolgens goed in met twee rubberen handschoentjes. Laat je ingepakte handen weken in een bak warm water, zodat de crème sneller en dieper intrekt. Heb je hier geen tijd voor? Smeer je handen in voor het slapen gaan, en trek handschoenen aan. Zo heeft de crème alle tijd om goed in te trekken. Wanneer je wakker wordt zijn je handen zachter dan ooit tevoren.

Maak het af
De verzorging is afgerond, maar dat wil niet zeggen dat we klaar zijn. Geef je handen een prachtige finish met een stijlvol lakje en de juiste handsieraden. Kies voor een diep blauwe kleur, een metallic touch of een grafisch design. Het leuke van deze trends is dat je ze gemakkelijk combineert met andere sieraden. Kies een grote ring in dezelfde diepblauwe tint of draag een Galaxy S7 Edge case om je telefoon. Of wissel je doordeweekse Galaxy Note 3 case af met een luxe grafisch design of blauwe glittercase! Op deze manier straalt jouw outfit één geheel uit en dat heeft alleen maar voordelen!