Charlotte Tilbury Kissing Lipstick - Night Crimson

Midden vorig jaar bestelde ik voor het eerst twee producten van het prachtige merk Charlotte Tilbury. Ik kocht op dat moment het Vintage Vamp Eyeshadow Palette en de Stoned Rose Lipstick, welke ik destijds heb moeten bestellen vanuit Engeland. Vorige week kreeg ik echter persbericht waarin werd vermeld dat Charlotte Tilbury vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar zou zijn, bij niets minder als de Beijenkorf. Ik kon het niet laten om daarom een tweede Charlotte Tilbury lipstick aan te schaffen en de kleur waar ik voor heb gekozen is Night Crimson.

Ik wist uiteraard al hoe prachtig de vormgeving van de lipstick was door mijn vorige aankoop. Destijds kocht ik een wat minder opvallende kleur, Stoned Rose is een soort roestbruine kleur, maar dit keer koos ik voor een kleur die prachtig zou staan bij mijn 'Vintage Vamp' oogschaduw palette.

Nu ben ik sowieso in de herfst en winter een grotere liefhebber van donkere kleuren en aan die criteria voldoet deze kleur volledig. Night Crimson is een vrij donkerrode, doch warme kleur. Bordeaux is hij absoluut niet, ik zou hem eerder omschrijven als wijnrood.
Charlotte Tilbury heeft naast Night Crimson nog veel meer interessante, rode kleuren waardoor de keuze ook voor mij vrij lastig was. Het enige nadeel aan het bestellen vind ik dan ook de prijs; anders had ik veel meer kleuren aangeschaft.

Mocht je Charlotte Tilbury via de Beijenkorf willen bestellen moet ik zeggen dat ik de service erg prettig vind. Ik bestelde mijn lipstick in de avond en kreeg het pakketje de volgende dag in de ochtend al binnen. Ideaal, want vanuit Engeland duurt het een paar dagen langer.
Night Crimson zag er in de verpakking al prachtig uit, op mijn lippen vind ik hem nog een stuk mooier. Het enige nadeel is dat ik hem vrij lastig aan vond brengen. Doordat de lipstick heel creamy is brokkelt hij her en der, wat zeker lastig is door het bultje wat ik in mijn lippen heb. Daar accentueert hij het echt door een soort 'scheurtjes' te veroorzaken. Dit valt natuurlijk weg te werken, het kost alleen even wat extra tijd.

Maar desondanks dat vind ik het absoluut een prachtige kleur. Het kost even wat moeite om hem goed aan te brengen, wat echter ook logisch is bij zo'n wijnrode kleur, als hij er eenmaal op zit heb je er weinig omkijken aan. Even bijwerken na het eten en dat is het wel zo'n beetje!

Ik ben erg blij met deze tweede lipstick in mijn collectie en ik kan niet wachten tot ik de rest van Charlotte Tilbury haar producten kan gaan uitproberen. Ik was al enthousiast over het Vintage Vamp oogschaduwpalette en de Stoned Rose lipstick, nu ben ik er helemaal van overtuigd dat ik dit een prachtig merk vind!

Charlotte Tilbury Kissing Lipstick - €30.00

17 opmerkingen

 1. Elise Badema20-03-2016 08:54

  Hij is echt prachtig. Net als de foto's en wat staat hij mooi bij je huidskleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit merk kende ik nog niet eerlijk gezegd, maar wow wat mooi! Staat je goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem op je lippen veel mooier dan in de verpakking. In de verpakking leek hij niets voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is inderdaad in de verpakking een stukje donkerder! :)

   Verwijderen
 4. Wat een prachtige lippenstift!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleur, alleen zo duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh het kleurtje is op de lippen helemaal anders dan ik had verwacht
  ik had het eerder bruin verwacht, maar he hij staat je wel ontzettend goed

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleur had ik niet zo rood verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is inderdaad in de huls een stukje donkerder maar ik vind hem zo juist prachtig!

   Verwijderen
 8. Ik vind de verpakking ouderwets aandoen, zo zagen de lipstick er in de jaren 70 en 80 uit, beetje gemiste kans

  BeantwoordenVerwijderen