Essie Lounge Lover Collection

Het mag buiten dan nog koud zijn, de lente zit er al weer aan te komen en daar maken diverse beautymerken gebruik van. Ik heb al een aantal collecties met jullie gedeeld en er zitten er nog veel meer aan te komen. Zo komt Essie met de Lounge Lover collectie, bestaande uit zes nieuwe kleuren. Ik ontving er vijf van en deel deze vandaag met jullie.

De zes nieuwe Essie kleuren zijn als volgt;

High Class Affair; perzik-nude
Lounge Lover; mediumroze
Sunshine State Of Mind; opvallend, fel-oranje
Shades On; helder violet
Pool Side Service; grijs-blauw
Off Tropic; jungle groen
De enige kleur die ik niet heb ontvangen is Lounge Lover, al heb ik er diverse swatches van gezien die mij erg aanspraken. Dit is ook echt een mooie kleur, net als de andere vijf.

Van links naar rechts zie je op bovenstaande swatches; high class affair, lounge lover, sunshine state of mind, shades on, pool side service en off tropic. Van alle kleuren heb ik twee laagjes aangebracht en bij alle kleuren is dit voldoende om ze volledig te laten dekken.

Mijn favoriet is met stipt 'High Class Affair'. Deze kleur ziet er op mijn lichte huid ontzettend verzorgd uit en het is eenvoudig om hem mooi aan te brengen. Het is een kleur die daarnaast bij elke gelegenheid en elke outfit past, een nieuwe favoriet in mijn nagellakcollectie!

Maar ook Pool Side Service en Shades On vind ik erg geslaagd. Ik mag dan zelf niet vaak meer dit soort opvallende kleuren dragen, voor de lente en met name de zomer vind ik ze toch erg goed kunnen.

Sunshine State Of Mind is voor koningsdag volgende maand de perfecte kleur en ook tijdens een warme zomerdag zou ik deze er graag eens bij pakken. De enige kleur die mij nog niet helemaal overtuigd heeft is Off Tropic. Bij donkere huidjes denk ik echter dat deze prachtig staat en zelf denk ik dat ik hem er tegen de volgende herfst/winter eens bij pak. Voor nu vind ik hem net een tikkeltje te donker.

Wat mij betreft zit de Lounge Lover collectie vol met leuke, nieuwe kleurtjes!

Essie Lounge Lover Nagellak; €9.99 per stuk.

18 opmerkingen

 1. Ze zijn allemaal erg mooi maar Pool service is m'n favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie kleurtjes! Shades On & Pool Service zijn toch wel mijn favoriet :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie collectie van Essie. Ik ga ze ook allemaal aanschaffen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ik denk zelf dat ik Lounge Lover nog ga aanschaffen om de collectie compleet te maken.

   Verwijderen
 4. Ah echt een super collectie, prachtige kleuren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh ik vind die nude kleur heel erg gaaf! Ik had wel wat meer pastel kleurtjes verwacht in de lente. Vind ze nog een beetje donker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had pastel ook erg leuk gevonden, maar deze kleuren bevallen me ook goed. OPI brengt wel een mooie pastelcollectie uit heb ik gezien!

   Verwijderen
 6. ik vind ze allemaal super behalve de groene..die snap ik nog steeds niet helemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind High Class Affair en Lounge Love erg mooi. Ik heb nog nooit een Essie lakje geprobeerd maar hoor er wel altijd veel goeds over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lounge Lover is ook erg mooi inderdaad. Jammer dat je er nog niets van hebt geprobeerd, het zijn inderdaad erg fijne lakjes.

   Verwijderen
 8. Hele mooie kleuren! Ik vind vooral High Class Affair erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn allemaal heel leuk alleen de groene is iets minder naar mijn mening ahah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die vind ik ook wat minder voor nu. Ik denk dat hij in de herfst en winter wel erg leuk zal zijn.

   Verwijderen
 10. Oeh op de paarse na vind ik ze allemaal erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen