L'Óreal Paris False Lash Wings Sculpt Mascara

Voor het uitproberen van een nieuwe mascara sta ik altijd open. Na jaren lang make-up te hebben gedragen ben ik nog steeds geen exemplaar tegengekomen waar ik voor de volle honderd procent tevreden over was. L'Óreal bracht echter weer een nieuwe mascara uit die ik heb ontvangen en getest. Het gaat om de False Lash Wings Sculpt Mascara met wel een erg interessant borsteltje!

Wat betreft de buitenkant is de mascara niet eens zo heel spanned. Het is een vrij dikke huls die voor de helft zilver en voor de helft paars is. Lekker simpel en toch mooi. Daarnaast vind ik het ook fijn dat hij een stukje dikker is, zo vind ik hem net wat gemakkelijker om vast te brengen en om mijn mascara er mee aan te brengen.

Het interessante aan deze mascara moet alleen nog komen. Ik heb het namelijk over het borsteltje. Het borsteltje is bedoeld om de ogen nog intenser op te kunnen maken. De mascara is voorzien van een kamborsteltje waardoor je alle wimpers stuk voor stuk in model zou kunnen brengen.

Iets wat mij vooral heel nieuwsgierig maakte was dat de mascara belooft dat de ruimte tussen je ooglid en je wimpers ook wordt ingekleurd. Over het algemeen zie je hier namelijk nog een witte lijn doorschijnen, maar na gebruik van deze mascara zou dat weg moeten zijn.
Ik vond het borsteltje er in het persbericht al uniek uit zien, in werkelijkheid is niets minder waar. Het borsteltje is heel bijzonder vormgegeven en het doet mij denken aan een mini-mini versie van de Tangle Teezer. Inderdaad zoals L'Óreal zelf al zei; een kammetje.
Of het kammetje ook zo prettig zou werken, dat was de vraag die ik er bij had. Ik kon dan ook niet wachten de mascara uit te proberen en te zien of het daadwerkelijk zou werken. Omdat ik van mijzelf hele korte en lichte wimpers heb heb ik zowel een voor en nafoto gemaakt zodat het verschil goed duidelijk is.

Links zie je de foto waar ik geen mascara op heb en alleen mijn wimpers heb gekruld. Rechts zie je mijn wimpers met de L'Óreal Paris False Lash Wings Sculpt Mascara. Een heel verschil als je het mij vraagt. Het borsteltje is in het begin even wennen, het voelt vooral heel apart, maar het resultaat bevalt mij erg goed. Met name als je de voor en nafoto naast elkaar houd is het verschil heel erg duidelijk.

Tevreden ben ik zeker over deze mascara, met name in combinatie met een volledige ooglook -die ik express niet heb aangebracht voor de duidelijkheid van het effect- geeft hij net de finishing touch aan mijn look.

L'Óreal Paris False Lash Wings Sculpt Mascara - €16.99

18 opmerkingen

 1. Wat geeft hij een mooi effect! ben nu wel heel erg benieuwd geworden naar deze mascara.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem ook erg fijn, mooi effect geeft hij inderdaad!

   Verwijderen
 2. Klinkt goed, lijkt me een fijne mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een apart borsteltje, maar wel duidelijk verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het borsteltje is zeker apart maar toch erg fijn!

   Verwijderen
 4. Teresa Palm21-03-2016 15:17

  Het lijkt mij een fijne mascara, maar wat een apart borsteltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het borsteltje is inderdaad wel bijzonder. En je ziet wel goed verschil bij jou doordat je van jezelf vrij lichte wimpers hebt. Ik vond de Volume Million Lashes mascara van L'Oreal ook altijd heel fijn, dus wie weet is deze ook prettig in gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Mijn wimpers zijn ook vrij kort, dun en licht en ondanks dat vind ik het effect erg meevallen.

   Verwijderen
 6. hij doet het niet slecht
  maar zelf word ik er niet enorm wild van, ik heb er al gezien met beter effect zeg maar

  liefs
  KArlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad niet de beste mascara, maar wat mij betreft zeker wel een goede. :)

   Verwijderen
 7. Ik ben zelf niet zo'n fan van dit soort mascara's, maar het geeft wel een mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet hij er goed uit. Ik zie echt groot verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het resultaat ziet er niet verkeerd uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voor mij zou het niets zijn, denk ik. Verder klinkt hij wel erg prettig in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen