Make-Up Studio Matte About You Lipsticks

Gisteren deelde ik mijn lipstick collectie al met jullie en hier zaten mijn twee nieuwste Make-Up Studio aanwinsten al tussen. Ik vertelde al hoe ik bijna elke lipstick op mijn blog voorbij laat komen en ook deze twee kleuren wilde ik graag aan jullie laten zien. Make-Up Studio brengt namelijk de ''Matte About You'' collectie uit met daarin vier nieuwe kleuren. Ik ontving er twee en die komen vandaag aan bod.

Allereerst ontving ik de kleur XOXO Red, een sneeuwwitje rode kleur. Zelf zou ik hem niet snel hebben uitgekozen maar dat maakt het des te leuker om hem te mogen ontvangen. Met mijn witte huid ga ik namelijk sneller voor een bordeauxrode kleur omdat dat naar mijn mening net wat mooier staat.

Ik moet echter zeggen dat ik positief verrast ben door deze felle, rode kleur. In de huls zag hij er al prachtig uit, maar ook op mijn lippen vond ik hem erg chique staan.
Op mijn lippen ziet hij er namelijk zo uit, is hij niet prachtig? Ik heb hem hier met de losse pols aangebracht en ik vind dat met de vorm van de lipsticks altijd erg fijn werken. Je hoeft er niet persé een kwastje bij te gebruiken om hem er mooi uit te laten zien. 

XOXO Red brengt niet alleen gemakkelijk en egaal aan, hij blijft ook nog eens heel erg lang zitten. De kleur wordt inderdaad volledig matt en daardoor hoef ik hem gedurende de dag niet zo vaak bij te werken. Zelf doe ik dit enkel na mijn lunch of avondeten, maar dan nog zou je het kunnen overslaan.

Een aanrader wat betreft Make-Up Studio lipsticks, hier ben ik heel erg enthousiast over! 
De tweede kleur die ik heb mogen ontvangen is Nude Nirvana, echt het tegenovergestelde van XOXO Red. Deze kleur is heel subtiel terwijl de vorige kleur juist erg opvallend is. Een leuke afwisseling die ik zelf ook vaak maak. Hoe ik de ene dag namelijk dol kan zijn op een lichtroze kleur draag ik de andere dag donkerbruin of donkerrood.

Nude Nirvana is wel een hele lichte kleur, zelfs voor mijn lippen vind ik hem wat aan de lichte kant. Voor nu zou ik hem er dan ook wat minder snel bijpakken, maar als het vollop winter is vind ik deze juist erg mooi. Dan hebben mijn lippen wat minder pigment en ziet hij er net wat beter uit.
Desondanks dat vind ik het absoluut geen lelijke kleur. Hij brengt heel erg gemakkelijk aan en bij dit soort kleuren probeer ik ook niet te precies te werken. Zo ziet het er namelijk niet te geforceerd uit en lijkt het meer de kleur van je eigen lippen.

Ook deze kleur is heel erg matte en blijft vrij lang zitten. Doordat hij erg licht is komt mijn eigen lipkleur er een fractie sneller doorheen, maar dat vind ik geen probleem. Als ik hem even bijwerk is dit namelijk al weer opgelost.

Ik ben heel erg enthousiast over de nieuwe Make-Up Studio lipsticks en ik kan ze absoluut aanraden. Voor nu is XOXO Red mijn favoriet, maar ik ben ook erg nieuwsgierig naar de andere twee kleuren.

Make-Up Studio Matte About You Lipstick - €15.90 per stuk

19 opmerkingen

 1. Ik vind de laatste kleur mooi alleen hou ik zelf niet echt van een matte finish.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Larissa Pelk15-03-2016 10:41

  Wat een mooie kleuren, vooral de rode inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lekker subtiele kleur is Nude Nirvana! Die staat vanaf nu op mijn wishlist. Je hebt mooie foto's gemaakt trouwens <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Maaike! Mooie kleur is het inderdaad, al is XOXO Red mijn persoonlijke favoriet.

   Verwijderen
 4. Oeh, ik vind ze allebei erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren zijn het, vooral XOXO Red is super.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind oude nirvana echt mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind de tweede echt super mooi en het 'sneeuwwitje' rood staat je ook veel beter dan je zelf denkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ik vind ze allebei echt heel mooi! Zelf zou ik juist voor de tweede kleur gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de eerste kleur prachtig!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die rode heb ik ook en ik vind m prachtig<3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige kleuren, ze zien er goed uit op de lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ikvind die roze echt een prachtig kleurtje
  maar ze staan je beide enorm goed

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh die rode kleur is so pretty!

  BeantwoordenVerwijderen