Marc Jacobs - Decadence Eau De Parfum

Gisteren liet ik al weten dat ik het Decadence parfum van Marc Jacobs graag wilde hebben en kort daarna kreeg ik hem -toevallig- cadeau van mijn moeder. Dit heerlijke geurtje trok steeds vaker mijn aandacht want hoewel ik hem in het begin niet zo lekker vond ruiken veranderde dit al snel. Ik probeerde eerst een tester en nu heb ik er mijn eigen flacon van. Hoe de geur mij tot nu toe is bevallen lees je vandaag!

Tot op heden was ik eigenlijk nooit zo weg van de geurtjes van Marc Jacobs. De flacons van Daisy zien er altijd vrolijk en zomers uit, maar door de zoete geuren heb ik er nooit eerder één van geprobeerd. Ik ben in tegenstelling tot deze zoete geuren dol op warme, zwaardere geuren en Decadence is de eerste geur van Marc Jacobs die aan deze criteria voldoet.

De flacons van Marc Jacobs zijn altijd een succes, maar Decadence is wat mij betreft de mooiste flacon in de gehele collectie. De aparte kleur groen van het glas past goed bij de unieke geur. Het parfum ziet er uit als een klein tasje en wanneer je de 50 of 100 ML aanschaft zit er ook nog een zwart kwastje aan je kettinkje. 

Zelf zou ik de geur omschrijven als luxe, sensueel en houtachtig.
Topnoten; pruim, iris, saffraan
Hartnoten; iriswortel, jasmijn sambac, roos
Basisnoten; amber, vetiver, papyrushout.
Decadence is een ontzettend vrouwelijke geur waar je wel echt van moet houden. Het is niet een geur die ik iedereen aan kan raden en het is tevens heel opvallend hoe anders hij per huid ruikt. Als je van jezelf al een liefhebber bent van warme geuren is dit echt een aanrader voor in je collectie. Als je meer een fan bent van zoete en bloemige geuren en toch nieuwsgierig bent naar Marc Jacobs zou ik kiezen voor de Daisy parfums.

Als ik Decadence draag gebruik ik slechts twee à drie spraytjes, waar ik de hele dag genoeg aan heb. Wat mij betreft is hij heel zuinig en denk ik dat ik nog lang plezier ga beleven aan deze flacon. Ik ben erg enthousiast over deze geur en ik hoop dat Marc Jacobs nog meer van dit soort zwaardere geuren uit zal gaan brengen in de toekomst.

Marc Jacobs Decadence 30 ML - €54.00

13 opmerkingen

 1. Ik ben dol op warme geuren, dus dit klinkt goed! Prachtig flesje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het blijft gewoon een prachtig flacon en heerlijk luchtje! Heel mooie toevoeging :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een heerlijke geur en prachtige flacon, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De flacon is echt prachtig he!
  Ik ben nog erg benieuwd naar deze geur, momenteel heb ik alleen Daisy en Honey van Marc Jacobs dus dit is eens wat anders

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut een heel verschil! En de flacon is inderdaad ontzettend mooi.

   Verwijderen
 5. Ik vond deze vrij heftig toen ik hem rook, maar ik vind het wel ene leuke geur

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is inderdaad wat zwaarder, maar zelf houd ik daar juist zo van.

   Verwijderen
 6. Ik vind dit echt een prachtig flesje! Ben benieuwd naar de geur! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De geur is zo lekker. Ik heb het alleen nog niet gekocht, dat ga ik in Antwerpen doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem zelf ook! Vind hem zelf heel erg lekker maar doe hem zelf wel alleen op als ik op stap ga of een avondje weg ga. Voor overdag vind ik hem zelf soms wat zwaar, doe hem dan ook alleen op als ik zin heb in Decadence.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw de flacon alleen al is super mooi

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is zo een onwijs lekkere geur, ik wil hem zelf ook heel erg graag!

  BeantwoordenVerwijderen