Mijn volledige lipstick collectie

Een tijdje geleden liet ik jullie mijn MAC lipstick collectie al zien, maar iets wat jullie nog niet eerder hebben gezien is mijn volledige lipstick collectie. Hiermee zonder ik lipglosses en lipliners uit, maar wat betreft lipsticks laat ik ze allemaal voorbij komen. Het is ongetwijfeld niet de grootste collectie die je ooit hebt gezien, maar voor mij is het een ruime collectie met stuk voor stuk prachtige kleuren. Nieuwsgierig? Kijk dan snel mee!

Het grootste gros van mijn lipsticks bewaar ik in deze plastic houdertjes. De houders zijn geschikt voor vierentwintig lipsticks en zijn voor ongeveer drie euro te bestellen op Ebay; daar haal ik ze tenminste vandaan. Deze houders zijn perfect voor MAC lipsticks, maar ook merken als Chanel, Yves Saint Laurent en Dior kun je hier in kwijt.

Mochten je lipsticks wat dikker zijn (denk aan Tom Ford) zou ik je niet aanraden ze in deze houders te bewaren. Die kunnen er namelijk niet zo gemakkelijk uit, ik heb de mijne er ook puur voor de foto ingezet. Lipsticks van Burberry passen er ook niet in, zelfs niet voor de foto.

In deze houders, ik heb er inmiddels twee en een half vol, zitten met name mijn MAC lipsticks. Daarnaast bewaar ik hier Chanel, Yves Saint Laurent, Dior, Bobbi Brown, Charlotte Tilbury, Oriflame, Estée Lauder, Michael Kors, Make-Up Studio, Catrice, L'Óreal en Pupa. 
Tot slot zijn er een aantal kleuren die niet in deze houders passen, waaronder bijvoorbeeld mijn Bobbi Brown Art Stick in de kleur Rose Gold. Eén van mijn favorieten, maar door de vormgeving wat minder gemakkelijk om in de houder te bewaren.

Ook heb ik hier een kleurtje van Pupa, een Melted Liquid Lipstick van Too Faced, Liquid lipsticks van MUA en Rimmel, mijn twee kleurtjes van Burberry en niet te vergeten; mijn Christian Louboutin lipstick.

En dat was alweer mijn gehele collectie. Ik gebruik alle kleuren met heel veel plezier en schrijf bijna altijd een artikel over een nieuwe lipstick. Bijna alle kleuren heb ik dan ook al eens gereviewd op mijn blog, dus mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar een kleurtje staat er hoogstwaarschijnlijk wel een review van online!

'' Ben jij ook zo dol op lipstick?

18 opmerkingen

 1. Wauwie wat heb je veel zeg en prachtige merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt echt super mooie zeg! Mijn collectie is veel kleiner, ben eigenlijk nog zo'n lipstickmens maar vind het toch wel heel mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, goals! Ik hoop ook een keer zoveel lipsticks te hebben.
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat heb je veel lipsticks

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Romée Wiel14-03-2016 17:27

  Je hebt echt een hele mooie, grote stash. Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat een ontzettende grote collectie zeg! Daar mag je zeker trots op zijn! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wat een leuke collectie. Mega veel stuff op je stash.
  xxx
  http://www.sherryhussain.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat heb je veel lipstick, prachtige stash trouwens!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave collectie, om jaloers op te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jij hebt echt super veel lipstickjes, echt een super gave stash! En ik vind dat je ze echt heel mooi opgeborgen hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat heb je een ontzettend grote collectie zeg. Heel erg leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je veel MAC lipsticks, echt een prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen