Miss PUPA Velvet Matte Lipstick Rosetto

Het is inmiddels al weer eventjes geleden dat ik voor het laatst een product van Pupa heb aangeschaft, maar ik gebruik het merk wel regelmatig. Vroeger -toen ik net begon met make-up- was ik er zelfs al een grote liefhebber van. Destijds vooral om de mooie verpakkingen, bijvoorbeeld de Miss Butterfly palettes, maar nu vooral om de kwaliteit. Pupa is er de laatste jaren namelijk erg op vooruit gegaan en dan met name wat betreft één product; lipsticks. Ik mocht weer een prachtig exemplaar ontvangen uit de Velvet Matte lijn en mijn ervaringen hiermee deel ik vandaag met jullie.

Er zijn maar liefst zestien Velvet Matt lipsticks waarvan ik de kleur Rosetto heb mogen ontvangen. Rosetto is wat mij betreft een perfecte kleur voor de lente en zomer! Het gaat namelijk om een fuchsia-roze kleur die zeker wat extra blikken op zal leveren, een eye-catcher dus.

Naast dat ik de kleur erg mooi vind is ook de vormgeving van de lipstickhuls goed uitgevoerd. De lipstick zit in een lange, zilveren huls met daarop de tekst in het rood. Dit rood komt wederom terug in het midden van de lipstick en daar blijft het eigenlijk bij. Heel simpel, maar ik vind het goed geslaagd!

Wat mij wel opviel aan deze lipstick was de vorm. Het is namelijk niet de standaard vorm van bijvoorbeeld een MAC lipstick, maar hij is ook niet helemaal plat. Dat hij niet helemaal plat is vind ik al een groot voordeel, maar als hij net wat puntiger was geweest (en wat kleiner bij de punt) had ik hem nog net wat gemakkelijker gevonden om aan te brengen.
Desondanks dat vind ik dat ik hem toch aardig netjes aan heb gebracht. Bovenstaande swatch heb ik namelijk rechtstreeks vanuit de huls gemaakt zonder de randjes bij te werken met een kwastje en tevens zonder alles te perfectioneren met concealer. Dat vind ik altijd fijn bij een swatch, zo kun je direct zien hoe hij er rechtstreeks vanuit de huls uitziet. Vaak heb ik namelijk geen tijd voor het gebruik van een kwastje en zeker als ik hem onderweg meeneem is dit niet ideaal.

Wat mij betreft ziet de kleur er prachtig uit op mijn lippen en blijft hij ook goed op zijn plek zitten. Hij brengt vrij egaal aan en als je hem na het eten van een wat grotere maaltijd lichtjes bijwerkt aan de binnenkant zien je lippen er weer uit alsof je ze net opnieuw gestift hebt.

Ik ben heel erg enthousiast over deze lipstick van Pupa en ik ben erg nieuwsgierig naar de andere vijftien kleuren!

Miss PUPA Velvet Matte Lipstick - €15.95

20 opmerkingen

 1. Echt een heel mooie kleur zeg! Staat je goed! Heb nog niks van Pupa maar is volgens mij een fijn merk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig zomers kleurtje! Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw de lipstick is zo mooi aangebracht en wat een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker wel mooi aangebracht. Wat een mooie kleur! Lekker fel. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie zomerse kleur,wat heb je hem ook netjes aangracht <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het echt een heel erg leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw hij ziet er prachtig uit, love PUPA!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh hij is prachtig! Ik houd van Pupa <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fantastische kleur, mooi aangebracht ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oooeh mooi fel kleurtje
  deze vind ik wel leuk

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt hem prima aangebracht hoor, niets op aan te merken ;) Heerlijk kleurtje voor de lente & zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een bijzondere kleur!
  Het aanbrengen lijkt me inderdaad best lastig met de vorm maar je hebt het heel goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een ontzettend mooie kleur. Je hebt de lipstick inderdaad echt heel erg mooi aangebracht. Kon ik dat maar zo netjes..

  BeantwoordenVerwijderen