My Most Gorgeous Products

Ik heb inmiddels een redelijke make-up collectie opgebouwd met daarin de meest prachtig vormgegeven producten. Zo heb ik bijvoorbeeld de Christian Louboutin lipstick en lipliner en kan ik nog een tijdje zo doorgaan. Vandaag deel ik vijf van mijn mooist vormgegeven producten -de een wat populairder als de andere- en wellicht zal ik in de toekomst ook nog een aantal andere favorieten delen. Het zijn er tenslotte zo veel!

1. Etude House Princess Etoinette Heart BlusherHet eerste -en wat mij betreft tevens meest unieke- product is de Princess Etoinette Heart Blusher van Etude House. De hartvormige blushes komen in een soort koets en zien er daarnaast op je wangen fantastisch uit. Ik heb deze inmiddels al ruim twee jaar en pak hem er nog steeds regelmatig bij. Ik heb hem destijds gekocht via Ebay, dus met een beetje geluk is hij daar nog steeds te vinden.

2. Michael Kors Lipstick; Naast dat Michael Kors prachtige tassen, schoenen en sieraden heeft, heeft het merk ook onwijs mooie make-up producten. Ik heb bijvoorbeeld de Michael Kors Bronze Powder in de kleur Sporty Glow welke ik met veel plezier gebruik en daarnaast ben ik dol op deze lipstick. Niet alleen de kleur is prachtig, maar zo ook de verpakking.

3. Charlotte Tilbury The Vintage Vamp Eyeshadow PaletteDit palette van Charlotte Tilbury kocht ik een tijdje geleden in combinatie met een prachtige lipstick en ik ben er zó blij mee. Dit palette ziet er van de buitenkant en binnenkant prachtig uit en ik creeër er eenvoudig een mooie ooglook mee. Van dit merk wil ik nog graag wat meer producten uitproberen!

4. Valentino Donna Eau De ParfumDit parfum kreeg ik vorig jaar van mijn vriend cadeau en sindsdien gebruik ik hem ontzetend graag. Ik vind het een heerlijke, frisse geur en deze zal ik er vooral de komende seizoenen weer veel bij gaan pakken. Als de zon schijnt is dit namelijk de geur die ik het liefste draag.

5. Too Faced Sweethearts Perfect Flush BlushTot slot een vrij populair product; de Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush. Deze blush in de vorm van een hartje heeft een hele subtiele kleur waardoor hij juist zo mooi is. Er zijn tegenwoordig heel veel dupes van, maar zelf ben ik ontzettend blij met de originele variant.

'' Wat is jouw mooiste product?

17 opmerkingen

 1. Wat een prachtige producten! Echt fotogeniek! heel mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn Chanel blush in Sunset Ribbon moet één van mijn mooiste producten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die is inderdaad erg mooi! Voor mij was hij helaas te donker, al zou je hem alleen al voor het uiterlijk aan willen schaffen.

   Verwijderen
 3. Die heart blusher is echt mooi... Prachtige producten heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto! Mijn mooiste product is de Lightscapade van MAC! Echt een pareltje om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :) Dat is inderdaad ook een erg mooi product.

   Verwijderen
 5. Wat een mooie producten inderdaad!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat Sarah zegt... Mijn Chanel Blush in Sunset Ribbon is toch ook wel mijn paradepaardje in mijn stash. Maar het oogschaduw palette van Dior is een goede tweede :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi is hij inderdaad! Ik ben erg benieuwd naar je Dior palette.

   Verwijderen
 7. Bij het zien van al deze producten krijg ik ook een warm gevoel! Mooie verpakkingen en merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh wat een prachtige producten. Ik vind de blush van Too Faced er zo schattig uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, hoe prachtig is die blush van Etude HOuse

  BeantwoordenVerwijderen