Outfit Inspiration; OKE by me - XO Black Shirt

Van de -tot kort voorheen voor mij nog onbekende- webshop 'OKE by me' ontving ik een tijdje geleden dit onwijs leuke lipstick shirtje. Ik vind hem ontzettend schattig en natuurlijk sluit hij goed aan bij mijn liefde voor lipsticks. Het shirtje heb ik inmiddels al een paar keer gedragen en vandaag laat ik jullie mijn twee favoriete combinaties met dit item zien.
De eerste outfit die ik laat zien is ook gelijk mijn favoriet. Het OKE by me shirtje combineer ik het liefst met dit leather-look rokje van Zara. Deze is van de colectie van dit jaar en dus nog te verkrijgen in de winkel! In combinatie met een wat dikkere panty -40 denier- draag ik mijn SPM laarsjes met een kleine plateauzool om het geheel wat stoerder te maken. De finishing touch is wat mij betreft een donkerrode lipstick en over het algemeen kies ik graag voor MAC's Diva.
De tweede combinatie die ik graag draag is weer volledig anders. Ik draag in plaats van een rokje een ripped skinny jeans. Zelf heb ik er eentje uit de H&M collectie van vorig jaar, maar deze van Only komt vrij overeen. Om het toch wat vrouwelijk te maken draag ik mijn Supertrash Suede pumps en voor de finishing touch wederom een rode lipstick. Dit keer mijn nieuwste aanwinst; Charlotte Tilbury Night Crimson.

Het shirtje van OKE by me is mij erg goed bevallen en hij is wat mij betreft erg gemakkelijk te combineren. Op de webshop is hij in zowel wit als zwart te bestellen voor €44.95

'' Hoe zou jij dit shirtje combineren?

19 opmerkingen

 1. Wauw die eerste combi is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk shirt is dat. Leuke combi's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lisanne Zweg23-03-2016 12:47

  Ik vind zelf de tweede het draagbaarste, al vind ik de eerste juist ook super gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk shirtje!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat een super leuk shirtje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sophie Braam23-03-2016 16:32

  Ik vind de eerste combinatie het leukste. Lekker vrouwelijk door het rokje maar toch wat stoerder door de laarsjes in plaats van pumps. Beide lipsticks zijn ook super mooi! XO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! De eerste is ook mijn favoriet, al vind ik de tweede ook erg leuk om mee af te wisselen. :)

   Verwijderen
 7. Wat een leuk shirtje & mooie outfits heb je samengesteld, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een super leuk shirt, helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een leuke combinaties
  looks die ik wel zou dragen

  liefs
  KArlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh, love the outfits!
  Vooral de tweede vind ik erg tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk shirtje, mooie combinatie's :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een geweldig shirtje, de tweede outfit zou ik zo dragen!! Love it! ♥

  BeantwoordenVerwijderen