Six Scents I Want To Try Out II

Als het om geuren gaat ben ik ontzettend lastig en dit is tevens de reden waarom er weinig parfum-reviews op mijn blog voorbij komen. Niet omdat ik geen liefhebber ben van geurtjes -ik ben er juist dol op- maar omdat het onwijs lastig is om een nieuwe geur te vinden die mij aanspreekt. Ik heb inmiddels een collectie opgebouwd bestaande uit geuren waar ik stuk voor stuk achter sta en bij elk bezoek aan Douglas probeer ik een aantal geuren uit op strookjes of mijn pols in de hoop er eentje aan toe te voegen. Vandaag deel ik weer eens zes geurtjes waar ik erg nieuwsgierig naar ben, puur afgaand op de geurnoten en omschrijvingen. Benieuwd naar mijn vorige artikel waarin ik zes geuren liet zien die ik wilde proberen? Klik dan hier.

Paco Rabanne Olympéa; Niet alleen de flacon van Olympéa trekt mijn aandacht, ook de geur maakt mij erg nieuwsgierig. Een combinatie van vanille en bloemige noten, erg interessant als ik het zo lees. Want hoewel het een zoete geur lijkt te zijn kan dit altijd nog anders uitpakken. De volgende keer zal ik deze absoluut eens gaan proberen in de parfumerie.

Show Beauty Decadence Hair Beauty; Dit is niet zozeer een geur voor de huid, maar voor de haren. De flacon van dit Show Beauty product ziet er prachtig uit en zo te lezen ruikt hij ook onwijs lekker. Hij heeft noten van vanille, kokosmelk en rozenwater. Ik ben benieuwd!

Bottega Veneta Bottega Veneta; Deze geur, Bottega Veneta van het merk Bottega Veneta, lijkt mij ook erg lekker. Mijn vriend heeft een aantal testers van de mannelijke geur en die vind ik persoonlijk ontzettend lekker. Ik ben benieuwd of deze net zo lekker is. De noten klinken in ieder geval aantrekkelijk; patchouli, eikenhout, bergamot, jasmijn en peper.

Cartier La Panthère; Wederom zo'n unieke flacon, erg mooi. Geuren van Cartier heb ik nog niet eerder geprobeerd en daardoor weet ik ook niet zo goed wat ik mij er bij voor moet stellen. Hij heeft geurnoten als muskus, lekker!

Guess Dare; Ik weet niet of ik de geur van dit parfum lekker ga vinden, maar de flacon vind ik ontzettend leuk. Hij heeft ook nog eens een fijn prijsje, ik denk dat het vooral een fijne geur voor jonge meiden is met geurnoten als perzikbloesem, limoen, jasmijn, kokosnoot, muskus en hout. 

Versace Versace Pour Femme; Vorig jaar kocht ik Versace Eros, een erg lekkere geur, maar ook deze geur klinkt erg interessant. Hij heeft daarnaast natuurlijk ook een prachtige flacon! Deze geur bestaat uit guave, zwarte bessen, orchidee, lotus, waterlelie, jasmijn, azalea, muskus en onder andere cederhout.

'' Naar welke geur ben jij nog benieuwd?

10 opmerkingen

 1. Ik ben ook niet zo heel erg een geurtjesmens, maar dit zijn inderdaad ook wel de luchtjes die mij dan weer wel aanspreken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben juist dol op luchtjes! Ben erg nieuwsgierig naar deze zes.

   Verwijderen
 2. Oeh! Ik ben ook wel heel benieuwd naar Bottega Veneta. Sowieso vind ik al deze flesjes helemaal geweldig trouwens, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk zijn ze hé? Ze passen ook nog eens goed bij elkaar qua kleuren.

   Verwijderen
 3. Dat haar parfum lijkt me heel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh ze lijken me heerlijk, de flacons alleen al zien er prachtig uit, hier zou ik nou echt op afstappen in een parfumerie. Ik ben benieuwd geworden naar deze geuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij weet ik wel wat voor flacons je mooi vindt hihi! Omdat de meeste parfums niet dierproefvrij zijn, is die liefde bij mij verdwenen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is het zo duidelijk? Haha. Ik houd zelf geen rekening met of een product dierproefvrij is of niet, dus ik gebruik eigenlijk gewoon alles wat ik fijn vind.

   Verwijderen
 6. Mooie flacons zijn het, ik ken er echt geen één maar dit komt ook omdat ik trouw blijf aan één merk parfum en dit is Chanel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lekkere geuren!

  BeantwoordenVerwijderen