Too Faced Chocolate Bon Bons Palette

Er zijn tegenwoordig zo veel mooie make-up merken waardoor het kiezen tussen producten steeds moeilijker wordt. Merken brengen tenslotte vaak gelijktijdig iets nieuws uit en als ik alles zou kopen wat ik mooi vind wordt mijn stash allereerst veel te groot én mijn bankrekening een stukje lager. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren veel verstandiger geworden wat betreft het aanschaffen van make-up en koop ik alleen de producten die ik écht graag wil hebben. Eén van die producten was het Too Faced Bon Bon palette.

Het Too Faced Chocolate Bon Bon palette is een nieuwe versie van het Chocolate Bar palette. Dit palette ruikt naar chocolade, maar ziet er ook uit alsof hij om op te eten is. Het is al weer even geleden dat ik deze heb aangeschaft en hoewel daar ook nieuwe versies van zijn gekomen spraken deze mij tot op heden niet aan.

Tot dat het Chocolate Bon Bons palette de wereld in kwam. Dit palette ziet er van de buitenkant ontzettend snoeperig uit door het gebruik van diverse, roze tinten, maar ook zodra je hem opent lijkt het inderdaad net een doosje bonbons van zachte bruine en roze tinten.
Ik kan niet zo goed kiezen welke 'Bon Bon' mijn favoriet is, omdat ze simpelweg allemaal prachtig zijn. Op bovenstaande foto zien jullie de swatches van de kleuren Almond Truffle, Satin Sheets, Sprinkles, Molasses Chip en Malted. Eén van de opvallende kleuren uit dit rijtje is Satin Sheets, welke perfect is voor het bewegend ooglid. Het is een lichte kleur met zowel een gouden als rosé shimmer. Een hele subtiele versie van de shimmer in NARS Orgasm!
De tweede rij bestaat uit de kleuren Cashew Chew, Cotton Candy, Café Au Lait, Bordeaux, Mocha en Black Currant. Hiervan viel Cotton Candy mij het meest op doordat dit echt een hele meisjes-achtige tint is. Een kleur die ik er zelf wat minder snel bij zou pakken, maar ik merkte toch toen ik hem eenmaal gebruikte dat hij voor een prachtig effect kan zorgen.

Mijn favorieten uit dit rijtje zijn absoluut Café Au Lait en Bordeaux, en dan vooral in combinatie. Café Au Lait kun je in de buitenste hoeken wat versterken door het gebruik van Bordeaux waardoor je een hele mooie every-day look kunt creëren.
En tot slot de laatste vijf kleuren; Dark Truffle, Pecan Praline, Totally Fetch, Earl Grey en Divinity. Hier zitten wederom twee opvallende kleuren in met daarnaast drie kleuren binnen het natuurpalette. Totally Fetch en met name Earl Grey zijn desondanks dat toch twee favorieten uit het palette. Met name Earl Grey zorgt voor een prachtige avondlook en Totally Fetch is in combinatie met Dark Truffle prachtig.

De structuur van de oogschaduws uit dit palette is zoals ik gewend ben van Too Faced erg aangenaam. De kleuren zijn stuk voor stuk ontzettend gepigmenteerd en kun je opbouwen naar hoe donker je ze zelf wilt. Blij met deze aanschaf ben ik absoluut en jullie kunnen hier binnenkort een aantal looks mee verwachten!

Too Faced Chocolate Bon Bons Palette - €44.00

17 opmerkingen

 1. Ik zie deze bij zoveel bloggers terugkomen, echt een prachtig palette! Wil hem zoooo graag! Hij ziet er niet alleen te schattig uit, maar de pigmentatie is echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een prachtig palette en de hartjes ogen ook zó schattig, maar helaas zijn het niet echt kleuren die ik vaak zal gebruiken. Ik ben benieuwd naar de looks die er mee gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf palette. Hij ziet er super lief uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oohwww wat mooi!! Ik willem nu alleen maar meer halen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je hem nu ook hebt! Het is zo'n mooi en fijn palette <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super schattige pallet zeg! Mooi kleuren ook. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kleuren! De verpakking vind ik ook heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De verpakking is inderdaad om op te eten, heel erg lief.

   Verwijderen
 8. Super mooi! Hier word ik hebberig van. Toch zou ik niet snel zo'n bedrag neertellen voor een oogschaduw palette, maar dat terzijde. Ben benieuwd naar de looks die je hiermee gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik me goed voorstellen! Het is een redelijk bedrag, maar daarvoor in ruil krijg je wel gelijk een groot aantal oogschaduws.

   Verwijderen
 9. Wat een prachtig palette is dit. Ik wil hem zelf ook heel graag maar ik twijfel tussen deze en de normale chocolate bar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een lastige keuze! Ik heb ze beide, maar in de korte tijd dat ik Chocolate Bon Bons heb -heb ik hem al meer gebruikt als het reguliere Chocolate Bar palette. Persoonlijk zou ik dan ook voor dit nieuwe palette gaan, al zijn ze beide ontzettend leuk om in je collectie te hebben. :)

   Verwijderen