5x Dr. Van Der Hoog Masks

Ondanks dat ik het veel te weinig doe ben ik er dol op om zo af en toe een gezichtsmasker te proberen. Wat betreft de merken heb ik geen specifieke voorkeur, al ben ik toch een groot liefhebber van de maskertjes van Dr. Van Der Hoog. Dit merk heeft namelijk een ruime keuze aan geuren, werkingen en soorten masker. Ik testte hun vijf populairste maskers en deel mijn ervaring hierover graag met jullie.

Ik begon met het Refreshing Raspberry kant en klaar masker. Dit masker is bedoeld voor een diepe reiniging en behoort herstellend te zijn voor de huid; dat klinkt veelbelovend. Daarnaast klinkt ook de geur erg lekker en was ik erg nieuwsgierig wat dit masker voor mijn huid zou doen.

De geur is allereerst ook daadwerkelijk ontzettend lekker. De naam doet het al vermoeden; hij ruikt echt naarframbozen. Een heerlijke, zoete geur die een klein beetje doet denken aan een zoete yoghurtdrank.

Doordat dit masker vrij dun is wordt hij niet heel hard op je gezicht en dat vind ik persoonlijk wel prettig. Wat hij wel doet, na hem een kwartiertje te hebben laten zitten, is het reinigen van mijn huid. Ik merkte hoe onwijs zacht mijn huid aanvoelde Ć©n hoe schoon het eruit zag. Een ideaal masker voor wekelijks gebruik!
Het tweede masker wat ik testte is het Healing Honey masker. Dit is een peel off variant welke poriƫnverfijnend en reinigend behoort te werken. Bij dit masker vind ik allereerst de verpakking er al ontzettend leuk uitzien, al schrikt hij me toch een beetje af door het 'Peel-Off' gedeelte.

Van peel-off maskers ben ik namelijk nooit een grote fan geweest. Bij mijn gevoelige huid kan het vrij pijnlijk aanvoelen en daarnaast heb ik het idee dat ze een stuk minder goed reinigen als een regulier masker. Ook bij dit masker had ik niet echt het gevoel dat hij veel voor mij deed. Hij zorgde ervoor dat mijn huid zacht aanvoelde en daar was het wel bij gebleven. Een prima maskertje dus, al zou ik hem niet snel opnieuw aanschaffen.
Het derde masker is een heerlijke frisse; Fabulous Fruits kant en klaar masker, bedoeld om diep te reinigen en egaliseren. Ik wil allereerst even beginnen over de fantastische geur van dit maskertje, want wat is die onwijs lekker. Hij is heel fris en een tikkeltje zoet, al is het niet te overheersend.

Ook de werking van dit masker spreekt mij erg aan. Ik kan zelfs zeggen dat het mijn absolute favoriet is van alle vjf. Hij maakt mijn huid zacht, zorgt er voor dat het er schoon en fris uitziet en laat een prettige geur achter. Deze zou ik dan ook zeker opnieuw aanschaffen.
Het vierde masker wat ik heb mogen ontvangen is het Amazing Avocodo kant en klaar masker. Bedoeld om de huid zowel te reinigen als stimuleren. Van dat tweede merk ik niet zoveel, al is het wel zo dat ook dit masker mijn huid erg zacht aan laat voelen en er voor zorgt dat hij er fris uitziet.

Niet een heel bijzonder masker, de geur is bijvoorbeeld niet heel erg lekker, maar hij doet desondanks dat wel wat hij moet doen. Alleen van het stimuleren merk ik niet zoveel, reinigen doet hij daar in tegen wel goed.
Tot slot ontving ik ook het Magical Mud kant en klaar masker. Dit masker is bedoeld om te reinigen en te ontspannen. Wat mij opviel was de dikke structuur van dit masker en de vrij overheersende geur, waardoor het ontspannen voor mij iets minder was. Het was niet zo dat ik de tijd niet kon weg kijken; ik vond hem nou ook weer niet zo prettig dat ik nog graag langer op had gehad.

Mijn huid voelde echter wel wederom onwijs zacht aan. Ik denk dat na Fabulous Fruits dit toch wel mijn favoriet is. De huid voelt zacht aan en ziet er lekker verzorgd uit. Een prima masker!

Ik ben erg enthousiast over de maskertjes van Dr. Van Der Hoog en snap nu weer waarom ik ze vooral vroeger graag gebruikte. Het zijn fijne producten voor een prima prijs.

Dr. Van Der Hoog Masker - €2.29 per stuk
'' Van welk merk gebruik jij het liefste maskers?

14 opmerkingen

 1. Ik gebruik van dit merk altijd de maskers! Ik vind ze eigenlijk allemaal echt onwijs fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik eigenlijk bijna nooit maskers, dus om te weten welke ik voor moet gaan is het juist leuk om dit soort dingen te lezen :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik ze eigenlijk ook veel te weinig, maar het is zo fijn om het eens te doen!

   Verwijderen
 3. neem er nooit de tijd voor maar geloof dat ik deze ook maar eens ga proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel van deze maskers heb ik ook gebruikt. Ik vind vooral Refreshing Raspberr en Amazing Avocodo erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De magical mud heb ik wel vaker gebruikt, dat is ook de enige die ik echt fijn vind van dr van der hoog!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijken me hele fijne maskertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de avocado wel erg lekker. De rest ken ik nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben heel nieuwsgierig naar je favoriet, het Fabulous Fruits maskertje. Hij klinkt super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. deze maskers klinken wel super eigenlijk

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de dr maskers echt heerlijk! Het liefst zou ik 1 x per week een lekker maskertje op doen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb er nog geen enkele masker van uitgeprobeerd, ben er wel benieuwd naar :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen