Artdeco Hello Sunshine Collection 2016

Het is alweer een tijdje geleden dat ik schreef over de Artdeco Meets Talbot Runhof collectie. Ik teste hieruit een aantal producten, schreef een recensie over drie daar van en gebruik ze momenteel nog steeds met veel plezier. Artdeco heeft echter al weer een prachtige collectie uitgebracht; Hello Sunshine. Van deze collectie ontving ik wederom een paar producten die ik vandaag graag aan jullie wil laten zien.

Ik begin met het grootste en tevens mijn favoriete product; de Sun Blusher 'Summer Feeling'. Hij doet zijn naam eer en wordt gekenmerkt door een prachtige, langdurige glow. Er zijn drie kleuren in de blush verwerkt die zorgen voor een heel natuurlijk en warm effect.

Alleen het patroontje van de Sun Blusher is al prachtig, bijna zonde om te gaan gebruiken! Hij ziet er zo vrolijk en zomers uit, ik krijg er meteen een fijn gevoel door. Daarnaast is ook het doosje nog eens prachtig en ziet hij er heel erg bohemian uit. Ik vind het een geslaagde vormgeving.
Ook de kleur zit voor mijn huid helemaal goed. Hij is een tikkeltje bruin en ik moet er met mijn witte huid voorzichtig mee aan doen; als ik hem eenmaal zo heb als ik hem wil hebben is hij prachtig. Er zitten een paar subtiele shimmers in, al combineer ik hem zelf het liefste met een mooie highlighter voor een optimaal effect.

De Sun Blusher is te koop voor €19.95.
Een collectie is wat mij betreft niet compleet zonder een lipstick, en die heeft Artdeco dan ook gelukkig verwerkt in deze collectie. Het zijn twee verschillende soorten lipsticks en van elke soort zijn er maarliefst drie kleuren verkrijgbaar.

Ik ontving allereerst de Color Lip Shine in de kleur Shiny Bright Red. Hij komt in een langwerpige huls en de lipstick zelf heeft een ronde vorm. De vormgeving vind ik erg leuk, al had ik de lipstick op zich graag in een andere vorm gezien. Desondanks dat brengt hij egaal aan, het kost alleen even wat meer tijd om de rondingen en hoekjes te perfectioneren.
De kleur is overigens ook echt prachtig. Hoewel hij in de huls echt rood lijkt is het in werkelijkheid meer een roze kleur. Hij dekt eenvoudig en is goed op te bouwen indien je de kleur nog wat intenser zou willen. Deze lipstick blijft bij mij prima zitten, ik werk hem alleen graag even bij nadat ik heb gegeten.

De tweede lipstick die ik heb mogen ontvangen is de Long Wear Lip Color. Deze lipstick heeft een fantastische geur, hij ruikt namelijk naar niets minder dan vanille. Hij heeft een vocht inbrengende formule en doordat hij zo zacht is brengt hij ongelofelijk eenvoudig aan. Ik ontving de kleur Rich Papaya en vind hem prachtig. Het is een ideale kleur voor de zomer.

Doordat deze lipstick zo creamy is blijft hij bij mij iets minder lang zitten, al vind ik dat niet zo'n probleem. Ik werk hem gewoon even bij als ik iets heb gedronken of gegeten en dan is er verder niets aan de hand.

De Color Lip Shine Lipstick is te koop voor €14.95.
De Long-Wear Lip Color is te koop voor €10.95.
Tot slot ontving ik nog twee laatste producten; de Golden Bronze Oil Drops en een prachtige High Performance Eyeshadow Stylo. Producten die ik normaal gesproken niet zelf zou kopen en daardoor des te leuker vind om te testen.

Ik begin met het product waar ik het meest enthousiast over ben; de Golden Bronze Oil Drops. Deze maakt de huid egaler en zorgt voor een gezonde, zomerse gloed direct na het aanbrengen. De textuur trekt heel snel in en voelt prettig aan op de huid. Deze voedende olie verzorgt ook meteen de droge huid met kalmerende bisabolol en verzachtende jojoba-olie.

Voordat je deze drops gebruikt is het wel belangrijk om te schudden. Daarna kun je hem gemakkelijk aanbrengen en in de huid masseren. Doordat het flesje een hele kleine opening heeft was het bij mij vrij lastig de olie er uit te krijgen, al heb je er ook niet heel veel van nodig voor je huid.

Persoonlijk breng ik hem het liefste aan als highlighter, voor mijn gehele gezicht vind ik hem namelijk net wat te overheersend. Als highlighter is hij daar in tegen echt prachtig, daarvoor vind ik hem echt ideaal!

De Golden Bronze Oil Drops zijn te koop voor €17.95.
Het laatste product is de High Performance Eyeshadow Stylo, welke zowel als oogschaduw, highlighter, eyeliner of khôl kan worden gebruikt. De oogschaduw is waterproof en blijft daardoor gemakkelijk zitten, zelfs na een douche is hij weinig van zijn plek verschoven. 

Een voordeel aan dit potloodje is dat er een puntenslijper in zit en je daardoor altijd het juiste formaat puntenslijper bij de hand hebt. Ik ontving de kleur Soft Golden Rush en zoals de swatch het al laat zien is dit een intens gepigmenteerde, gouden kleur. Ik vind hem zelf vooral erg mooi onder het oog.

De High Performance Eyeshadow Stylo is te koop voor €11.80.

Wat mij betreft heeft Artdeco wederom een ontzettend leuke collectie uitgebracht met daarin stuk voor stuk fijne producten. Persoonlijk kan ik ze allemaal aanraden en ben ik erg nieuwsgierig naar wat ze de volgende keer weer zullen uitbrengen.

'' Welk nieuwe product is jouw favoriet?

17 opmerkingen

 1. Stuk voor stuk prachtige producten! De lipsticks en de blush zijn mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. o wauwie! Wat een prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, dat ziet eruit als een fijne collectie! Ik ben vooral benieuwd geworden naar de Golden Bronze Oil Drops, en dan zou ik die ook niet over mijn hele gezicht gebruiken denk ik. Inderdaad gewoon als highlighter aanbrengen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als highlighter is hij echt prachtig! Hele fijne collectie inderdaad.

   Verwijderen
 4. Wat een mooie collectie! De lipsticks en sun blusher zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel oranje/brons achtige tinten! Vind ze er heel mooi uitzien alleen staat oranje mij helaas niet zo geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer! De producten zijn inderdaad erg mooi.

   Verwijderen
 6. wat een prachtige producten! allemaal super mooi! met de sun blusher als favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie collectie! Naar de bronze oil drops ben ik wel heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Teresa Palm08-04-2016 14:45

  Toffe producten! Ik vind ze allemaal prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De producten zien er heel erg goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een mooie productjes!
  zien er allemaal goed uit

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie producten! Wij zijn vooral fan van de lipsticks! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die lipkleuren: ik heb er één woord voor - Wauw!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie collectie en zeker die sun blusher ziet er eheel erg mooi uit ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kende het merk nog niet. De blush vind ik wel echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. oeh die lipsticks zijn super pretty! ik heb ook een pakketje opgestuurd gekregen, zaterdag ga ik er foto's van maken, ben benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen