Bath & Body Works Hand Sanitizers

Al jaren ben ik -mede dankzij Amerikaanse Youtubers- onwijs benieuwd naar de Hand Sanitizers van Bath & Bodyworks. Deze waren tot kort voorheen moeilijk verkrijgbaar in Nederland, al komen de producten gelukkig ook langzaam naar Nederlandse webshops toe. Op de website van Cozy-Favorites hebben ze inmiddels een vrij ruime keuze wat betreft de producten van dit merk en ik mocht hier vier Hand Sanitizers van ontvangen. Nieuwsgierig of ze het wachten waard waren? Lees dan snel verder.

Ondanks dat de webshop zoveel geuren aanbied -die overigens allemaal even lekker klinken- was het voor mij geen probleem een keuze te maken. Ik koos voor drie frisse geuren en kon het niet laten ook één warme geur te kiezen als we over een ruim aantal maanden weer naar de herfst en winter toegaan.

De eerste geur die ik uitkoos is Fresh Watermelon Lemonade, welke mij door zowel de watermeloen als limonade aansprak. Op eigen krachten vind ik watermeloen altijd vrij overheersend, al is hij in combinatie met de citroengeur van limonade een stuk milder en net een stukje frisser.

Als ik deze anti-bacteriële handgel gebruik merk ik al snel hoe lekker hij ruikt en verneem ik weinig tot niets meer van de geur van alcohol. Met dit soort hand sanitizers zijn namelijk het enige nadeel dat er 68% alcohol in zit, wat natuurlijk ook de bedoeling is van anti-bacterieel. Mocht je dus heel erg last hebben van droge handen zou ik het je aanraden regelmatig een lekkere handcrème te gebruiken. Dan is er verder niets aan de hand en kun je ze gewoon gebruiken zonder droge handen te krijgen.
De tweede geur die ik uit koos was ook een eenvoudige keus; Juicy Georgia Peach. Perzik vind ik heerlijk om te eten, maar ook de geur hiervan is altijd even prettig. Vroeger had ik een onwijs fijne crème van Oriflame met de geur van perzik en sindsdien heb ik daar nog steeds geen goede vervanger van kunnen vinden. Deze hand sanitizer komt echter heel erg in de buurt wat betreft geur en wellicht is dat nog meer het geval met de body lotion. Het is in ieder geval het proberen waard!

Hoewel ik Fresh Watermelon Lemonade al lekker vond staat Juicy Georgia Peach nog net een plekje hoger. De werking is overigens hetzelfde, enkel de geur vind ik nog nét een stukje lekkerder. Al vind ik het vooral erg fijn om tussendoor af te wisselen tussen de verschillende geuren.
Mijn nummer één is er eentje waarvan ik het eigenlijk helemaal niet had verwacht; Island Margarita. Ik twijfelde in eerste instantie zelfs een beetje of ik deze geur wel zo lekker zou vinden, al twijfel ik daar nu niet meer over. Hij ruikt heel erg naar limoen die wat milder is gemaakt door suiker. Inderdaad het effect van een Margarita.

Van deze geur zou ik zeker vaker een flesje aanschaffen, al ben ik natuurlijk ook erg nieuwsgierig naar de andere geuren. Zodra ik de volgende keer echter bij Cozy Favorites bestel ben ik er vrij zeker van dat ik er hier nog eentje extra van mee ga bestellen. Deze is echt perfect voor de zomer.
Tot slot heb ik nog één laatste Hand Sanitizer; Cinnamon Spiced Vanilla. Zodra je deze los opent ruik je gelijk de kaneel vrij duidelijk. Het is een onwijs lekkere geur, al is het wel even wennen na het ruiken van de drie zoetere geuren. Doordat deze geur zo warm is zou ik hem er niet zo snel bijpakken in de lente of zomer, maar in de winter des te sneller.

Helaas moet deze geur daarom nog een tijdje wachten, al weet ik zeker dat ik er in de herfst- en wintermaanden heel veel plezier aan ga beleven. Zodra je hem op je handen aanbrengt komt de vanille nog wat meer naar voren waardoor het een hele lekkere, warme geur is.

Ik ben onwijs enthousiast over de hand sanitizers van Bath & Bodyworks en heb er eigenlijk dan ook niets op aan te merken. De geuren zijn stuk voor stuk heerlijk, de flesjes zien er onwijs leuk uit en ze zijn ook nog eens handig van formaat. Zodra mijn flesjes op zijn ga ik er zeker weer een paar bij bestellen!

Bath & Body Works Hand Sanitizers - €2.25 per stuk.
'' Heb jij de hand sanitizers van Bath & Bodyworks al geprobeerd?

18 opmerkingen

 1. Ze zien er zo leuk uit! De geuren lijken me ook heel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er zo leuk uit! En die geuren lijken me zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dol op Bath & Bodyworks hand Sanitizers!
  De geurtjes die je hebt ken ik nog niet maar lijken me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan begrijpen waarom! Ik vind ze ook echt heerlijk.

   Verwijderen
 4. Ze zien er echt schattig uit, ben heel benieuwd naar de geuren in het echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lisanne Derks12-04-2016 13:38

  Het lijken mij heerlijke geuren, ze zien er superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zien er zo schattig uit! Ik wil ze ook proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze zien er zo leuk uit! Zo schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zien er leuk uit. Ik ben hier benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er ook 1 van dit merk. Je weet pas hoe lekker het ruikt als je het zelf hebt geprobeerd haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oehh...ik vind ze er leuk uitzien, ik ben hier benieuwd naar :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. die zijn zo fijn he! ik heb er wat uit amerika. helaas allemaal herfst geuren, omdat ik er in september vorig jaar was. deze zomerse geuren lijken me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen