Blond Amsterdam Eucalyptus & Mandarin Moments Body Mist

Nu het weer langzaam aan warmer word merk ik dat ik al snel naar mijn zoetere geurtjes grijp. Valentino Donna is momenteel groot favoriet, al is deze nog steeds vrij warm. De perfecte oplossing voor de warme dagen is voor mij dan ook een Body Mist. Zo heeft Victoria's Secret een aantal lekkere geuren, maar mijn favoriet op het moment is de Refreshing Eucalyptus & Mandarin Moments Body Mist van Blond Amsterdam. Het leuke aan dit product naast de heerlijke geur? Hij kost slechts €2.00.

De Body Mist van Blond Amsterdam ziet er allereerst ontzettend leuk uit. Het is een vrij grote flacon met daarin maar liefst 250 milliliter. Hier kun je een redelijke tijd mee, maar ondanks dat het een grote flacon is neemt hij niet al te veel ruimte in door zijn handige, langwerpige vorm.

De illustratie op de flacon past daarnaast ook erg goed bij het beeld van Blond Amsterdam. Hij is zowel vrolijk als speels. Zelf ben ik ook niet zo'n liefhebber van het servies en dergelijke van Blond Amsterdam, terwijl ik de verzorgingsproducten juist des te leuker vind door deze vormgeving.

En naast de verpakking is ook de geur simpelweg heerlijk. Hij is lekker fris door de eucalyptus maar ruikt tegelijkertijd ook zoet door de mandarijn. Ik vind het echt een hele fijne geur, perfect voor de zomer! Ondanks dat het een body mist is hoef ik niet heel erg vaak te sprayen om te zorgen dat de geur lekker blijft hangen.

Omdat een Body Mist wat sneller vervaagd is het wel zo dat je hem gedurende de dag even bij moet sprayen. Geen probleem wat mij betreft; er zit tenslotte genoeg in de flacon. Dit is nou eenmaal de eigenschap van een Body Mist en in de zomer ben ik daar maar al te blij mee. Hij is niet te overheersend maar zorgt er wel voor dat je toch lekker ruikt.

Ik ben heel erg enthousiast over dit product van Blond Amsterdam en zoals ik in het begin van dit artikel al zei is hij extra leuk door de prijs. De body mist koop je namelijk voor slechts €2.00 via de website The River House.

Blond Amsterdam Eucalyptus & Mandarin Moments Body Mist - €2.00

14 opmerkingen

 1. Deze lijkt me heerlijk! En wat een leuke webshop zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm klinkt echt heerlijk! Mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wist niet dat Blond Amsterdam dit soort dingen ook verkoopt! De verpakking ziet er echt typisch Blond uit, erg leuk dus hihi. Ben benieuwd naar de geur in het echt! Klinkt goed in ieder geval. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De verpakking is zo leuk! Lijkt me daarnaast ook een super lekkere geur, ik ben heel erg nieuwsgierig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Huh, hoe kan die zo goedkoop zijn? Ik heb ook een dagcreme van blond. Deze geur lijkt me zo lekker en blond is zo leuk, goede combinatie :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn moeder heeft een hele grote partij binnengekregen, dus die zijn allemaal voor deze prijs te koop. :)

   Verwijderen
 6. ah wat tof ik heb de roze variant en die vind ik ook enorm fijn! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er mij echt een heerlijk product uit, voor die prijs wil ik het zeker wel eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijn prijsje voor dit product zeg! Voor zo'n prijs wil ik het ook wel proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb twee keer een body mist gehad van Blond Amsterdam en die vond ik erg lekker. Ik ben benieuwd naar deze

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit lijkt me echt een heerlijke bodymist. Ik vind bodymists sowieso echt heel erg fijn om te hebben, in de zomer is het echt een hele fijne toevoeging. Soms ook wel veel fijner dan parfum omdat de geur van een bodymist lekker licht is. Dit klinkt ook als een lekker fris geurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. voor die prijs is het niet zo erg dat je bij moet sprayen. Leuk! Ik kende het merk alleen van het servies! :)
  Ps. Er is momenteel een winactie op mijn blog. Zin om mee te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt goed en erg leuke webshop ook!

  BeantwoordenVerwijderen