€ - Fresh & Fruity, zelfs in de ochtend!

Weer eens te laat je bed uitgekomen? Vervelend, maar niets meer aan te doen. Of toch wel? Je wilt het liefst nog steeds op tijd komen, zonder al te veel in te leveren op je looks, uitstraling en verzorging. Met de volgende vier tips heb je zelfs nog tijd om even je social media te checken, een nieuw beschermhoesje voor je smartphone te shoppen of uitgebreid te ontbijten. Are you in?

Stap 1: De perfecte hairdo
Op een haastige ochtend heb je ontzettend veel opties om je haar nog snel in model te brengen. Wat jouw look ook gaat worden, je start de ochtend met een flinke spuit droogshampoo om je vettige lokken te verbloemen. Voor een krullende look, maak je twee vlechtjes in je haar, ga je er met de stijltang overheen, haal je ze er weer uit en finish je met haarlak om de coupe de hele dag vast te houden. Voor een prachtig gestijld kapsel, investeer je in een elektronische borstel en stijl je jouw haar tijdens het borstelen. Als je echt geen tijd meer hebt en je volledig met je handen in het haar zit, kies je voor een elegante donut of knot. Oefening baart kunst, waardoor deze accessoire binnen no time in je haar zit.

Stap 2: De basis make-up

Je komt natuurlijk niet voor niets pas last minute je bed uit: je bent moe. En grote kans dat dit ook van jouw gezicht af te lezen is. Helaas heb je geen tijd meer voor een uitgebreide egalisatie, zoals je gewend bent, dus wat nu? Zorg dat je voor dit soort ochtenden wat BB cream in huis hebt en egaliseer de opvallendste oneffenheden. Vind je dit te duur, is je BB cream op of kun je deze in alle haast niet meer vinden? Meng dan wat foundation met een dagcrème en je hebt hetzelfde, hydraterende resultaat.

Stap 3: De rest van je make-up

Vrijwel niemand gaat zonder mascara de deur uit. Gelukkig heb je binnen een paar tellen wat van dit zwarte goedje op je wimpers aangebracht en kun je er voor deze keer prima mee door. Als je nog tijd over hebt, is het belangrijk dat je een keuze maakt tussen je ogen of lippen. Kies voor een knallende lippenstift als je geen tijd hebt voor je ogen, zodat de aandacht eenvoudig afgeleid wordt. Stop een depdoekje in je broekzak, portemonnee of opbergvakje van je One cover en dep je lippenstift onderweg een beetje af.

Mocht je nog wel twee minuten extra tijd hebben om wat aandacht aan je ogen te besteden? Kies dan voor krullende wimpers én een oogpotloodlijntje in één! Hoe doe je dit? Breng een zwart lijntje aan op je wimperkrullen en zet een kaarsrecht lijntje als je jouw wimpers krult.

Stap 5: Een leuke outfit

Ook jouw outfit laat vaak het één en ander te wensen over als je haast hebt. Je bent je riem vergeten, je draagt geen sieraden en het shirtje blijkt toch niet zo goed met die broek te matchen. Je hebt twee opties om dit voortaan te voorkomen. Als je dit probleem vaker ervaart, leg je jouw outfit de avond van tevoren alvast klaar en probeer je aan alle details te denken. Een tweede optie is het downloaden van de app Stylebook. Plan een middagje vrij, fotografeer ieder afzonderlijk kledingstuk dat je hebt en creëer een virtuele kledingkast op de app! Als je even niets te doen hebt, scrol je door jouw kleding heen en maak je alvast de leukste combinaties. Sla ze op en kies er vervolgens eentje uit op een haastige ochtend. Als de outfit bevalt, plaats je je smartphone in zelfontspannerstand middels een hoesje voor je Samsung Galaxy Ace 4 en schiet je een leuke selfie. Zo weet je later nog precies hoe leuk de combi was.

Zelfs als jij verre van een ochtendmens bent, kom je met deze handige tips verzorgd en op tijd de deur uit!