Garnier Loving Blends Body

Ik ben dol op huidsverzorging en ondanks mijn gevoelige huid zijn er genoeg producten die ik wel goed kan hebben. Naar de Loving Blends Body lijn van Garnier was ik daarom des te nieuwsgierig; dit is namelijk momenteel ook mijn favoriete merk wat betreft reiniging. Het merk zorgt -tot op heden- niet voor irritatie en daarom ben ik er juist zo dol op. Uit deze veelbelovende, nieuwe lijn ontving ik maarliefst vier producten en mijn ervaring hiermee deel ik vandaag met jullie.

Ik begin met de Garnier Loving Blends Body Intens Voedende Bodymilk, een voedende bodymilk die geschikt is voor de zeer droge huid. Laat dat nou ook net mijn huidtype zijn! Met name mijn benen zijn in alle vier de seizoenen vrij droog, al ziet het er natuurlijk veel mooier uit als het goed gevoed is. Zo'n bodymilk kan daarvoor echt de ideale oplossing zijn en hoewel ik er al een aantal heb die ik graag gebruik mag er altijd wat meer afwisseling komen.

De vormgeving van deze bodymilk vind ik allereerst erg leuk gedaan. De flacon is dun en daardoor neemt hij niet al te veel plek in op mijn badmeubel. Door het handige pompje is hij eenvoudig te gebruiken en zorg je er meteen voor dat je het product gedoseerd gebruikt. Het is tenslotte zonde om te veel te pakken; dat moet je uiteindelijk tenslotte allemaal weggooien.

Naast de leuke flacon is het wat mij betreft ook belangrijk hoe het product zijn werking doet. Ik heb gemerkt dat mijn huid na gebruik van deze bodymilk gevoed aanvoelt en mijn huid ook erg fris laat voelen. Het is niet zo dat hij een vervelend, plakkerig laagje achterlaat. Om het verhaaltje compleet te maken ruikt hij ook nog eens onwijs lekker; dit is echt een onwijze aanrader!
Alsof ik nog niet enthousiast genoeg was na het proberen van één product kwam ik toen aan bij de Gezicht & Body Universele Verzachtende Crème, wederom geschikt voor de droge en gevoelige huid. Misschien klinkt dit in eerste instantie niet heel erg bijzonder, al is hij dat toch zeker wel.

Deze crème heeft namelijk de geur van haver en amandelen wat bijzonder genoeg zorgt voor een héérlijke combinatie. Het ruikt echt naar zoete havermout, zo lekker. Persoonlijk gebruik ik hem het liefste op mijn armen en benen, al is hij ook voor je gezicht erg geschikt. Het is een vrij dunne crème die zowel snel intrekt als heerlijk voed. Dit is mijn absolute favoriet uit de collectie.
Een product waar ik ook erg nieuwsgierig naar was, is de Onder de douche bodymilk. Natuurlijk weer geschikt voor de droge huid en hij bevat naast arganolie ook cameliaolie. Dit zorgt voor een hele warme, noot-achtige geur. Ik kan hem niet helemaal plaatsen, al is hij zeker aangenaam. Ik gebruik deze als vervanger voor een douchegel en merk dat mijn huid hier ook erg blij van wordt.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen verschil merk tussen een gewone douchegel en deze 'onder de douche bodymilk'. Hij werkt prima, laat mijn huid zacht aanvoelen en zorgt er voor dat deze onder de douche lekker ruikt. Een prima product, al had ik het nog net wat specialer gevonden als hij mijn huid nog even net wat meer voedde als een douchegel in combinatie met een bodylotion dat doet.
Tot slot ontving ik nog één laatste product; de droge olie voor de droge en zeer droge huid. Een olie met mythische olijf, wat meteen zorgt voor een heerlijke geur. Het is echt zo'n typisch, verzorgend olie-aroma wat je ruikt. Ik ben hier zelf altijd dol op voor zowel mijn huid als mijn haar, maar mocht je daar geen liefhebber van zijn is dit iets minder geschikt.

Door de handige spray is deze olie heel erg gemakkelijk aan te brengen zonder dat je meteen met vette handen zit. Natuurlijk worden ze dat wel een klein beetje wanneer je de olie inmasseert; het trekt ook weer vrij snel in je handen waardoor je er al snel geen last meer van hebt.

Ook over dit product ben ik ontzettend enthousiast. Ik had al een olie van Garnier voor mijn huid die ik graag gebruikte, al kan ik deze nu lekker gaan afwisselen met deze nieuwe aanwinst.

Zoals jullie al hebben kunnen merken ben ik bijzonder enthousiast over deze collectie. Eigenlijk is er geen enkel product wat ik niet opnieuw zou kopen. Mijn absolute favoriet is toch wel de havermout en amandelcrème, ik kan je echt aanraden deze eens te proberen!

De prijzen liggen tussen de €5.19 en €6.99
'' Heb jij deze nieuwe lijn van Garnier al geprobeerd?

15 opmerkingen

 1. Die crème met haver klinkt heel erg prettig. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze producten wil ik ook nog steeds eens gaan proberen! Fijne review.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Garnier is al jaren een van mijn favoriete haarverzorgingsmerken. Een tijdje geleden kreeg ik een shampoo en haarmasker uit de loving blends lijn en die moet ik nog testen, maar ik zal er vast net zo enthousiast over zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohw wat heerlijk zeg! Ik wist niet eens dat er producten van loving blends waren voor je body <3 Het lijken mij heerlijk ruikende producten, want ik heb eerder loving blends gebruikt, maar dan voor mijn haar. En die roken ook zo heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook erg benieuwd naar de haarproducten. Deze voor de huid zijn in ieder geval erg fijn.

   Verwijderen
 5. Ik ben niet zo tevreden over een aantal producten van deze lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne review! Ik ben met name erg benieuwd naar de onder de douche bodymilk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ze voor het haar wel eens geprobeerd, voor de huid nog niet! Ik vond de geur al zo lekker, deze klinken ook echt heerlijk zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind deze lijn echt heeel erg fijn! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben heel nieuwsgierig naar die havercrème na je enthousiasme. Lijkt me een hele fijne lijn in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Teresa Palm14-04-2016 13:34

  Dit lijken me hele fijne producten, ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik gebruik eigenlijk bijna niets van Garnier, toch klinkt dit allemaal erg fijn. Misschien ga ik maar eens rondneuzen in het schap!

  BeantwoordenVerwijderen