Make-Up Studio Matte Lipsticks

Nog niet zo lang geleden schreef ik al over twee van de nieuwe Make-Up Studio Matte Lipsticks. Ik ontving toen de kleuren XOXO Red en Nude Nirvana, twee tinten waar ik nog steeds onwijs enthousiast over ben. Het merk brengt regelmatig nieuwe kleuren uit, wat ook nu weer het geval was. Dit keer ontving ik de twee nieuwste kleuren uit de Nomadic Summer collectie; Gypsy Coral en Nude Humanity en deze laat ik vandaag aan jullie zien.

Ik begon allereerst met het uitproberen van de kleur Nude Humanity. Nude Humanity is een prachtige nude kleur, zoals de naam het eigenlijk al zegt, die geschikt is voor vele huidskleuren. Of je nou een lichte huidskleur hebt of een donkere; ik weet zeker dat deze kleur bij velen prachtig zal staan.

Nude Nirvana, de kleur waar ik vorige maand al over schreef, is overigens ook prachtig in combinatie met deze kleur. Als je de twee een beetje met elkaar mixt krijg je echt een perfecte nude kleur; ik zelf vind hem in ieder geval prachtig.
Doordat deze lipstick een hele romige structuur heeft brengt hij bijzonder eenvoudig aan, al droogt hij ook prachtig matte op. Het is een aanwinst in je collectie mocht je dol zijn op dit soort rustige kleuren. Geschikt bij zowel een lichte als een donkere ooglook is hij gemakkelijk te combineren.

Het leuke aan deze lipstick is dat hij ook erg goed geschikt is voor alle seizoenen. In de warme seizoenen zal hij prachtig staan, maar dat zal hij ook in de koude seizoenen gaan doen. Het is eigenlijk een ideale kleur waarvan je er minstens één in je collectie moet hebben.
De tweede lipstick in deze collectie is weer volledig anders. Dit is de kleur Gypsy Coral, welke wederom goed aansluit bij zijn naam. Een koraalkleurige lipstick welke voor mij met name erg geschikt is voor de lente en zomermaanden. Ik zou hem er zelf een stukje minder snel bijpakken in de herfst en winter, al is hij daarom natuurlijk ook een deel van de zomercollectie.
Ook deze lipstick is vrij romig en hij brengt daarnaast erg gemakkelijk aan. Ik vind deze kleur wederom prachtig, al is het wel echt een kleur die ik alleen in de lente/zomer zou dragen. Met name op hele warme dagen, anders vind ik hem net wat te fel.

Door de combinatie van de aparte kleur en de matte finish vind ik hem juist zo mooi en weet ik zeker dat als het eenmaal zo ver is ik hem ook daadwerkelijk veel zal gaan gebruiken.

Ik ben zoals gewend van Make-Up Studio weer erg tevreden over deze twee lipsticks en ik ben nieuwsgierig naar de volgende kleuren die dit merk uit zal gaan brengen. Ik sta er in ieder geval voor open ook die weer te proberen. Tot nu toe heeft het merk mij nog niet teleurgesteld!

Make-Up Studio Matte Lipsticks - €15.90 per stuk

15 opmerkingen

 1. Wauw, wat een leuk kleurtjes! Matte lipsticks zijn altijd goed, ik vind vooral de Coral erg mooi bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe kleuren, met name die nude humanity. Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van deze twee vind ik Gypsy Coral het mooiste. Ik ben ook gek op koraal kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! Mijn favoriet is juist Nude Humanity.

   Verwijderen
 4. Ze hebben wel wat van elkaar weg maar ik vind ze allebei prachtig :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze lijken in het echt juist totaal niet op elkaar, al zijn ze beide wel echt prachtig!

   Verwijderen
 5. Oh Gispy coral, die is mooi zeg! Ik ben gek op matte lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw ze zien er echt erg mooi en goed matte uit. Ik kan een matte lipstick altijd apprecieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh het koraal kleurtje vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw die nude kleur is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oo vooral het koraal kleurtje vind ik mooi :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen