March Empties - Products I've Used Up

Vorige maand maakte ik weer een ruim aantal producten op en natuurlijk heb ik ook deze maand bijgehouden welke producten ik op maakte. Ondanks dat het er in mijn ogen niet zoveel waren zijn het er evenals vorige maand weer gewoon acht, al maakte ik deze maand met name douchegels op. Nieuwsgierig naar wat ik van alle producten vond? Lees dan snel verder.

Ik begin met het merk waar ik de meeste producten van heb opgemaakt; Dove. Van Dove maakte ik allereerst de Pureply Pampering Cream & Oil douchegel op. Ik was vroeger echt verslaafd aan deze geur en had er daardoor nog een heel stel staan. Eéntje maakte ik er op en nog steeds vind ik deze geur erg prettig.

Een douchegel die ik net wat minder lekker vond ruiken is de Latte Di Cocco. Een kokosgeur met daarin vrij bloemige noten. De ene keer vond ik hem een stukje lekkerder als de andere keer, terwijl de Cream & Oil het altijd goed doet. Desondanks dat een erg fijne en lekkere douchegel, of ik hem opnieuw zou kopen weet ik alleen niet.

Tot slot maakte ik nog de Deeply Nourishing body wash op, welke ik vanaf het begin gebruikte voor het wassen van mijn kwasten. Hier gebruik ik altijd een simpele douchegel voor; deze deed zijn werk prima.

Van Dove maakte ik ook een deodorant op; de Invisible Dry. Hij heeft een hele neutrale geur en daardoor vind ik hem met name zo prettig. Verder doet hij zijn werking prima en kies ik over het algemeen altijd voor deodorants van Dove.

Wat betreft de andere merken maakte ik nog vier producten op. Allereerst de Nivea Intense Care & Repair Shampoo, hier maakte ik in januari ook al een fles van op. Nog steeds een prima shampoo, hij maakt mijn haren schoon en zacht en hij ruikt lekker. Daarnaast is hij ook nog eens erg budgetproof; wat wil je nog meer.
Ik maakte ook nog drie andere douchegels op. De Early Harvest Raspberry van The Body Shop, een mierzoete douchegel die wat mij betreft ruikt naar Fristi. Deze vond ik niet zo lekker meer, ik ben wat afgekeken op zoete geuren. Lord of Misrule van LUSH was ook niet mijn favoriet door de vele groene kleurstoffen die toch wel een beetje in je huid lijkt te trekken zo af en toe. De Rich & Foamous showergel van Soap & Glory vind ik dan weer wel heerlijk en deze heb ik met veel plezier gebruikt.

En dat was het al weer. Acht producten, waarvan zes douchegels deze maand. Ik ben nieuwsgierig hoeveel producten ik deze maand uiteindelijk zal opmaken.

'' Welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

11 opmerkingen

 1. Ik vind het altijd heel leuk om te lezen wattracties er allemaal wordt opgemaakt. Zelf heb ik een douche schuim van Rituals opgemaakt die oranje, een dagcrème van Weleda en ook Herbalism van Lush. Allemaal erg fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rituals heeft zulke fijne producten! De rest klinkt ook erg prettig.

   Verwijderen
 2. Lekker veel Dove, heerlijk! Lush is ook zo fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet eigenlijk ook meer douchegels op gaan maken, ik pak al te snel een nieuwe haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat herken ik! Ik ben eigenlijk ook na een paar keer wel zat van een douchegel. Daarom wissel ik er vaak twee af en maak ik geen nieuwe open voor er minstens één op is. Ik heb er namelijk nog zoveel op voorraad, haha.

   Verwijderen
 4. Mooie producten heb je opgemaakt! Ben benieuwd naar die douchegel van soap en glory.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ook zo graag douchegels opmaken, maar het is zo verleidelijk halverwege weer te beginnen aan een andere geur! Jij hebt goed je best gedaan! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat heb je veel fijne producten opgemaakt, leuk voor te zien :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je lekker veel opgemaakt! Ik heb inmiddels zo veel half opgemaakte douchegels staan, die moet ik echt eerst eens opmaken :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oei, na een douche wil ik er natuurlijk niet groen uit zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen