Photo Diary Week 14 - April 2016

In mijn maandelijkse Photo Diary van twee maanden geleden deelde ik al mee de Photo Diary's graag wekelijks te willen plaatsen. Iets waar ik nog steeds rekening mee moet houden -het is zo makkelijk om te vergeten foto's te maken- maar toch is het me gelukt er steeds meer aan te denken. Daarom deel ik vanaf nu wekelijks een Diary op de zondag! Benieuwd hoe mijn afgelopen week eruit zag? Lees dan snel verder.
Ik begon deze week rustig. Op zondag opende ik dit pakketje wat ik ontving met daarin wat producten van Garnier. Ik ben ze druk aan het testen en de review kunnen jullie binnenkort verwachten.

Daarna ging ik nog evenlangs intratuin en haalden we een boel nieuwe plantjes voor in de tuin en rondom het huis. Het was bijzonder rustig op zondag, want het was echt heerlijk weer.
Natuurlijk werd er ook nog geshopt deze week. Het werd niet bijzonder veel, al ben ik erg blij met mijn nieuwe aankoopjes. Ik ging onder andere naar Mango en kocht hier twee shirtjes, haalde een nieuwe broek bij Sissy Boy en kocht mijn favoriete Rituals shampoo & conditioner opnieuw. Vele winkels deden tevens mee aan Glamour Day waardoor je nog korting kreeg op je aankopen.

Ik ging ook voor het eerst sinds tijden weer eens langs Primark. Hier kocht ik een toilettas, dunne hangers en een pyjamabroekje. Ook hier was het gelukkig aardig rustig; gelukkig!
Op dinsdag was ik eerst aan het werk, waar ik ondertussen dit leuke pakketje van Artdeco ontving. De review van deze Hello Sunshine collectie staat inmiddels al online en het zijn erg mooie producten.

Later in die middag had ik mijn theorie examen voor de auto, welke ik heb gehaald. Ik was ontzettend blij en nam daarom wat gebakjes mee langs de zaak om het te vieren.
Van mijn vader en vriend kreeg ik allebei een prachtige bos rode rozen ter felicititatie; daar ben ik dol op! Ze staan nog steeds prachtig op mijn kamer.
Op vrijdag kreeg ik nog twee leuke pakketjes binnen. Ik ontving drie haarproducten, waaronder allereerst de Shu Uemura Hair Nourishing Cleansing Milk. Daarnaast ontving ik twee producten van Redken. De reviews hiervan zullen jullie de komende tijd voorbij zien komen!
Na school had onze trein vertraging waardoor wij de overstap niet konden halen en in de tussentijd even langs de Subway gingen voor een broodje. Deze vind ik altijd zo lekker.

En in de avond huurden we Mockingjay Part 2, wat een steengoed einde was dit zeg! Hij was natuurlijk niet exact zoals het boek en dat vond ik enigzins jammer, al vond ik hem desondanks dat erg sterk. Zeker een goede uitvoering, over Mockingjay Part 1 was ik namelijk een stukje minder enthousiast.
Op zaterdag deed ik nog even een paar snelle boodschappen en ging ik onder andere even langs Hema. Ze hebben hier altijd onwijs leuke dingetjes om mee in te pakken. Ik nam dit keer wat gift labels me omdat de mijne bijna op waren -en hier zitten ook mini's bij- en ik kwam deze glitterstrikjes tegen.

Bij Kruidvat is er een actie waar je bij aankoop van twee producten vijftig procent korting krijgt op het tweede product en daarnaast kreeg ik dit Glamour Beautyboek er bij. Ook altijd welkom natuurlijk!
Ik werkte verder op zaterdag aan onze webshop, ik maakte onder andere wat nieuwe ontwerpen voor rompers rondom koningsdag, maar voegde ook nog wat andere ontwerpen toe aan onze collectie.

Met mijn vriend ging ik tot slot heerlijk uit eten. Wij kozen beide voor de saté van de haas, altijd weer even heerlijk bij dit restaurant. Hiermee sluit ik dan ook de week af. Hij was rustig, maar bracht toch veel leuke dingen met zich mee. Op naar volgende week!

'' Hoe zag jouw week er uit?

8 opmerkingen

 1. Leuke foto's! En gefeliciteerd met het halen van je theorie examen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet eruit als een fijne week, met ook een hoop pakketjes hihi. Ik zie zelfs een paar items die ik ook heb ontvangen. Ga trouwens meteen even je review lezen van de Artdeco producten, ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lisanne Derks10-04-2016 12:40

  Wat een leuke week heb je gehad. Al die pakketjes zijn jaloersmakend, ik wil ook haha. Jullie etentje ziet er heerlijk uit en natuurlijk van harte gefeliciteerd met het behalen van je auto-theorie examen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Lisanne! Het etentje was ook echt heerlijk. :)

   Verwijderen
 4. Wat een leuk pakketje van Garnier! En gefeliciteerd met het slagen voor je theorie-examen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd met je theorie!! leuke dingen heb je geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen