Photo Diary Week 15 - April 2016

Vorige week was voor mij een prettige week waarin ik onder andere mijn autotheorie haalde en begon met mijn rijlessen. Deze week was echter een stukje rustiger, al heb ik als nog genoeg leuke momenten meegemaakt. Om jullie een klein kijkje te geven in afgelopen week heb ik natuurlijk weer mijn best gedaan met het nemen van foto's. Nieuwsgierig hoe mijn week eruit zag? Lees dan snel verder.
Ik begon de week met een leuk pakketje van Cozy Favorites over de hand sanitizers van Bath & Bodyworks.De review staat inmiddels al online en ik ben er nog steeds heel erg tevreden over.

Op dinsdag had ik een vrije dag van school en ging ik na het werken nog even de stad in. Ik kocht onder andere een lief jurkje bij de H&M, maar ook deze leuke, bruine Chelsea Boots.
Ik kreeg nog twee leuke pakketjes binnen, waaronder allereerst de Wilkinson Sword HydroSilk Bikini trimmer, hierover kunnen jullie de review binnenkort verwachten. Daarnaast ontving ik deze onwijs schattige cookie-cutter van Alice In Wonderland, welke mijn moeder via Ebay bestelde. 
Daarnaast, alsof ik er nog niet genoeg had, bestelde ik nog eens twee paar schoenen. Ik kwam deze tegen op een voor mij voorheen onbekende website, My Musthaves. Ze waren echter slechts €27.50 per stuk en inmiddels heb ik ze ook binnen. Ze zijn net zo prachtig als op de foto's en lopen ook heerlijk.
Op vrijdag ging ik met mijn vriend, broer en schoonzus heerlijk uit eten bij een burgerzaak in de buurt. Ik koos voor de Healthy Hammer en nam daarna ook nog eens een heerlijk toetje. Dit was een huisgemaakte brownie welke ook nog eens warm was. Ik zat achteraf bomvol, maar het was erg gezellig én lekker.
Op zaterdag ging ik wederom de stad even in en ging ik ook nog langs Ikea. Mijn vriend en ik kochten een boel spullen voor onze uitzet en daarnaast kocht ik ook een kledingrek en een aantal items bij Primark.

Het kledingrek zette ik die dag ook nog in elkaar en richtte ik in met een aantal van mijn favoriete witte en zwarte items. De koperen hangers kocht ik overigens diezelfde dag bij Primark, zijn ze niet leuk?

En dat was mijn week al weer. Aardig rustig, maar toch met een heleboel leuke momenten. Ik heb er weer onwijs van genoten en ik ben ook erg benieuwd hoe jullie week was!

'' Hoe zag jouw week eruit?

16 opmerkingen

 1. Wat een leuke foto's! Super leuk dat kledingrek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die burger, hmm. Ziet er zo lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk overzicht! De huisgemaakte brownie ziet er erg smakelijk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij smaakte ook werkelijk heerlijk! Echt een aanrader, haha.

   Verwijderen
 4. De kledingrek is zo leuk! Als we wat meer ruimte zouden hebben wil ik ook zoiets. Je hebt weer lekker geshopt, die laarsjes zijn echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt ideaal zo'n rek! De mogelijkheid om er nog wat schoenen onder te zetten is ook heel prettig. :)

   Verwijderen
 5. Die schoenen zijn zoooooooo mooi! En wat een mooi prijsje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja toch? Ik vind ze ook onwijs leuk, en lekker goedkoop inderdaad!

   Verwijderen
 6. 27,50 voor die schoenen is echt een hele goede koop! Ik vind ze namelijk ook nog eens super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke photo diary! Die schoenen zijn fantastisch. (:
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kledingrek is zo tof, net als die Chelsea Boots! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's en die laatjes zijn heel cute. Ik zie alleen niet jouw hele artikel in beeld op mijn telefoon. Weet niet waarom maar wel jammer x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke laarsjes! En het eten in je dairy ziet er zo heerlijk uit Yumm!

  BeantwoordenVerwijderen