Photo Diary Week 16 - April 2016

Afgelopen week ging weer snel voorbij en wederom heb ik er erg van genoten. Op maandag en donderdag was ik voor cursussen van mijn opleiding de hele dag weg, al heb ik op de andere dagen vollop mijn eigen ding kunnen doen. Nieuwsgierig hoe ik de week verder heb ingevuld? Lees dan snel verder.

Op maandag zat ik al vroeg in de bus om voor mijn opleiding een dag cursus te volgen die van tien tot vijf plaatsvond. Een onwijs lange dag, al begon ik deze wel met een ruime beker thee. Deze leuke beker kocht ik overigens vorige week bij de Primark en hij werkt bijzonder goed. Hij houd het drankje erg lang warm en heeft een prettig formaat.

Ondertussen kreeg ik een foto toegestuurd van één van de koningsdag shirtjes die op de post gingen. Altijd leuk om te zien op de dagen dat ik zelf nog niet fulltime aanwezig kan zijn.
Ik ontving deel één van Kiera Cass haar 'Selectie' trilogie. Ik ben onwijs nieuwsgierig en zodra ik het boek uit heb komt er uiteraard een review online op mijn blog.

Dinsdag is mijn vrije dag waarop ik altijd aan het werk ben. Na het werk reden mijn moeder en ik nog even naar Duitsland voor wat boodschappen en reden we onder andere ook eventjes langs de DM. Ik kocht deze leuke bakvorm met roosjes, wat toilet doekjes voor openbare toiletten, drie producten uit de Lights of Orient van Essence én de My Dry Oksel Pads. Deze zijn tegen zweetplekken en dat lijkt me ideaal voor in de zomer. Ik ben onwijs benieuwd of deze fijn werken, ook hier kunnen jullie nog een review van verwachten.
Ik zag in de folder een aanbieding waarbij je 2+1 gratis kreeg op de Wedgwood Edme collectie. Ik maakte gebruik van deze actie en schafte zo 9 van deze Senseo bekers aan. Wij hadden al kleinere koffiemokken, al zijn we van plan deze te gebruiken voor thee.

Donderdag was mijn tweede cursusdag bij Detex. De omgeving was hier overigens ontzettend mooi en ook de binnenplaats van de school was heel wat anders als die van de school waar ik zelf op zit. Dit was maar een klein stukje wat ik wist te fotograferen.
Voor een samenwerking met Lucardi ontving ik een leuke giftcard, waar ik mijn moeder erg blij mee heb kunnen maken.

En toevallig had mijn moeder ook een cadeautje voor mij. Ze had namelijk deze prachtige Chanel lipstick besteld in de kleur égérie. Hier komt zeer binnenkort een review van online, ik kan in ieder geval alvast verklappen dat hij echt prachtig is en ik ontzettend blij ben met dit cadeau.
Ter afsluiting van de week ging ik met mijn vriend nog even langs de Dille & Kamille, één van onze favoriete winkels wat betreft huiselijke dingetjes. Wij kochten hier van twee verschillende soorten glazen zes stuks. Deze zijn ontzettend leuk voor ijs, sorbets etcetera.

En dat was al weer mijn week! Door de cursussen vielen er al twee dagen af waarop ik verder niet heel veel heb kunnen doen, al was het al met al weer een geslaagde week.

'' Hoe was jouw week?

18 opmerkingen

 1. Leuke foto's en wauw wat een prachtige lipstick heb je van je moeder gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm24-04-2016 10:13

  Wat een leuke foto's heb je gemaakt. Die glaasjes zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind ze ook onwijs leuk, een hele goede aankoop! :)

   Verwijderen
 3. Wat een leuke foto's weer! Ben heel benieuwd naar die essence le. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke week heb je gehad! Die okselpads klinken trouwens super handig. Ik ben benieuwd of ze ook echt zo goed werken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook erg nieuwsgierig. Zodra ik eens een gekleurd kledingstuk draag ga ik het zeker proberen.

   Verwijderen
 5. Die sorbetglazen zien er echt super leuk uit! Daar kun je mooi ijskoffie of smoothies in doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De grote vind ik inderdaad ook erg leuk voor smoothies. Handig formaat is het!

   Verwijderen
 6. Ziet er een leuke week uit! En die okselpads zien er echt handig uit!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke week heb je gehad ondanks de lange cursusdagen! Prachtige serviesstukken heb je gekocht. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben gisteren voor het eerst in de DM geweest en heb genoeg gekocht haha. Aankomende week zul je dat wel zien in mijn shoplog! Ook 1 product uit de Lights of Orient van Essence lijn. Die chanel lipstick lijkt me ook echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke weekdiary! Die lipstick ziet er prachtig uit, ik ben benieuwd naar de review!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik ben wel benieuwd naar die lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat lief, die lipstick die je van je moeder kreeg! Ik ga morgen ook naar DM, blijft iedere keer weer een feestje hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie glazen, mokken en lipstick! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk foto overzichtje heb je gemaakt. Dille & Kamille blijft een hele toffe winkel<3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Klinkt als een leuke week :) Dille & Kamille is ook een van mijn favoriete winkels!

  BeantwoordenVerwijderen