Redken Curvaceous Shampoo & Conditioner

Regelmatig probeer ik een nieuwe shampoo en conditioner uit, omdat er altijd verbetering valt te vinden in dit soort producten. Dit keer ontving ik twee producten uit de nieuwe Curvaceaous lijn van Redken. Met mijn krullen klinken dit soort producten altijd extra aantrekkelijk en de afgelopen tijd heb ik de producten dan ook goed uitgetest.

De vormgeving is allereerst vrij simpel. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ze een beetje onhandig vind omdat ze vrij veel plek innemen in de douche. Doordat ze laag en breed zijn nemen ze veel meer ruimte in als een hoge en dunne fles en dat vind ik zelf een tikkeltje vervelend. Zo staan mijn doucheplankjes vrij snel vol.

Maar afgezien van dat vind ik de producten er verder erg leuk uit zien. Ze zijn simpel, maar toch fris en uniek en daardoor spreken ze mij zeker aan.

Zoals altijd begin ik natuurlijk met de shampoo onder de douche. Deze shampoo schuimt ontzettend goed en daardoor krijg ik al zeker het gevoel dat mijn haren echt gereinigd worden. Na de shampoo eruit te hebben gespoeld voelen mijn haren al ontzettend zacht aan.
Zodra ik echter de conditioner gebruikt heb merk ik juist dat mijn haren bijzonder zacht aanvoelen. Te zacht zelfs, dat merkte ik toen mijn haren waren opgedroogd. Doordat mijn haren zo onwijs zacht waren vielen ze echt vrij recht naar beneden en hield ik helaas geen volume meer over bovenin mijn haren.

Jammer, want mijn haren voelden zo veelbelovend aan toen ik onder de douche wegstapte. Zacht waren ze dan ook, al zou ik ze eerder gebruiken voor stijl haar in plaats van krullen. Ik weet zeker dat ze je dan onwijs goed zullen bevallen. Met een paar styling producten is het echter voor mij erg goed om er als nog voRlume in te krijgen en dan voelen mijn haren als nog onwijs zacht aan.

Voor mij kost het dus iets meer moeite volume in mijn haren te krijgen, iets waar ik normaal helemaal geen moeite voor hoef te doen. Dat is echter niet erg, want in ruil daarvoor voelen mijn haren superzacht aan.

Al met al ben ik dus erg tevreden over deze producten. Ze maken mijn haren zacht, ruiken lekker en verzorgd en doen wat ze moet doen!

Redken Curvaceaous High Foam Lightweight Cleanser 300 ML - €23.40
Redken Curvaceaous Conditioner 250 ML - €24.75

'' Wat is jouw favoriete shampoo en conditioner duo?

9 opmerkingen

 1. Wel een beetje aan de prijs.. Maar klinkt wel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad wat prijzig, maar zeker fijne producten!

   Verwijderen
 2. Klinkt nog best fijn, hoewel ik van volume houd. Vind de producten van l'anza heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De shampoo van Redken is inderdaad erg fijn! Echt een van de beste die ik ooit heb gehad. Maar het merk is (voor zover ik weet) niet dierproefvrij, dus ik gebruik het niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat je het daardoor niet meer gebruikt. Het is inderdaad een erg fijn merk!

   Verwijderen
 4. Dit klinkt wel als een hele fijne shampoo en conditioner! Ik ben heel benieuwd of dit voor mij ook goed werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne producten lijken mij dit. Ze zijn alleen wel vrij duur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn inderdaad wat prijzig, al zijn ze ook erg fijn!

   Verwijderen
 6. klinkt als fijne producten, ik vind het fijn als een shampoo en conditioner mijn haar zacht laat aanvoelen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen