The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick - Charming

Ik heb inmiddels al veel verschillende Liquid Lipsticks uitgeprobeerd, van high end merken als MAC tot aan Colourpop. Iedereen was -met name over de liquid lipsticks van Colourpop- onwijs enthousiast, al kon ik zelf deze mening helaas niet delen. Jammer, want er zijn tegenwoordig zoveel prachtige kleuren als liquid lipstick uitgebracht. Ik besloot om het nog een laatste keer te proberen en bestelde van twee merken een aantal liquid lipsticks, waaronder de prachtige kleur ''Charming'' van The Balm. Deze had ik al sinds vorig jaar op het oog en nu heb ik eindelijk besloten om de gok te wagen. Benieuwd of deze liquid lipstick mij wel goed is bevallen? Lees dan snel verder.
Wat ik allereerst al ontzettend leuk vind aan deze liquid lipstick is de vormgeving. Hier staat The Balm natuurlijk ook vrij bekend om en dat is dan ook de reden waarom ik al een aantal andere producten van het merk in mijn collectie heb, zoals bijvoorbeeld het How 'Bout Them Apples palette, de Mary-Lou Manizer Highlighter en de Cabanaboy blush.

Desondanks dat is de Meet Matt(e) Hughes liquid lipstick vormgeving toch wel één van mijn favorieten. De vintage afbeelding van een setje wat samen een drankje deelt is zo schattig! Het is wat anders dan strakke verpakkingen van Chanel of MAC, al vind ik dit minstens net zo leuk.
Op naar de liquid lipstick zelf! Zoals gebruikelijk is deze voorzien van een applicator die je ook vaak in lipgloss ziet. Het is een hele zachte applicator en hij is daarnaast ook niet al te groot. Een ideaal formaat wat mij betreft.

Ondanks het fijne formaat had ik er persoonlijk nog wel een beetje moeite mee om het helemaal strak aan te brengen. Met een gewone lipstick gaat dat toch net wat makkelijker, al zal dat ook een kwestie van wennen zijn. Met mijn tremoren is het echter wat moeilijker hele strakke lijnen te maken.
Maar ondanks dat vind ik dat de liquid lipstick er ontzettend mooi op zit. Het is echt een prachtige kleur, precies wat ik op de swatches had gezien en waar ik op had gehoopt. Hij droogt snel matte op en blijft dan ook gedurende de dag bijzonder goed zitten. Echt een aanrader als je het mij vraagt!

Het enige nadeeltje wat ik kan opnoemen is de geur. Hij ruikt namelijk naar menthol en dit voel je ook op je lippen. Aan de ene kant geeft dit een heel fris effect, al vind ik het aan de andere kant wat vervelender. Naar mate je de lipstick langer ophebt verdwijnt dat effect echter en dan kan ik er geen nadelen meer aan opnoemen.

Ik ben onwijs blij met deze aankoop, want het is voor mij de eerste liquid lipstick die mij goed bevalt. Binnenkort zullen jullie nog een review over de NYX Liquid Lipsticks voorbij zien komen. Ik ben benieuwd of deze net zo fijn zullen zijn!

The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick - €15.50
'' Wat is jouw favoriete merk wat betreft liquid lipsticks?

16 opmerkingen

 1. Hij staat je echt geweldig! Prachtige kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een mooie! De kleur is erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om je lezen dat je hierover enthousiast bent. Ik vind de kleur erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ik houd echt totaal niet van menthol dus goed dat je het zegt. Verder wel een echte mooie fijne lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook niet in lipproducten. Gelukkig vervaagt dat erg snel.

   Verwijderen
 5. Prachtige kleur, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind deze kleur liquid lipstick echt precies een kleur voor jou eigenlijk haha! Staat je erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja toch? Vond ik ook. Ben er echt verzot op haha. :)

   Verwijderen
 7. Hij staat je echt heel mooi! Heb je al eens een liquid lipstick van La Splash geprobeerd? Die wil ik ook eens gaan proberen, heb zelf nog geen goede voor mij gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een super mooi kleurtje! Deze ga ik onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen