Therme Saigon Pink Lotus

Een luxe geur, te danken aan de aroma's van roze lotus, amber, vanille en sandelhout. Een ideale combinatie wat betreft lichaamsverzorging als je het mij vraagt. Ik heb het over de Saigon Pink Lotus producten van Therme, welke ik de afgelopen tijd uitgebreid heb uitgeprobeerd. Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

Ik begon allereerst met de Foaming Shower Gel Mousse. Deze mousses zijn de laatste tijd erg populair en bij steeds meer merken te vinden, al moet ik zeggen dat ik die van Therme tot nu toe nog het fijnste vind. Ik was dan ook blij om deze variant van een douchegel te zien toen ik het pakketje opende.

Zoals ik gewend ben van Therme is dit echt een heerlijke foaming shower gel mousse en doet hij precies wat hij moet doen. Hij heeft een vrij zoete geur waarbij je de lotus en amber erg goed ruikt, al is er ook een duidelijk vleugje vanille aanwezig. Ik denk dat dit een geur is die velen zal aanspreken!

Na het douchen voelt mijn huid lekker zacht aan en is het tijd om door te gaan met de tweede stap. Ik wil tenslotte ook dat mijn huid lekker ruikt, de geur van de douchegel ruik je bij mij na het douchen namelijk niet meer, en daarvoor is er ook een heerlijke body butter.

Therme Saigon Pink Lotus Foaming Shower Gel Mousse - €7.50
De body butters van Therme komen altijd in dit soort grote potten. Een strak en handig design, je kunt ze namelijk gemakkelijk kwijt in de ruimte waar je je producten opbergt. Daarnaast stapelen ze ook nog eens erg handig mocht je er -net als ik- meerdere hebben.

Ook van de bodybutter is de geur heerlijk. Je ruikt hem hier nog net wat intenser en zodra ik hem op mijn huid aanbrengt ruikt deze direct heerlijk. Mijn huid voelt nog zachter dan dat hij al aanvoelde na gebruik van enkel de douchegel.

Na een paar uurtjes is de geur bij mij wel aardig vervaagd, maar ik moet ook toegeven dat dit vaak zo is met geurtjes. Ik ben in ieder geval erg tevreden over de werking van de body butter, zeker in combinatie met de douchegel.

Therme Saigon Pink Lotus Body Butter - €9.50

Therme heeft weer een heerlijke lijn uitgebracht, ik ben enthousiast!

'' Wat is jouw favoriete lijn van Therme?

11 opmerkingen

 1. Lekkere lijn lijkt me dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Therme is één van mijn favo merken wat douche- en badproducten betreft. De Ylang Ylang lijn is denk ik mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elisa Baker27-04-2016 15:59

  Dit lijken me fijne producten. Ik ben sowieso al dol op Therme, inderdaad vooral van de foam douchegels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mmm deze klinkt echt overheerlijk!

  liefs
  KArlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. my sister always ask me to get for her this product

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben alleen al verliefd op de verpakking <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave verpakkingen, de geur lijkt me ook heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. i think, this product is very nice, i always buy this product when i need it

  BeantwoordenVerwijderen