Wilkinson Sword Hydrosilk Bikini Trimmer

Iets wat je niet zo veel voorbij ziet komen op mijn blog zijn scheermesjes, al is het scheren toch een belangrijk onderdeel van je uiterlijke verzorging. Alweer ruim twee jaar geleden schreef ik een artikel over de Wilkinson Sword Hydro Silk en het merk heeft inmiddels natuurlijk weer iets nieuws op de markt gebracht; de bikini trimmer. Een multifunctioneel mesje met aan één kant een regulier mesje en aan de andere kant een trimmer. Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder.


Op de achterkant van de verpakking staan allereerst wat tips & tricks over het mesje en de trimmer. Verder valt er weinig aan uit te leggen; het is tenslotte geen ingewikkeld apparaat. Ik begin dan ook maar gelijk met het 'moeilijkste'; de trimmer.

De trimmer kun je op verschillende standen gebruiken en naast dat hij zonder het kapje gebruikt kan worden kun je deze er ook oplaten. Dit heeft dan ook mijn voorkeur, dan is hij net wat minder scherp en kun je een tikkeltje meer secuur werken.

De trimmer werkt overigens op batterijen en is eenvoudig aan- en uit te zetten met de hiervoor bestemde kop. Als je hem weglegt zou ik het kapje er ook weer opzetten; zo beschadig je de mesjes verder niet.
De trimmer beviel mij al erg goed, al ben ik zelf toch meer een voorstander van een mesje. De Hydrosilk bikini trimmer heeft deze aan de grootste zijde dan ook zitten. Het is een vrij scherp mesje, al is hij door de laag gel hierom heen erg zacht en prettig voor je huid.

Door deze laag gel voelt het aan alsof hij niet eens scheert, ik moest dan ook even een paar keer kijken of het nou echt zo gemakkelijk ging. De haartjes waren gelukkig écht weg, en dat met slechts een paar simpele bewegingen.

Hoewel de trimmer dus ideaal is voor het bijhouden van je bikinilijn gaat mijn voorkeur toch naar het mesje, om alle haartjes weg te kunnen halen. Dit mesje kun je overigens ook voor je benen, oksels etcetera gebruiken; het is maar net wat je er mee wilt doen.

Ik ben in ieder geval erg enthousiast over dit nieuwe mesje en zal hem nog veel gaan gebruiken!

 De Hydro Silk Bikini Trimmer is nu verkrijgbaar voor €15.99
'' Wat is jouw favoriete soort scheermesje?

8 opmerkingen

 1. Oeh dat klinkt wel echt heel fijn! Ik heb eigenlijk geen favoriet, deze heeft wel potentie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me wel een fijn product, zeker het mesje dan! Ik haat het als mesjes direct zo bot zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik me voorstellen, vind ik zelf ook erg vervelend.

   Verwijderen
 3. Teresa Palm30-04-2016 09:52

  Klinkt als een ideaal mesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een super fijn apparaatje.

  BeantwoordenVerwijderen