€ - Wishlist Shop4Tablethoes

Voorheen was ik altijd dolenthousiast over mijn iPad, al heb ik deze een tijdje geleden ingeruild voor een kleinere variant. Zo schafte ik de iPad Mini 2 aan waar ik nog steeds ontzettend tevreden over ben. Het is een handig apparaat die ik ook gemakkelijk kan meenemen, al zat daar nog een probleem; ik heb er nog steeds geen hoes voor. Omdat ik hem niet wil beschadigen wil ik eerst een beschermende hoes aanschaffen en daarvoor zijn er verschillende webshops te vinden. Mijn favoriet? Shop4Tablethoes. Vandaag deel ik daarom mijn favoriete items van deze webshop met jullie.
Op deze webshop zijn er verschillende soorten tablethoezen te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld Rotatie Covers, welke zorgen voor bescherming van zowel de voor- en achterkant. Deze rotatie stelt je in staat om de tablet staand en liggend te gebruiken en is daarnaast voorzien van een strap-on band waardoor de hoes ook nog eens goed gesloten blijft.

Als tweede heb je de Book Covers, welke je een beetje kunt vergelijken met de portemonnee telefoonhoesjes. Hierin heb je namelijk ook nog eens ruimte voor pasjes, naast dat hij zowel de voor- en achterkant van je tablet beschermd. Mocht je hier niet van houden is er ook nog eens de Sleeve, welke met name is bedoeld voor de bescherming voor in bijvoorbeeld je tas. Hier haal je de tablet uit zodra je hem wilt gebruiken.

Mijn favorieten zijn echter de Smart Covers, welke Apple ook zelf in productie heeft. Deze heeft een flap aan de voorkant welke in een driehoek gevouwen kan worden waardoor je de tablet zowel rechtop als liggend kunt gebruiken. Ik vond deze al ideaal bij mijn vorige iPad en zit er aan te denken een soortgelijke aan te schaffen voor mijn iPad Mini 2.

Mesh iPad Mini 2 Smart Case Cover Wit; ik ben dol op subtiele kleuren en deze witte hoes vond ik meteen perfect. Bij mijn grote iPad destijds had ik een roze en hoewel deze ook erg mooi bleef wil ik dit keer een wat rustigere kleur. Ik vertelde net al dat Smart Case Covers mijn favoriet zijn en daarom spreekt mij deze enorm aan. Ik kan hem gebruiken voor het kijken van video's, maar ook voor het aanpassen van artikelen; hiervoor is de vouwfunctie ideaal. 

Universele Tablethouder Auto Hoofdsteun Verstelbare Klem; dit soort dingen heb ik nog nooit eerder gezien voor tablets, eigenlijk puur voor telefoons. Voor een iPad lijkt het me echter ook ideaal. Ik ben momenteel bezig met het behalen van mijn autorijbewijs en zodra ik die heb lijkt deze tablethouder mij erg fijn. Niet zozeer voor mijzelf natuurlijk; voor de bijrijders. Heerlijk om zo een filmpje of serie te kunnen kijken tijdens een langere autoreis.

Universele Tafel Tablethouder Aluminium Zilver; naast een houder in de auto kwam ik ook deze houder voor binnenshuis tegen. Met deze houder kun je eenvoudig je tablet aan een tafel, bureau of ander vlak object klemmen. De klem van deze houder is namelijk eenvoudig aan verschillende objecten vast te klemmen. Het is natuurlijk belangrijk dat je dit wel op de juiste manier doet zodat je niet het risico loopt dat je tablet eruit valt; dat wil tenslotte niemand. Wat mij persoonlijk ideaal lijkt aan deze houder is dat hij zo lang is. De hals is maar liefst 60 centimeter lang en zowel buigbaar als stug. Je kunt hem dus alle kanten opbuigen maar hij blijft door de stugheid toch in de gewenste positie staan. Deze set wordt ook nog eens met 3 verschillende schuifklemmen geleverd, waardoor je niet alleen je tablet maar ook bijvoorbeeld je smartphone kunt gebruiken.

Stylus Touch Balpen 2 in 1 Zwart; de stylus pennen kent ongetwijfeld iedereen wel. Deze zijn ideaal voor het gebruik van je tablet om zo vingerafdrukken op het scherm te voorkomen. Een extra optie aan deze stylus pen is echter dat hij is gecombineerd met een dunne balpen. Zo kun je gemakkelijk wisselen tussen tablet en papier. Mocht de vulling nou opraken; dan is deze gemakkelijk vervangbaar door een Parker vulling.

Autolader Met Lightning Aansluiting Zwart; als ik dan zo'n universele tablethouder voor in de auto heb lijkt het mij ook handig om hier gelijk een autolader bij aan te schaffen. Hoe vervelend is het namelijk als je tablet halverwege een film/serie dreigt uit te vallen? Deze lader is daarnaast tegelijk geschikt voor mijn iPhone waardoor hij voor mij multifunctioneel is. 

Mesh iPad Mini 2 Zakelijke Book Cover Folio Map Hoes Zwart; het laatste item op mijn wishlist kon misschien nog wel eens mijn favoriet zijn. Dit is namelijk niet zomaar een book cover hoes, hij is ontzettend multifunctioneel. Met deze hoes ben je allereerst verzekerd van optimale bescherming en heb je daarnaast altijd de mogelijkheid om een aantekening te maken. Binnen in de hoes is er namelijk een ringband aanwezig met een harde cover voor je tablet. Deze is aan de achterkant afgewerkt met hetzelfde leer als de rest van de hoes en heeft voor alle aansluitingen, knoppen etcetera uitsparingen. Achter de harde cover zit er een notitieboek waar je aantekeningen kunt maken indien je dit prettiger vindt op papier dan op de tablet zelf. Alsof dat nog niet genoeg was zit er aan de binnenkant van de flap een groot insteekvak waar je notities of briefgeld in mee kunt nemen, of pasjes/visitekaartjes kwijt kunt. Het houdt echter nog niet op, in deze hoes wordt er namelijk aan alles gedacht. Je kunt ook je pen of stylus nog eens opbergen in de insteeklus die aanwezig is aan de binnenkant. Ideaal voor een zakelijke afspraak of voor bijvoorbeeld school. Met deze hoes heb je namelijk alles tegelijk bij de hand.

Zelf heb ik het natuurlijk met name over iPad Mini 2 gerelateerde producten, mocht je nou een andere tablet hebben is hier ook genoeg keuze voor op de webshop. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPad Air 3 hoes of een Samsung Tab A hoes, dan ben je er ook aan het juiste adres.

'' Wat staat er nog op jouw tablet wishlist?

5 opmerkingen

 1. Zo een auto steun is wel heel handig ja. Die wil ik ook voor op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke wishlist! Zelf ben ik aan het uitkijken naar een nieuwe tablet want mijn iPad heeft zijn beste tijd gehad, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke wishlist! Ik ben ook aan het kijken voor een tablet. Lijkt me zo handig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een tablet is inderdaad ideaal! Ik ben dol op mijn iPad mini.

   Verwijderen