Anastasia Dipbrow Pomade Taupe

De laatste tijd zijn wenkbrauwen helemaal hot. Wenkbrauwen zijn steeds belangrijker geworden en ik snap volkomen waarom. Eén van de meest populaire producten voor wenkbrauwen op dit moment is toch wel de Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills. Ik heb al meerdere wenkbrauwproducten van ze getest en dit keer was ik erg nieuwsgierig of ik ook tevreden zou zijn over de dipbrow. Het is de eerste keer dat ik zo'n soort product zou proberen en na lang twijfelen besloot ik toch maar de poging te wagen. Nieuwsgierig of ik dit product de hype waard vind? Lees dan snel verder.

De vormgeving van de Dipbrow Pomade is eigenlijk heel simpel. Het is een eenvoudig potje met daarop een zwart, rond dekseltje. Dit dekseltje is netjes afgewerkt met het logo van Anastasia en dat is het wel zo'n beetje. Heel eenvoudig en wat mij betreft een geslaagde vormgeving. Het straalt luxe uit en dat doet Anastasia altijd erg goed.

Het formaat van dit potje vind ik ook erg prettig. Hij is ongeveer even groot als mijn MAC Paint Pot en neemt nagenoeg geen ruimte in beslag als ik mijn toilettas voor het weekend inpak. Ideaal om hem zo dus mee te nemen!
Wat betreft kleuren hoefde ik ook niet heel erg lang te zoeken. Anastasia biedt een ruim aanbod aan aan kleuren, al is het wel even goed kijken welke kleur het beste voor je is. Normaal heb ik de kleur Blond (ik gebruikte voorheen altijd producten van Make-Up Studio) maar dit keer ging ik voor Taupe. Blond was namelijk vrij oranje terwijl Taupe wat assiger is; precies waar ik van houd.

Ondanks dat hij al vrij assig is, is hij nog steeds een stuk meer oranje dan de poeder van Make-Up Studio. Nu moet ik ook zeggen dat dit een fantastische poeder is (de review lees je hier) en als je eenmaal een poeder in de perfecte kleur hebt gevonden is het moeilijk een andere kleur te vinden die je net zo mooi vindt.
Maar wauw; wat een pigment geeft de Dipbrow Pomade af. Ik stond er eigenlijk wel een beetje versteld van, hij is echt onwijs gepigmenteerd. Ondanks dat de kleur zo wel vrij donker voor mij leek heb ik hem vol nieuwsgierigheid uitgeprobeerd.
En zo ziet hij er bij mij dan uit. Niet slecht, toch? Ik heb deze foto overigens aan het einde van de dag gemaakt waar mijn make-up er verder al grotendeels was afgesleten, maar de dipbrow zat er nog perfect op. Het is ook heel erg moeilijk hem er af te krijgen, zelfs met make-up remover is het even boenen.

Dat vind ik ook zeker een groot voordeel. Met een poeder veeg je het veel sneller weg, terwijl dit muurvast blijft zitten. Ik vind het ideaal!

Wat ik wel lastig vind met de Dipbrow is het mooi aanbrengen. Ik ben zelf geen fan van de 'perfecte wenkbrauw' trend die momenteel in is en ik houd juist meer van een wat vollere wenkbrauw waarbij niet elk dwarsliggend haartje wordt weggehaald of bijgeknipt. Met de dipbrow trek je al wel snel hele strakke lijnen die wat minder makkelijk uit te blenden zijn.

Het is dus zeker even wennen en oefenen, al kan ik wel zeggen dat ik er heel erg tevreden over ben! Ik gebruik hem nog niet dagelijks, zeker omdat mijn wenkbrauwen nu wat lichter zijn van zichzelf, maar als ik hem draag ben ik er steeds weer erg tevreden over!

Anastasia Dipbrow Pomade Taupe - €29.95
'' Wat vinden jullie van de 'perfecte wenkbrauwen' trend?

23 opmerkingen

 1. Het ziet er goed uit! Misschien zelf toch ook maar eens kijken. Ik dacht altijd dat het product echt extreem duur was, maar ik vind het eerlijk gezegd nog wel mee vallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het resultaat is prachtig! Hij staat al heel lang op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil dit product al super lang maar ik heb het gewoon nog steeds niet gekocht. Moet ik echt snel gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Teresa Palm31-05-2016 08:41

  Ik vind hem er erg goed uit zien! Zelf ben ik trouwens ook geen fan van die perfecte wenkbrauwen trend. Vind juist jouw wenkbrauwen heel mooi en natuurlijk! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben gek op de producten van Anastasie en deze wil ik ook nog hebben. Lijkt mij wel even wennen maar lees er zoveel goeds over.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh hier ben ik nog steeds zo benieuwd naar! Deze wil ik ook graag proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi hoor. Dit product staat ook nog steeds op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat je mooi hoor! Perfecte wenkbrauwen vind ik prima, maar mij lukt het niet zo haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne review. Mooi resultaat. Ik heb wat producten van Anastasia maar ik heb ze nog nooit gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sophie Potze31-05-2016 11:31

  Fijne review heb je geschreven, ik vind hem er erg mooi en natuurlijk uit zien! Wel wat prijzig voor mijn budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dipbrow forever! Ben echt diehard fan van dit spul.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goede kleur!
  Ik wil ook nog een keer een wenkbrauwproduct van Anastasia aanschaffen, hoor er zoveel goeds over!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hoor hier steeds meer positieve dingen over. Misschien moet ik hem ook maar een keertje gaan aanschaffen haha. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hoor hier zoveel goede dingen over, maar ben al helemaal in love met mijn wenkbrauwproduct! Vind hem ook best wel prijzig, maar lijkt me een tof product!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo dat is inderdaad een mooi gepigmenteerde kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik kan niet meer zonder dit product, binnenkort een 2e product aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Niet mijn kleur, maar het resultaat is echt mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 18. oh wauw een heel erg mooi resultaat
  ook fijn dat hij er zo lang goed op blijft zitten

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wow wat mooi! Moest ik gen permanente make-up op mijn wenkbrauwen hebben, zou ik dit aankopen ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb zoveel positiefs hierover gelezen en laatst heb ik 'm dan eindelijk aangeschaft. Zo blij mee, dat had ik veel eerder moeten doen. Het is even oefenen met aanbrengen, maar het resultaat is super.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De kleur ziet er super uit en wat blijft hij goed zitten.

  BeantwoordenVerwijderen