BOHO Nail Polish - Bikini

Twee jaar geleden schreef ik al eens over een blush van het merk Boho. Hier was ik destijds erg tevreden over, al had ik verder nog geen andere producten van dit merk geprobeerd. Dit keer ontving ik echter weer een aantal leuke items, waaronder deze felroze kleur. Hier was ik erg nieuwsgierig naar en natuurlijk deel ik de kleur graag met jullie.

Wat was het een heerlijk weertje gisteren, niet waar? Ik hoop dat we vandaag net zulk prachtig weer mogen verwachten, al zijn de voorspellingen daar in ieder geval wel naar. Bij dat lekkere weer is een mooi kleurtje op de nagels niet verkeerd, en deze roze kleur lijkt me een perfect exemplaar.

Voordat ik de swatch echter laat zien begin ik met de vormgeving. Ik vind de dop van dit lakje erg leuk, het is echt lekker natuurlijk, en is hij verder heel simpel en minimalistisch. De merknaam staat er niet eens op, het enige wat je ziet is het logo van boho (het vlindertje wat je ook op het etui op de achtergrond ziet) die in de dop is gegraveerd.
Veel meer hoeft er dan ook niet te zijn, al had ik het wel handig gevonden als de naam op het lakje had gestaan. Gelukkig heb ik via internet uit kunnen zoeken dat dit de kleur Bikini is.

Bikini is een felroze kleur die in één laagje vrijwel volledig dekt. Ik dacht eigenlijk ook dat hij volledig gedekt had, al zie ik op de foto dat hij bij mijn middelvinger toch een beetje doorschijnt. Storend vind ik dit echter niet, in het echt was het mij niet eens opgevallen.

Mocht je wat langere nagels hebben is het dus wel aan te raden een tweede laagje te gebruiken. Voor mijzelf vind ik dit echter niet nodig. Ik ben heel tevreden over hoe dit lakje dekt én de snelle droogtijd die er nog eens bij komt kijken. Het lakje blijft bij mij ongeveer twee dagen mooi zitten, al kan ik over de tijd waarop hij blijft zitten niet echt een eerlijke mening geven. Doordat ik werk met stickers gebruik ik de hele tijd mijn handen en hebben mijn nagels veel meer te voorduren dan bij andere taken. Ik kan je toch echt absoluut aanraden eens een lakje van dit merk uit te proberen!

BOHO Nail Polish - €5.95
'' Heb jij al eens iets van dit merk geprobeerd?

13 opmerkingen

 1. Wat een leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De laatste tijd zie ik steeds meer van dit merk voorbij komen. Het lijkt me echt een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mariska Tan06-05-2016 12:34

  Dit is een mooie kleur! De blush die je een tijd geleden reviewde van dit merk is ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut! Leuk dat je ook die review hebt gelezen. :)

   Verwijderen
 4. Heel mooi kleurtje zeg! Ik heb dit merk nog nooit gebruikt. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog nooit geprobeerd, maar dit kleurtje is zeker wel summerproof zeg! Ziet er leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kleurtje voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het zo vervelend als ze de naam van de kleur niet op het flesje zetten

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een mooi en fel kleurtje voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen