Budget Ebay Favourites 5

De laatste keer dat ik mijn favorieten van de website Ebay aan jullie liet zien is al weer even geleden en ik heb mijn watch list inmiddels weer aangevuld met een heleboel nieuwe, interessante items. Uit de Ebay favourites van vorige maand bestelde ik de schoenen en haalde ik het jasje, en met name over het jasje ben ik dan ook erg tevreden. Nieuwsgierig naar de items van deze maand? Lees dan snel verder.
Rosé gouden armbandje; dit lieve armbandje is perfect voor de lente- en zomerdagen die er weer aan zitten te komen. Hij heeft een grote steen in dezelfde stijl als de schakels van het armbandje. Ik vind hem erg leuk, en hij is ook nog eens lekker betaalbaar! - 1.36

Cat Eye Mirror zonnebril; merken als Dior hebben deze zonnebrillen ook in hun assortiment en ik vind ze ook erg tof. Mijn favorieten zijn de volledig zilveren en zwart met gouden. Deze van Ebay lijken vrij veel op die van Dior, al zijn ze gelukkig een stuk goedkoper! - €0.87

Black Skort; vorig jaar had ik een perfecte skort van Forever21, al is die inmiddels helaas gesneuveld door chloor. Ik heb de perfecte nog niet gevonden, al komt deze aardig in de buurt! - €10.28

Leaves Elastic Stretch Belt; ik ben dol accessoires met blaadjes of veertjes en dit riempje met blaadjes is onwijs schattig. Hij is verkrijgbaar in zowel goud als zilver en hoewel ik twijfel tussen beide denk ik dat ik goud toch het mooiste vind. - €2.10

Rose Gold Marble iPhone Case; hoewel ik niet dagelijks wissel van telefoonhoesje en vrijwel altijd dezelfde om mijn iPhone heen heb zie ik toch regelmatig wat leuke exemplaren. Zo ook bijvoorbeeld deze roze/rosé variant met marble. - €1.74

'' Wat staat er nog op jouw Ebay watch list?

25 opmerkingen

 1. Die zonnebril! Daar was ik al een tijdje naar op zoek. Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw, dat rosé gouden armbandje vind ik heel erg lief <3 En die Cat Eye Mirror zonnebril ziet er gaaf uit joh!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het armbandje vind ik ook onwijs lief, samen met de skort toch wel mijn grootste favorieten!

   Verwijderen
 3. Zo leuk bij elkaar gezocht! Die zonnebril vind ik gaaf. Ik heb een korte broek/rokje die daar op lijkt, echt een leuk ding :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow deze spulletjes zijn zo goedkoop en toch ook zo mooi! Tof dat je dit deelt!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja toch? Altijd leuk om iets moois voor weinig te kopen.

   Verwijderen
 5. Ik vind dat telefoon hoesje echt zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen! De zonnebril ziet er heel duur uit, haha. Het rokje is ook echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van Dior zijn ook echt onwijs duur, deze gelukkig niet haha. :)

   Verwijderen
 7. Ik wil ook zo graag een skort! Dat riempje is ook heel leuk trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf allemaal! ik vind skorts heel erg leuk, ik zie ze alleen nergens meer? Ook vind ik de armbanden heel gaaf. Ken je trouwens aliexpress al? Heb ik van de week voor het eerst iets besteld. Je moet wel goed kijken of een product veel besteld is en het duurt minstens een maand tot 2 maanden tot je het binnen krijgt, maar ze hebben super leuke sieraden!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die ken ik! Ik vind alleen Ebay een stukje leuker, omdat het veel sneller is. En vaak ook goedkoper. :)

   Verwijderen
 9. O ik bestel heel veel van aliexpress.com, zo verslavend al die goedkope spulletjes! Ik vind het net iets makkelijker dan Ebay, al heb ik daar ook veel besteld hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik vind Aliexpress juist een stuk ingewikkelder haha!

   Verwijderen
 10. Ebay is zo leuk he? Ik vind de riem en het armbandje heel cute! Ik ga binnenkort eens snuffelen tussen de zonnebrillen denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Door dit soort wishlists ben ik weer geneigd om op Ebay allerlei dingen te gaan bestellen. Dat telefoonhoesje vind ik heel mooi. Het armbandje trouwens ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh, als ik een Iphone had gehad dan wist ik het wel. Dan had ik nu meteen dat hoesje besteld. Wat een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow, die zonnebril is echt heel goedkoop! Ik bestel meestal dingen via Aliexpress, ook een hele fijne site. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke dingen heb je kunnen vinden zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw al die mooie dingen, vooral die zonnebril vind ik echt geweldig :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een gave producten zeg! Zien er leuk uit. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo goedkoop en zoo mijn ding! Wat een leuke spulletjes heb je uitgezocht meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke favorieten. De prijzen zijn ook super! De zonnebril is prachtig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh, ik ben dol op eBay! Dat armbandje is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen