Essence The Gel Nail Polish - My Love Diary

Op mijn blog review ik eigenlijk vrij weinig nagellak. Ik draag het zelf niet meer zoveel en als ik het eens doe zijn het vaak lakjes die ik al heb gereviewd. Denk bijvoorbeeld aan mijn prachtige lakken van het merk Louboutin; Very Prive & Rouge Louboutin. Dit zijn lakken met een groot prijskaartje en daarom leek het me leuk dit keer toch weer een nagellak review online te plaatsen. Niet zomaar; nee, ik kwam laatst dit prachtige lakje van Essence tegen en sinds ik heb hem gekocht ben ik er dol op. Het is namelijk echt een perfecte kleur voor elke dag. Nieuwsgierig hoe hij er op mijn nagels uit ziet? Lees dan snel verder.

De laatste tijd schonk ik bijzonder weinig aan de nagellakjes van Essence. Ik vond de kwaliteit niet meer zo fijn en de kleurtjes niet zo bijzonder; ik heb tenslotte ook al zo veel. Dat tezamen met het feit dat ik weinig nagellak meer draag zorgde er voor dat ik geen lakjes meer mee naar huis nam. Dit mooie kleurtje bracht daar echter verandering in.

My love diary is namelijk zó mooi dat ik hem niet kon weerstaan. Vanaf het moment dat mijn ogen erop vielen was ik erg enthousiast. Het is een perfecte, oudroze kleur. De kleur komt op de foto's nog niet half zo mooi tot zijn recht als in het echt, daar is hij namelijk wat ouder roze van kleur.
Mijn nagels zijn overigens niet de meest mooie, lange nagels zonder enige wondjes of velletjes; helaas. Ondanks dat zien ze er met dit kleurtje erg netjes en verzorgd uit en kijk ik regelmatig naar het mooie kleurtje.

Bij mij dekt hij met één laagje prima, al zie je de randjes er een heel klein beetje doorheen als je er echt goed naar kijkt. Op de foto valt het dan ook meer op dan in het echt, moet ik zeggen. Als je nagels wat langer zijn en je meer wit hebt kan ik je aanraden een tweede laagje te gebruiken!

Het aanbrengen van het lakje ging ook prima. Het kwastje is wat breder en rond afgesneden, waardoor je alle vlakken gemakkelijk raakt, al vind ik het wel vervelend dat hij ook gelijk heel veel lak opneemt. Logisch uiteraard, het is tenslotte een wat groter kwastje, maar toch. Zelf hoeft zo'n breed kwastje van mij niet.

Ik haalde het lakje er na twee dagen af, al had ik hem nog wel een dagje langer kunnen laten zitten. Bij de tips slijtte het lakje een beetje af, al vind ik dat hij het prima heeft volgehouden. Enthousiast ben ik zeker over dit lakje en ik hoop dat Essence meer van dit soort mooie kleuren uit zal gaan brengen.

Essence Nail Polish My Love Diary - €1.79

8 opmerkingen

 1. Dit is wel een heel mooi kleurtje! Een reviewtje waard :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kleurtje, heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi is hij hé? Ik ben er heel erg over te spreken.

   Verwijderen
 3. Sophie Potze28-05-2016 17:14

  Ik vind het een hele mooie kleur. Super fijn dat hij zo lekker goedkoop is! Ik ben sowieso dol op de lakjes van Essence en dit kleurtje ga ik binnenkort ook maar proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een mooie woorden! Ben nu wel errrrug benieuwd hoe deze in het echt eruit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen