LOOkX Spring/Summer 2016 + Winactie

Het is al weer een hele lange tijd geleden dat ik voor het laatst een product van het merk LOOkX heb getest en gereviewd. Het merk brengt echter weer een nieuwe colectie uit voor de lente en zomer waaruit ik drie mooie producten heb ontvangen. Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder. Op het einde heb ik ook nog een leuke winactie voor jullie die met deze collectie te maken heeft!

Ik begin met de losse oogschaduw pans die ik heb ontvangen. In de collectie zitten er in totaal drie; Goldenshine Pearl, Wood reflexion pearl en Sun glare pearl. De kleuren die ik heb mogen ontvangen zijn de twee meest nude-tinten; Goldenshine- en Sun glare pearl.

De losse oogschaduws komen netjes verpakt in een doorzichtig doosje met een kartonnetje. Hierop staat de verdere informatie, waaronder een aantal feitjes. Zo zijn de oogschaduws vrij van parabenen, parfum en minerale oliën. Erg prettig voor een gevoelige huid dus.
Wat ik ook erg leuk vind aan de oogschaduws van LOOkX zijn de spikkeltjes die door de oogschaduws heenzitten. Zo kan ik ze ook nog eens goed onderscheiden van de Make Up Geek oogschaduws, want deze twee zitten nu tezamen met mijn andere losse pans.
De kleurtjes zagen er in de pans veelbelovend uit, al moet ik zeggen dat ik na het swatchen toch wat meer teleurgesteld was als dat ik had gehoopt. Met name Sun glare pearl viel mij een beetje tegen. Het is vrij moeilijk om deze mooi op te bouwen en met name op je ogen ben je hier zeker eventjes mee bezig.

Goldenshine pearl is dan weer wel echt een prachtige, gouden tint. Hierover ben ik zeker te spreken en deze kleur is mij absoluut niet tegengevallen. Ik denk dat ik deze met name als het straks wat zonniger is heel veel zal gaan dragen. Door de shimmers komt hij in zonlicht namelijk nog mooier uit!

Mocht je nou geen oogschaduw palette hebben (een Z-Palette bijvoorbeeld) waar je losse pans in kunt doen; niet getreurd. LOOkX biedt ook een palette aan waar je de drie kleuren van deze collectie in kwijt kunt.

LOOkX Oogschaduw Pans - €7.75 per stuk.
Het tweede product wat ik ontving was de lipstick; een product wat ik als lipstick liefhebber maar al te graag ontvang. Op mijn blog zien jullie ook ontzettend veel lipsticks voorbij komen -het meeste van alle beautyproducten- omdat ik er gewoon zo dol op ben.

Het kleurtje van LOOkX is een hele subtiele maar toch elegante rode kleur. Ik moet toegeven dat hij er in de huls een stukje donkerder uitzag dan op mijn lippen, al is het ondanks dat echt een prachtige kleur en ben ik hier ontzettend enthousiast over.
Mocht je nou niet zo houden van lipsticks is er ook nog een lipgloss beschikbaar in deze colectie. Dit is de kleur 'Milkshake Pearl' welke net een stukje meer naar het bruin toeneigd. Ik testte een paar jaar geleden al eens een lipgloss van LOOkX en daar was ik destijds erg tevreden over.

Het enige wat ik wat jammer vind aan deze lipstick is de vormgeving. Ik denk dat LOOkX hier nog een kleine upgrade kan gebruiken waardoor de producten (met name de lipsticks) er net wat speelsers en aantrekkelijker uitzien. Nu passen ze ook niet in mijn lipstick houders waardoor ik ze er een stukje minder snel bijpak.
Maar goed, als dat het enige nadeel is hoor je mij verder niet klagen. Ik kon niet wachten deze lipstick uit te proberen; en wat is hij mooi! Sweet Glace is een prachtige koraalrode kleur, wat echt een beetje een vertekend beeld geeft met de lipstick in de huls. Wat mij betreft geen probleem, deze kleur zou ik namelijk net een stukje vaker dragen in de lente en zomer.

Nadelen aan de lipstick heb ik verder ook helemaal niet. Hij brengt makkelijk aan, blijft lang zitten en heeft een mooie glans. Het heet dan wel een matte crème lipstick, al is hij niet matt. Nu scheelt het dat ik daar in de zomer ook niet zo'n fan van ben, dan worden mijn lippen onwijs droog.

LOOkX Lipstick Sweet Glace €15.75

Ik ben, zoals jullie konden lezen, weer erg tevreden over deze collectie van LOOkX. De ene oogschaduw mocht dan een beetje tegenvallen; al met al is het een hele leuke collectie.

Ik heb ook nog een hele leuke winactie, ik mag namelijk twee oogschaduws weggeven aan één van jullie. Meedoen? Dat kan eenvoudig.

- Volg mij via Bloglovin en like dit bericht.
- Laat indien je geen google account hebt een geldig e-mailadres achter.

Meedoen kan tot en met donderdag 5 mei.

'' Heb jij wel eens iets van LOOkX geprobeerd?

28 opmerkingen

 1. Mooie producten, toch sla ik deze winactie over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten zijn het. De lipstick is ook super! Ik doe graag mee met de winactie. Mijn e-mail is teresapalm@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De oogschaduws vind een klein beetje teleurstellend maar de lipstick ziet er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over de gouden ben ik wel echt heel enthousiast, die is prachtig.

   Verwijderen
 4. Mooi zeg, vooral de kleur van de lipstick vind ik mooi. Ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de oogschaduws erg mooi, maar koraalkleurige lipstick past toch niet zo goed bij mij! En ik gun de mooie oogschaduws iemand anders, dus ik doe ook niet mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De lipstick is wel echt prachtig, ik vond 'm ook verassend goed uitpakken terwijl ik dat niet echt had verwacht!

   Verwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes! Alleen in wat voor een pallet hoor je die te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOOkX heeft zelf magnetische palettes, al heb ik ze zelf in mijn Z-palette gestopt samen met mijn andere losse oogschaduws.

   Verwijderen
 7. Wat een fijne review, ondanks dat de oogschaduws iets tegenvallen, wil ik ze heel graag proberen. Leuk voor in mijn eigen palette die ik wil gaan maken! Email: nienkeuitnederland@hotmail.com Fingers crossed! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben al erg lang opzoek naar een mooie goud tint die niet teveel shimmer bevat, ik denk dat ik deze zojuist gevonden heb.. Juist omdat het pigment niet TE is.
  Ik ga het bericht even liken en mijn email is contact@byrebeccadenise.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leukies! Ik heb nog nooit wat geprobeerd van dit merk. Lijkt me daarom een goed idee om gewoon mee te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh wat mooi! Ik doe graag mee :) fayvanbreugel (@) hotmail .nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. *Oepsie, en ik volgde je al en heb dit artikel gesaved!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie producten. Ik vind de lipstick je erg goed staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De lipstick is echt prachtig! De winactie slaag ik even over aangezien ik bijna nooit oogschaduw gebruik. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw die oogschaduw, zo pretty! die lipstick staat je ook goed. ik heb je gevolgd en het bericht geliked ^^ mail: robinganeko@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie producten maar ik vind vooral de lipstick erg mooi :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind de oogschaduw pans echt heel mooi! Goed pigment en ik ben dol op glitter en shimmery kleuren. Ik doe dan ook graag mee! het artikel heb ik een like gegeven. Ik heb nog nooit van Lookx geprobeerd dus ik ben zeer benieuwd en enthousiast om uit te proberen! de lipstick staat je prachtig. liefs (mvds0906@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. oooeh die oogschaduwkes zijn super mooi

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik geloof niet dat ik ooit eens iets gehad heb van Lookx.
  Maar deze produkten zien er erg mooi uit.
  Ik doe dus graag mee en volg/like je op Bloglovin.
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nog geen ervaring met dit merk. Ik doe graag mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooooii! ik doe graag mee (:
  XX Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb al gehoord van dit merk maar het eigenlijk nog nooit zelf geprobeerd! Ondanks dat je niet superenthousiast bent over de oogschaduws zou ik ze toch graag willen proberen, soms is een subtiele ooglook wel fijn vind ik. Of misschien wel te gebruiken als highlighter ;). Groetjes janabeeckman2@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen