Marble Necklace & Bangle + Discount code


Een tijdje geleden werd ik gecontacteerd door een dame van de webshop Hapiness Boutique. Een webshop vol met leuke sieraden voor betaalbare prijzen. Al snel had ik van hen een pakketje binnen met daarin twee toffe items, welke ik graag aan jullie laat zien. Ze zijn beide in een marble thema -waar ik zo onwijs dol op ben- en ik weet zeker dat ik niet de enige ben!

Ik ontving allereerst deze marble ketting, ook wel de 'Marble Stone Boho Necklace'. Doordat het gaat om marmeren producten is elk stuk wel weer anders en ik moet dan ook zeggen dat ik deze aardig aan de grove kant vind. Het voorbeeld op de site was net wat subtieler en iets meer mijn stijl, al vind ik deze ondanks dat nog steeds erg leuk. Hij is alleen wat harder van kleur.

Verder is het een heel lief kettinkje en zijn dit soort artikelen de laatste tijd ook ontzettend populair. Ik heb er lang geleden al eens eentje gehad met een paarse amethyst en deze nieuwe vind ik even leuk. De pendant is 3,5 cm lang en de ketting valt mooi boven je borst; een fijne verhouding.

De ketting is te bestellen voor €14.90.
Als tweede ontving ik deze bangle, ook wel de 'White Marble Cuff Bracelet'. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriend een prachtige Michael Kors Bangle en sindsdien ben ik dol op dit soort armbanden. Ze passen heel mooi bij mijn dunne polsen doordat ze niet al te opvallend zijn en op dat effect ben ik dol.

Deze armband heeft een licht-goudenkleur, in tegenstelling tot de zilveren ketting. Helaas hadden ze deze niet beide in dezelfde kleur waardoor ik ze alleen apart draag, al is dat op zich geen groot probleem. Over het algemeen draag ik toch niet te veel sieraden tegelijk.
Deze leuke bangle is ideaal voor als je kleine polsen hebt, erg groot is hij dan ook niet. Mocht je wat stevigere polsen hebben is hij wellicht wat aan de kleine kant, al zou je het gewoon moeten proberen met zo'n bangle.

De armband is te bestellen voor €16.90

Het leuke aan Happiness Boutique is dat zij hun producten gratis verzenden en ze hebben ook nog eens een customer reward program. Dit houd in dat je voor elke euro die je uitgeeft een bepaald aantal punten krijgt en uiteindelijk kun je deze punten weer inwisselen voor leuke cadeautjes! 

Daarnaast hebben ze ook een maandelijkse giveaway waar je aan mee kunt doen. Deze keer kun je kans maken op een gave statement ketting! Mocht je iets willen bestellen bij deze webshop kan ik jullie een kortingscode van 10% aanbieden, welke geldig is bij bestellingen vanaf 19 euro. De code hiervoor is 'elegantic'. De code is geldig tot en met 21 juni.

Ik ben in ieder geval erg blij met deze leuke sieraden en het is zeker een webshop waar ik graag rondkijk. 

'' Wat is jouw meest gedragen sierraad? 

16 opmerkingen

 1. Wat een gave sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooie items heb je uitgekozen, wauwie! Die van mij staat toevallig ook online vandaag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een leuke ketting heb je ontvangen! Toevallig inderdaad haha :)

   Verwijderen
 3. Wauw. Prachtige items zeg. Ik ben gek op marble print sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wat een leuke sieraden! Super cute!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauuuuw wat een mooie sieraden! die zou ik ook wel willen :-) heel mooi en draagbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie sieraden. Ik vind marble echt heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zij ze mooi zeg! Leuk setje zo samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oehh...prachtige sieraden, marble vind ik ook heel erg mooi :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo'n ketting heb ik ook van marmer, ik vind hem echt leuk! Alleen ken ik de Happiness Boutique nog niet. Ik ga gelijk even kijken, want nieuwe sieraden zijn altijd leuk haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Nieuwe sieraden zijn inderdaad altijd leuk.

   Verwijderen
 10. Marble is zo leuk!
  Ik draag standaard 3 ringen om mijn vingers en knopjes in mijn oren, verder ben ik niet zo van de sieraden, al heb ik er wel heel veel haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. These items are so lovely! I love marble.

  BeantwoordenVerwijderen