Maybelline Vivid Matte Liquid Lipsticks

Liquid lipsticks zijn de afgelopen tijd erg populair en inmiddels heb ik dan ook al een aantal merken uitgeprobeerd en gereviewd. Ik testte die van The Balm, MAC, Colourpop, NYX en MUA en recentelijk ontving ik ook twee kleurtjes van Maybelline. Aangezien ik over de ene liquid lipstick wel erg enthousiast ben en over de andere totaal niet was ik heel erg nieuwsgierig wat ik van dit product zou vinden. Ik heb ze dan ook uit getest en deel mijn mening vandaag met jullie.

Voordat ik begin aan de kleuren moet ik zeggen dat ik de vormgeving van deze liquid lipsticks al erg leuk vind. Het platte design ziet er interessant uit en maakt het zowel chique als interessant. Ze zouden zeker mijn aandacht trekken als ik ze in de winkel zou zien liggen.

Daarnaast hebben de liquid lipsticks ook nog eens een heel handig formaatje en daarbij behorend kwastje. Het kwastje is heel plat en hoewel het even wennen is vind ik het geen probleem het product er me aan te brengen.

Door naar de kleuren zelf! Allereerst ontving ik deze intens roze kleur; Electric Pink. Dit is echt een hele felle, roze kleur welke perfect zou zijn voor de warme zomerdagen. Het is niet een kleur die ik zelf heel snel zou uitkiezen, al vind ik het dan juist des te leuker ze te reviewen.
Hoewel ik de kleur interessant vond, was de substantie gelijk een tegenvaller. Het was ontzettend moeilijk om deze lipstick mooi aan te brengen en nog steeds ben ik niet helemaal tevreden over het eindresultaat. Ik ben een aantal minuten bezig geweest met het aanbrengen en egaal kreeg ik hem gewoon niet. Jammer, want de kleur is verder erg mooi.
Door naar de tweede kleur; Rebel Red. Ik hoopte dat ik over deze kleur wat enthousiaster zou zijn, dit is namelijk ook een kleur die ik er een stuk sneller bij zou pakken. Het is een vrij felle kleur rood, al neigt hij toch ook een beetje richting bordeaux. Zeker op mijn lippen ziet hij er net een stukje donkerder uit.
En gelukkig bracht deze liquid lipstick ook een stukje gemakkelijker aan. Ik ben nog steeds niet volledig enthousiast over de substantie van de liquid lipstick, al is hij zeker beter dan de roze. Ook dekt Rebel Red stukken beter en ziet hij er gewoon weg mooier uit.

Ik vind het jammer dat de kleuren niet zo matte opdrogen -het duurt echt heel lang voordat ze wat matter worden- en ik vind het ook jammer dat de roze kleur niet zo gemakkelijk aan te brengen is. De roze was dus een kleine teleurstelling, al maakte de rode kleur het toch weer goed.

De liquid lipsticks van Maybelline zijn niet mijn all time favourites, al vind ik zeker dat ze hun best hebben gedaan met deze producten. Ik denk dat een kleine aanpassing in de formule heel veel goeds zal doen, er zitten namelijk ook onwijs leuke kleuren in het assortiment!

Maybelline Vivid Matte Liquid Lipsticks - €6.99 per stuk.
'' Wat is jouw favoriete merk wat betreft liquid lipsticks?

26 opmerkingen

 1. Nee matt ogen ze inderdaad niet. Beide kleuren vind ik erg mooi alleen jammer dat het aanbrengen niet fijn was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beide kleuren vind ik erg mooi, erg jammer dat ze zo tegen vielen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het aanbrengen viel inderdaad wat tegen, verder valt het mee hoor! :)

   Verwijderen
 3. Wat valt de roze me tegen zeg! Jammer, de rode vind ik dan wel weer erg mooi, ook al is 'ie niet echt matte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren, jammer dat ze niet matt opdrogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Matt zijn ze niet maar ik vind de kleurtjes wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer dat ze niet matte zijn inderdaad! Ik vind ze zelf ook iets te fel, ik zou dat eigenlijk nooit dragen haha. Ik hou meer van subtiele kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat die ene niet zo fijn aanbrengt maar ik vind het wel mooie kleuren, beiden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad jammer, het zijn verder zeker leuke kleurtjes.

   Verwijderen
 8. Gek dat ze zo'n andere finish hebben. Ik vind het zonde dat ze de beloften niet nakomen. De roze kleur vind ik ook maar matig dekken en niet zo bijzonder. De foto's zijn wel erg mooi! Duidelijke review

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het hele mooie kleurtjes! Ik vind het helemaal niet zo erg dat ze niet mat opdrogen, vind het er wel 'natuurlijke uitzien'!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat ze zo tegenvielen. Ik wist niet eens dat maybelline dit had! Mooie kleuren zijn het wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De rode viel me niet tegen! Het zijn nieuwe producten in hun assortiment.

   Verwijderen
 11. Kleurtjes zijn wel heel leuk ondanks dat ze tegenvielen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super toffe kleurtjes. De lipsticks zien er ook mooi uit vind ik. Jammer dat ze tegenvielen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ah wel jammer meid maar wel een eerlijke en fijne review

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijne review, alleen jammer dat de allebei wat tegenvallen. Had er toch iets meer van verwacht. Ik heb alleen liquid lip lacquers van Mua, en die vind ik zelf wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh die van MUA vond ik echt geen succes, tot nu toe de slechtste liquid lipsticks die ik heb gehad!

   Verwijderen
 15. Oehh..mooie kleurtjes, alleen jammer dat die roze niet zo fijn aanbrengt en ze zien er inderdaad niet zo Matt uit :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jammer van de roze, maar de rode vind ik er wel mooi uitzien :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jammer dat het minder goed is al dat je had verwacht. Maar de kleuren zijn echt prachtig. -x-

  www.marushilifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. He, wat jammer dat de sustantie tegen valt :(

  BeantwoordenVerwijderen