Merci Handy Desinfecting Hand Sanitizers

Al een hele tijd geleden plaatste ik een bestelling op de site van Sephora Frankrijk. Ik bestelde hier destijds het Too Faced Chocolate Bon Bons palette en nog een aantal andere items waaronder deze hand sanitizers van het merk Merci Handy. Ik was destijds al erg nieuwsgierig naar de hand sanitizers van Bath & Bodyworks -welke ik inmiddels ook heb getest- en bestelde daarom toen deze sanitizers. Omdat ze me zo goed bevallen en ik ze de laatste tijd regelmatig gebruik leek het me leuk ze nu toch nog te reviewen. Nieuwsgierig of ik ze net zo fijn vond als die van Bath & Bodyworks? Lees dan snel verder.

Ik bestelde de Merci Handy hand sanitizers in twee geuren, waarvan de eerste geur 'Black Vanilla' is. Ik bestelde er hier gelijk twee van omdat ik verwachtte dat ik deze ontzettend lekker zou vinden, en niets bleek minder waar. Dit is een hele fijne, subtiele vanille geur. Ik moet zeggen dat ik deze dan ook lekkerder vind dan de variant van Bath & Bodyworks die ik laatst reviewde.

Omdat de geur zo subtiel is merk je hem niet de hele tijd op en dat vind ik persoonlijk wel erg prettig. Hij is ondertussen wel aanwezig, dat zeker, maar niet op een vervelende manier.

De tweede geur die ik bestelde was de geur 'Oh my lemon'. Hier bestelde ik er slechts ééntje van, al had ik er achteraf ook gerust twee van kunnen bestellen. Ook deze geur is namelijk heerlijk. Het is een hele frisse geur die echt voor de lente- en zomerdagen perfect is.

Naast dat de geuren mij erg aanspreken vind ik ook de werking van de hand sanitizers ideaal. Ze maken mijn handen goed schoon, ze voelen achteraf zacht aan én ze ruiken ook nog eens lekker. Ik heb er eigenlijk niets op aan te merken. Het enige nadeel is dat er niet zo heel veel geuren van beschikbaar zijn, al kan dat in de toekomst altijd nog meer worden natuurlijk! Voor nu ben ik in ieder geval al erg enthousiast en kan ik zeker zeggen dat ik ze net zo fijn vind als die van Bath & Bodyworks.

Merci Handy Desinfecting Hand Sanitizers - €2.90 per stuk
'' Heb jij wel eens van dit merk gehoord?

9 opmerkingen

 1. Deze zien er ook leuk uit! Lijken me fijne hand sanitizers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meestal vind ik citroen niet zo'n fijne geur omdat het naar afwasmiddel gaat ruiken, maar vind deze wel goed klinken, zo'n subtiele geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze ruikt naar limoen! Inderdaad veel aangenamer door de subtielere geur. Echt een opfrisser.

   Verwijderen
 3. Wat schattig! Zoo handig. Ben echt fan van desinfectering producten. Heb er zelf ook aardig wat, maar dan in grotere flacons. Mooie foto's en leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit merk kende ik idd nog niet! Ze lijken qua vormgeving wel op B & B! Ben benieuwd hoe deze zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze lijken inderdaad een beetje op de oude vormgeving van Bath & Bodyworks. :)

   Verwijderen
 5. Ik heb er ook eentje van Merci Handy maar heb hem nog niet vaak gebruikt. Van Bath & Bodyworks heb ik er wel meer en die vind ik super fijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zien er zo leuk uit! Ze lijken me ook echt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen