€ - Mijn favoriete rugtassen

Rugtassen; ik ben er de laatste tijd echt dol op. Ik gebruik met name mijn kleine rugtasje van Paul's Boutique en hoewel ik vooral verwachte dat ik hem voor dagjes weg zou gebruiken vind ik hem ook ideaal voor mijn studie. Je kunt in dat tasje wellicht niet zoveel kwijt, al is hij voor mij groot genoeg. Mijn lunches en andere benodigdheden passen er prima in en daarnaast is hij ook nog eens heel licht van gewicht. Voor mij een ideale tas, al zijn de wat grotere rugtassen ook onwijs handig. Omdat rugtassen de laatste tijd ook helemaal hot zijn deel ik vandaag vier van mijn favorieten van de webshop shop4rugzakken.

Mi-Pac Classic Rugzak; de eerste -en tevens goedkoopste- rugzak is ook gelijk mijn absolute favoriet. Dit is een hele eenvoudige rugtas van het merk Mi-Pac. Tot kort voorheen had ik hier dan ook nog niet over gehoord, al hebben ze een heleboel mooie items in het assortiment. Ondanks dat het een hele eenvoudige tas is is hij wat mij betreft ook erg mooi. De onderkant is bruin en om een beetje contrast te geven is de rest van de tas zwart. Het bruin komt nog terug in de details en deze combinatie van twee kleuren staat mij erg aan. Wat ook een voordeel aan deze rugtas is, is het vakje op de voorkant. Hier kun je nog wat belangrijke spullen in stoppen die je apart wilt houden van de rest van je spullen. Een ideale tas én hij heeft ook een fijn prijsje. Deze tas shop je voor €34.95.

The Pack Society D-Pack Fishes Rugzak; de tweede rugtas is, zeker in vergelijking met de eerste, een stukje drukker en speelser. Deze rugtas heeft een diepblauwe kleur met daarop een vrolijk patroontje van witte visjes. Het is een tas waar je van moet houden, en hoewel ik mij er zelf niet mee zou zien lopen vind ik hem wel erg gaaf. Het is absoluut een eyecatcher die je niet bij iedereen ziet.
Wat ook erg leuk is aan deze tas is het model, deze loopt namelijk een stukje ronder als de meeste tassen. Hierdoor verlies je niet eens zoveel ruimte in je tas, maar lijkt hij voor het oog toch een heel stuk kleiner. Een te grote tas is natuurlijk ook niet interessant! Deze tas shop je voor €39.95

Mi-Pac Crepe Rugzak; ook de derde tas is van het merk Mi-Pac. Dit merk heeft echt een heleboel verschillende (en leuke) tassen in hun assortiment. Dit is in tegenstelling tot de vorige Mi-Pac een hele ontspannende kleur. Hij is lichtgrijs en ziet er heel clean uit, een beetje minimalistisch zelfs. Dit word toch iets versierd door het bruine wat op de tas te zien is. Wederom een combinatie die ik erg mooi vind, voor sommige dagen nog wel mooier als de zwart met bruine tas. Verder is het model van deze tas hetzelfde en heb ik er nog weinig aan toe te voegen. Ik vind hem gewoonweg erg mooi! Deze tas shop je voor €49.95

Fjällräven Kanken No. 2 Rugzak; de laatste tas is ook gelijk de duurste van allemaal. Deze tas is van het merk Fjällräven Kanken -een hele mond vol- en is naast erg mooi ook erg praktisch. Het is de grootste tas van alle vier en hij lijkt mij vooral ideaal voor weekendjes weg. Als ik naar mijn vriend ga sjouw ik altijd heen en weer met een boel tassen en een wat grotere rugtas is dan in ieder geval een stuk handiger als een extra handtas. Doordat deze zoveel ruimte heeft lijkt hij me ideaal en ben ik erg nieuwsgierig hoe zo'n tas mij zou bevallen.
Over de vormgeving hoor je mij in ieder geval niet klagen. Voor een reistas vind ik deze erg leuk en denk ik dat ik er veel profijt van zou hebben. Door de zwarte kleur is hij ook overal eenvoudig bij te combineren en vloekt hij niet gemakkelijk met je outfits. Deze tas shop je voor €129.95

Ik ben heel erg nieuwsgierig wat jullie denken over rugzakken. Wat geeft jouw voorkeur, een kleine of een grote rugtas?

13 opmerkingen

 1. Die zwart met bruine tas vind ik heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb sinds de middelbare school al geen rugzak meer gehad maar wil er toch weer eentje hebben, ze zijn echt handig en er zijn zo veel leuke modellen tegenwoordig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind ze ook ideaal! En er zijn inderdaad onwijs veel leuke modellen.

   Verwijderen
 3. Ik vind ze allemaal wel heel leuk eigenlijk! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die zijn leuk! Ik wil zelf nog een nieuwe aanschaffen, ik heb nog een zwarte eastpack van de middelbare school maar die gebuikt mijn vriend meer dan ik, en soms missen we een tweede, dus ik ga even op die site kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is het handig om inderdaad te kijken voor een tweede! Je kunt vast genoeg leuke tassen vinden. :)

   Verwijderen
 5. Die grijze tas is tof! Ik vind een kleine rugtas zelf fijner al kan ie soms niet groot genoeg zijn omdat ik er veel te veel in prop ;) Ik heb sinds een tijdje ook een (leren) rugzakje en die vind ik super handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sonia Potze14-05-2016 14:27

  Ik vind vooral de twee zwarte modellen heel mooi en tijdloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De samenwerkingen van Disney en Hershel zijn ook aanraders. Daar wil ik er ook wel eentje van.

  BeantwoordenVerwijderen