Photo Diary Week 17 - April 2016

De meivakantie gaat aardig snel voorbij, de eerste week zit er namelijk al weer op. Voor mij bestond de week voornamelijk uit werken, autorijlessen en bloggen; een heerlijke week. Nieuwsgierig naar wat foto's uit deze week? Lees dan snel verder.

Ik begin op zondag, waar ik bij mijn vriend was. We maakten heerlijke (en simpele) taco's met sla en aardappeltjes. Ik ben dol op taco's!

S'avonds op de bank kwam ik dit geweldige, rode badpak tegen op Ebay. Deze kon ik voor minder als vijf euro natuurlijk ook niet weerstaan. Ik hoop dat hij snel binnenkomt en me ook goed past; even afwachten nog.

Op dinsdag kwamen er nog meer leuke pakketjes binnen, namelijk mijn bestellingen van The Make Up Spot en Douglas. Ik bestelde de Meet Matt(e) Hughes liquid lipstick in Charming, het Meet Matt(e) Trimony eyeshadow palette, twee liquid lipsticks van NYX en mijn favoriete blending kwast van Zoeva. 
Ik vond het ook aardig tijd voor een nieuwe layout op mijn blog. Hij is nog vrij vergelijkbaar met de vorige, alleen heeft deze een grotere slideshow en is hij nog net wat minimalistischer. Ik ben er heel erg blij mee!

Ondertussen kreeg ik ook nog dit leuke pakketje binnen van Boho met daarin een blush, oogschaduw en nagellakje. De oogschaduw en blush zijn niet helemaal mijn kleuren, al ben ik wel erg nieuwsgierig hoe de producten me bevallen. Ik testte namelijk al eerder een blush van Boho die mij destijds goed beviel.
Nog meer pakketjes! Drukwerkdeal had en actie waarbij je 200 visitekaartjes kon bestellen voor slechts €1,00, inclusief verzending. Zonder kleine lettertjes en een paar dagen later had ik ze dan ook in huis. Ideaal, want ik stond net op het punt nieuwe te bestellen.

Woensdag was mijn vriend jarig en natuurlijk horen daar cadeautjes bij. Ik gaf hem deze Visconti Rembrandt Khaki Green vulpen én een Delonghi Iconic Vintage koffiemachine voor ons samen.
Ik nam een heerlijk bad met LUSH Flamingo, waar ik er nog eentje van over had. Ondertussen maakte ik ook een begin in De Selectie van Kiera Cass, een boek wat ik ontving van de uitgeverij.

Ik maakte die avond ook nog een aantal ontwerpen voor op de webshop, waaronder deze muursticker. Ik vond de tekst erg mooi, zeker in deze volgorde. Lekker simpel en vrij minimalistisch. 
Van mijn oma kreeg ik deze mooie Amethyst, mijn favoriete soort steen. Ik vind hem echt prachtig en ga er een mooi plekje voor zoeken.

Nog een prachtig cadeau; mijn moeder wist de Ellie Goulding lipstick 'Only You' te bemachtigen via Marktplaats. Hier ben ik onwijs blij mee omdat ik hem destijds niet heb kunnen bemachtigen. Het is echt een prachtige kleur die ik zeker deze seizoenen veel zal dragen.

En dat was -kort samengevat- alweer mijn week! Hoe zag die van jou eruit? 

13 opmerkingen

 1. Teresa Palm01-05-2016 11:46

  Wat een leuke foto's! Ben benieuwd naar je badpak. Tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke week! Leuke foto's. De steen is echt prachtig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was zeker een leuke week, ik ben ook erg blij met de steen.

   Verwijderen
 3. Leuke week heb je gehad! Die taco's zien er lekker uit, en wat een leuke make-up aankoopjes. Prachtige pen heb je ook gekocht voor je vriend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De taco's waren inderdaad erg lekker. Mijn vriend was gelukkig ook erg blij met de pen! :)

   Verwijderen
 4. Dat rode badpak, wauw voor maar €5,00! Die amethyst is echt een prachtige steen, mijn moeder draagt hem tegen haar migraine aanvallen als ketting

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd of hij in het echt ook zo mooi is!

   Verwijderen
 5. Oeh, die lipstick is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Ik heb vroeger ook zo'n Amethyst gehad... En tof je visitekaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Laura Manner01-05-2016 20:28

  Leuke pakketjes krijg je altijd binnen! De taco's zien er heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk en lief dat je moeder die lipstick heeft gescoord voor jou :) Taco's zijn altijd wel lekker, hmm! Ben benieuwd hoe dat badpak is.

  BeantwoordenVerwijderen