Photo Diary Week 18 - Mei 2016

De eerste week van mei zit er al weer op en dat betekend ook dat mijn vakantie is afgelopen. Na nog een kleine anderhalve maand is mijn opleiding -gelukkig- ook afgerond en kan ik mij volledig gaan focussen op werken en bloggen. Afgelopen week deed ik dit beide al erg veel en ik laat jullie graag zien hoe mijn week er ongeveer uitzag.

Ik begon op zondag met een korte wandeling, samen met mijn vriend. Lekker bij ons in de omgeving, daar is overigens ook genoeg moois te zien.

Dinsdag kreeg ik mijn Forever21 bestelling binnen, al was dat toch een kleine teleurstelling. Ik bestelde heel wat dingen en uiteindelijk paste er maar één van, jammer! De maten van Forever21 veranderen echt per kledingstuk de laatste tijd.
In de winkel nam ik twee krasloten mee; daar ben ik altijd dol op. Helaas won ik dit keer niets, de volgende keer heb ik hopelijk weer meer geluk.

Ook kocht ik deze leuke oogschaduw palettes van W7. Het bleken dupes te zijn van MAC en daarom nam ik er drie mee voor slechts €12.00. De review hiervan komt binnenkort online!
Nog meer leuke pakketjes! Ik ontving van Demak'Up de Detox Challenge box. Hierin zitten een heleboel pakken wattenschijfjes, reinigingsdoekjes, een usb stick en een mason jar. Leuk!

Voor mijzelf nam ik dit shirtje van de webshop mee naar huis. Mocht je hem leuk vinden kun je hem hier op de webshop bekijken/bestellen. Ik vind de tekst zelf in ieder geval erg leuk.
Het was heerlijk weer en op mijn vrije dag genoot ik hiervan onder het genot van een boek. Ik las weer een stukje verder in 'De Selectie' van Kiera Cass.

Ik ontving deze week ook mijn nieuwe horloge van Daniel Wellington. Hier komt binnenkort nog een review van online. Mocht je ook eens iets bij Daniel Wellington willen bestellen heb ik een kortingscode van 15% voor jullie (eleganticDW) welke geldig is tot en met 15 juni.
Aangezien mijn abonnement was afgelopen moest ik een nieuwe aansluiten en kreeg ik hier een rosé gouden iPhone 6S bij. Hij is echt heel erg mooi en hoewel hij niet zo veel verschilde van mijn reguliere 6 ben ik er erg blij mee.

En aangezien het nog steeds zulk heerlijk weer was namen mijn vriend en ik beide ook een ijsje; altijd lekker natuurlijk!

En dat was mijn -kort samengevatte- week alweer. Hoe zag jouw week eruit?

10 opmerkingen

 1. Dat shirtje is zo leuk! En wauw, je nieuwe telefoon is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie telefoon! Hmm, ik heb de afgelopen twee weken ook aardig wat ijsjes op. Geniet maar van het weertje! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is inderdaad erg mooi! Lekker al die ijsjes. :)

   Verwijderen
 3. Leuke week heb je gehad! Ben benieuwd naar de palettes van W7.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn erg leuk! De review komt er binnenkort aan. :)

   Verwijderen
 4. Wat jammer is dat he, als je je verheugt op een bestelling en de helft past niet. Ik snap die maten ook soms gewoon echt niet! Ik ben trouwens heel benieuwd naar je w7 palettes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah, die nieuwe iPhone. Zo mooi. Wel jammer dat er zoveel dingen van je Forever 21 bestelling niet ok waren. Altijd zo lastig om online kleding te bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad altijd lastig, zeker als de maten heel erg variëren.

   Verwijderen
 6. Ooh wat een mooie Iphone heb je :D x

  BeantwoordenVerwijderen