Photo Diary Week 19 - Mei 2016

Mijn vakantie is weer afgelopen en dat betekend dat ik -helaas- weer naar school moest. Afgelopen week heb ik daarnaast dan ook niet veel gedaan/kunnen doen. Ondanks dat heb ik wel een aantal leuke foto's voor jullie om jullie toch een klein kijkje te geven in hoe mijn week.
Het was zondag moederdag en mijn moeder maakte deze heerlijke citroen-kwarktaart. Het was ook nog eens prachtig weer waardoor we hem lekker buiten konden opeten. Voor moederdag haalde ik mijn moeder overigens een heel leuk kruidenrekje!

Die avond was het nog steeds heerlijk weer en besloten we om de barbeque aan te zetten. Na afloop at ik nog lekker een ijsje. Dit was de Cornette Cookies & Cream, met stukjes Oreo bovenop. Ik vond hem erg lekker.
Dinsdag kreeg ik een leuk pakketje binnen van Nivea met daarin de drie nieuwe Silk Mousse Douche Foams. Ik ben ze aan het uittesten en ben er tot zoverre erg enthousiast over.

Ook ging ik even met mijn moeder langs de Etos, waar ik een groot aantal Victoria's Secret producten zag. Ik nam een bodylotion, bodysplash en een make-up tasje mee. De review van deze producten vindt je hier.
En natuurlijk keek ik ook naar het songfestival op dinsdag én zaterdag. Ik was al groot fan van het nummer en hij voerde het beide dagen ook fantastisch uit. Helaas hebben we de finale niet gewonnen, al vond ik het ook nergens over gaan dat Oekraïne er met de titel vandoor ging. In mijn lijstje stonden zij helemaal onderaan.

Dit lieve plantje kreeg ik van mijn moeder. Ik ben dol op orchideeën en dit kleine potje staat ontzettend leuk op mijn kamer.
Donderdagavond ging ik de stad ook nog even in en kocht ik naast een aantal producten die ik wilde reviewen voor mijn blog ook wat producten om ter decoratie van de foto's te gebruiken. Ik gebruik hier altijd graag bloemen voor. 

En mijn LP kwam vrijdag binnen! Fool Bar van Douwe Bob, erg toepasselijk nu met het songfestival. Ik luister hem onwijs graag en ik vind de nummers stuk voor stuk erg gaaf.

Deze week -helaas- niet zo heel veel foto's, al hoop ik er volgende week weer meer met jullie te kunnen delen.
'' Hoe zag jouw week er uit?

20 opmerkingen

 1. Het was echt een ontzettend rare editie van Eurosong.. Geweldige show, maar verschrikkelijke puntentelling (en het geven van de punten leek ook nergens op!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt hé? Oekraïne zong er steeds zo naast, wij vonden ze het slechtst van heel het songfestival. Maar helaas!

   Verwijderen
 2. Lekker, doe mij zo'n stukje kwarktaart ;) En balen dat Nederland niet heeft gewonnen, maar wat heeft hij het goed gedaan! Ohja, nog heel erg bedankt trouwens. Vrijdag is mijn pakje binnen gekomen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kwartaart was zeker erg lekker! Veel plezier van je gewonnen oogschaduws. :)

   Verwijderen
 3. Wat fijn dat je hebt kunnen genieten van het mooie weer met een ijsje! En door jouw review over die Rimmel Sculpting & Highlighting kit wil ik hem nu ook aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Die Citroen kwarktaart lijkt me erg lekker, dat heb ik nog niet eerder gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Citroen kwarktaart is inderdaad heerlijk, lekker fris!

   Verwijderen
 5. Teresa Palm15-05-2016 11:34

  Ik vond het ook heel jammer dat Nederland zo laag is geëindigd, een hele onrealistische uitslag was het! Leuke diary verder! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik wis helemaal niet dat bij Etos Victoria's secret werd verkocht!? 😱 Ik ga er zeker eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben er nu best wat producten, zeker het kijken waard. :)

   Verwijderen
 7. Wat leuk dat je een LP van Douwe Bob besteld hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah Victoria's Secret! <3
  Ik heb de uitslag van het Songfestival niet eens afgekeken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wist helemaal niet dat er nog LP's te koop zijn haha! dat ijsje met oreo lijkt me lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk hé? Steeds meer artiesten brengen hun albums ook weer uit op lp. :)

   Verwijderen
 10. Leuke foto's, wat een lief plantje! Ik ben heel nieuwsgierig naar de douche foams van Nivea en de lipproducten van Essence.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Die kwarktaart ziet er overheerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk overzichtje! En die kwarktaart ziet er overheerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. die citroen kwarktaart!! ik krijg er trek van <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat tof die LP ! gaaf! hele leuke foto's heb je weer gedeeld liefs

  BeantwoordenVerwijderen