Photo Diary Week 20 - Mei 2016

Wat gaan de weken snel! Week 20 is alweer voorbij en dat betekend dat ik vandaag weer een overzichtje van mijn week deel. Ik was wederom druk met school, mijn blog en voornamelijk werk. Heel veel foto's zijn het helaas dan ook niet, al heb ik toch een aantal leuke dingen gedaan die ik graag met jullie deel!

Eén van de vele leuke dingen aan mijn werk; nieuw lint. We kregen deze vijf rollen binnen en ik vind ze nu al onwijs leuk. Met name de onderste met pijltjes is heel erg lief.

Nog een leuk pakketje; ik ontving mijn langverwachte Urban Decay Alice Through The Looking Glass Palette. De review staat inmiddels ook al weer even online en ik gebruik hem nog steeds heel erg graag.
Ook voor mijn blog ontving ik natuurlijk leuke pakketjes. Eén daarvan is dit pakketje met matte liquid lipsticks van Maybelline. Wat ik er van vind lees je morgen op mijn blog!

Ik bestelde zelf ook dit leuke rokje en jurkje, waar ik overigens ontzettend lang op moest wachten. Of ze passen weet ik dan ook nog niet; het is nog even afwachten tot ik ze thuis aan kan passen. Ze zien er in ieder geval erg leuk uit.
More make-up! Ik bestelde na lang twijfelen de Kylie Jenner lip kit, ik vond tenslotte dat ik die wel moest reviewen. Mijn voorkeur ging uit naar Posie K en gelukkig wist ik die te bemachtigen. De review hiervan komt zeer spoedig!

Mijn laatste pakketje van de week; een leuk aantal producten van de webshop Secrets By Nature. Over deze producten zullen jullie binnenkort ook een review zien verschijnen.
Als afluister nog deze foto van het eten wat ik met mijn vriend at op een terassje. Ik koos voor de saté van de haas en hij koos voor de spareribs; beide smaakten erg lekker.

''En dat was al weer mijn week, hoe zag die van jou er uit?

9 opmerkingen

 1. Dat Alice palette blijft zoooooo mooi he. Dat rokje en jurkje zien er ook super leuk uit! Ben benieuwd naar die lipsticks :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's weer! Leuke pakketjes, ben heel benieuwd naar de lipkit. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He wat leuk dat je een lipkit hebt kunnen bemachtigen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja toch? Twijfelde eerst nog een beetje, maar besloot hem toch maar te bestellen.

   Verwijderen
 4. Saskia Tram22-05-2016 14:21

  Je hebt een leuke week gehad! Het eten ziet er heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah lekker veel pakketjes heb je ontvangen zeg! Ik ben benieuwd wat jij van de Kylie Jenner Lipkit vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh dat eten ziet er lekker uit :) En dat rokje en jurkje is ook leuk zeg. Krijg al zin om te shoppen als ik dat zo zie. Een pakketje met kleren binnen krijgen op zich is al leuk. Mijn week was enorm druk, heb 6 dagen moeten werken. Meh!

  BeantwoordenVerwijderen