Photo Diary Week 21 - Mei 2016


Week eenentwintig zit er na vandaag al weer op en over ongeveer drie weken heb ik -als het goed is- mijn opleiding afgerond. Een heel fijn vooruitzicht, al ben ik nog wel aardig druk met opdrachten die ingeleverd moeten worden deze weken. Benieuwd hoe deze week er ongeveer uit zag? Lees dan snel verder.

Ik ging met mijn vriend even langs de Dille & Kamille, waar ik drie nieuwe theedoeken haalde en deze onwijs schattige aardbeivorkjes niet kon weerstaan. Deze zijn toch té leuk om te laten liggen? Ik nam er hiervan twee mee.

Dinsdag is momenteel mijn enige vrije dag van school waarop ik de gehele dag bezig ben aan de zaak. Dit nieuwe ontwerp was één van de vele bestellingen die dag, is hij niet leuk? Ik vind het een hele leuke tekst.
Bij het Kruidvat was er een leuke actie (1+1 gratis) welke gold op het gehele assortiment van L'Oreal Paris. Ik nam twee lip paletten mee en twee van hun nieuwste lakjes. Hiervan zullen jullie de komende maand waarschijnlijk wel een review van zien verschijnen.

Ik nam ook een lakje mee van Essence en hier schreef ik al een review over. Het is echt een prachtig kleurtje en ik ben er heel erg dol op. De review over dit lakje lees je hier.
Bij een bezoekje aan de Action nam ik uiteraard ook wat leuke dingetjes mee. Deze handige vorm voor ijsblokjes (in de vorm van hartjes) en twee setjes met elk 3 vormpjes voor mini tulbandjes. Omdat ik ook regelmatig wat dingetjes verkoop op Marktplaats nam ik gelijk wat nieuwe bubbelenveloppes mee; die zijn altijd handig voor verzending.

Tot slot ontving ik de maandelijkse Blux Box. Deze maand ziet de box er heel erg goed uit, ik denk toch wel dat dit tot nu toe mijn favoriete box is. Ook hier zullen jullie snel een artikel op mijn blog van kunnen vinden.

En dat was al weer mijn week, hoe zag die van jou er uit?

12 opmerkingen

 1. Teresa Palm29-05-16 09:28

  Die sticker is zo leuk! Mooie tekst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Bluxbox ziet er inderdaad mooi uit. En wat een toffe nagellakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sophie Potze29-05-16 13:09

  Leuke fotootjes en super fijn dat je opleiding bijna afgerond is! Ik wou dat ik zo ver was haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben inderdaad heel blij dat het bijna zo ver is!

   Verwijderen
 4. Leuke spullentjes heb je gekocht! De lakjes en de ijsblokvormpjes had ik laatst ook bijna meegenomen als het niet al bijna sluitingstijd was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De nagellakjes van L'Oréal zien er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind ze er ook erg mooi uit zien, ik ben benieuwd of ze ook nog eens fijn zijn!

   Verwijderen
 6. Oh leuk trek iets positiefs aan. Mooie reminder. Leuke foto's en Dille blijft een erg leuke winkel<3 Maar goed dat hij hier niet om de hoek zit ;-) *niet goed voor de centjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Blux Box heeft een mooie inhoud. Leuk dat er een product van Ziaja in zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk ik lees de laatste tijd regelmatig postitieve dingen over de Blux box! Die vorkjes zijn inderdaad heel erg schattig, zou ik ook niet kunnen laten liggen hoor haha :)

  BeantwoordenVerwijderen