Rimmel London Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss

Rimmel en Kate Moss lanceerden een tijdje geleden al een lijn met nagellak én een lijn met een aantal prachtige kleuren lipstick. Momenteel liggen er weer twee nieuwe producten in de winkel; de sculpting & highlighting kits. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten en ik testte er daar één van. Mijn ervaring hiermee deel ik vandaag met jullie.

Toen ik de kitjes zag liggen was ik gelijk al positief verrast door de leuke uitstraling. Dit soort kitjes vind je nu ook in de schappen bij Essence en Catrice, al vind ik deze van Rimmel er stukken leuker uit zien. Logisch natuurlijk; het merk is ook een stukje duurder als de andere twee die ik noemde.

Wat ik het leukste vind aan het palette is dat er is gewerkt met de koperen details. De handteking van Kate ziet er ook heel lief uit met het hartje en dit maakt het plaatje helemaal af.
Ook de opbouw van het palette zit wat mij betreft goed in elkaar. Bovenin zit de highlighter, in het midden zie je de bronzer en helemaal onderop zie je de blush. Doordat deze niet in helemaal rechte vakken zitten geeft het ook een wat speelser effect; dat heeft Rimmel goed aangepakt.

Maar naast de opbouw is ook de keuze van de kleuren slim gedaan. Je hebt een palette met een koele blush en een palette met een iets warmere blush -de variant die ik heb- en daarnaast verschillen de bronzer en highlighter een tikkeltje met het andere palette.
Wat ik ook opmerkte was dat dit palette net een stukje meer gepigmenteerd was dan de andere. Met name de blush en bronzer geven veel pigment af. Hierbij moet je er wel rekening mee houden dat je niet teveel product op je kwast opneemt. Je kunt het gemakkelijk opbouwen door er gewoon wat minder op te doen, dan voorkom je dat het een effect creërt wat je eigenlijk niet wilt.

De highlighter is op mijn arm al niet heel denderend en ook op mijn gezicht valt deze een beetje weg. Jammer; de bronzer en blush zijn juist ontzettend mooi. Van mij hadden er iets meer shimmers uit de bronzer en blush gemogen om deze in de highlighter te stoppen. Dan was het palette helemaal perfect geweest!

Al met al ben ik toch erg enthousiast. Ik vind met name de bronzer erg fijn in gebruik en pak het palette er graag bij om hem daarvoor te gebruiken.

Rimmel London Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss - €10.99
'' Heb jij de sculpting & highlighting kit al geprobeerd?

16 opmerkingen

 1. Vind dit een héél mooie combinatie van kleuren om te 'contouren'! Heb ze ook al eens getest en 't is echt een leuk product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van de highlighter maar het blijft een mooi en handig setje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat de highlighter niet zo heel denderend is, maar de overige twee zien er onwijs mooi uit! Ik vind het een lief, subtiel en leuk setje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit palette gisteren binnengekregen omdat ik meedoe aan de bloginsiders actie van veracamilla, ben heel benieuwd naar dit palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een heel mooi palette, die ga ik vanmiddag even uitproberen bij Kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een heel fijn palette! Wel jammer dat er niet zoveel shimmer in de highlighter zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Ziet er goed gepigmenteerd uit. Zelf heb ik er nu een van Sleek, waar ik ook heeel tevreden mee ben. Maar deze ziet er ook echt goed uit moet ik zeggen.

  Liefs. xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die is inderdaad ook fijn! Heb hem zelf ook een tijdje gehad.

   Verwijderen
 8. Sonia Potze14-05-2016 14:26

  Wat een leuk palletje, heel mooi vormgegeven ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ooeh wauw echt wel een mooi resultaat!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, dat paelette is echt een plaatje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen