The Balm Meet Matt(e) Trimony Matte Eyeshadow Palette

Ik testte en reviewde vorige week al één van mijn twee nieuwste aankopen van The Balm; de Meet Matt(e) liquid lipstick in de kleur Charming. Hier was ik heel enthousiast over en tegelijkertijd dat ik die aankoop deed bestelde ik ook gelijk het nieuwste oogschaduw palette van het merk; Meet Matt(e) Trimony. Een palette bestaande uit negen matte kleuren die stuk voor stuk even mooi zijn. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Ik vind allereerst de vormgeving van dit palette ontzettend leuk. Het gewone Meet Matt(e) palette van The Balm, welke overigens ook nog steeds op mijn wishlist staat, vond ik al leuk; deze met smoking is nog net een stukje leuker. Daarnaast spraken de kleuren in dit palette mij ook net wat meer aan. De laatste tijd neig ik namelijk regelmatig naar de roze/paarsige tinten.

En dat is dan ook precies waar dit palette uit bestaat. Het zijn negen, matte tinten die van lichtbruin naar roze, paars en zelfs zwart gaan. Van boven naar beneden zijn het de kleuren; Matt Lin, Matt Lopez, Matt Evans, Matt Thomas, Matt Kumar, Matt Reed, Matt Rossi, Matt Moskowitz en Matt Ahmed.
Stuk voor stuk zijn het prachtige kleuren, welke ook nog eens goed bij elkaar aansluiten. De eerste drie kleuren zijn allemaal vrij bruin, de middelste drie kleuren zijn meer in het roze thema en de laatste drie kleuren zijn weer meer in het paarse thema.

Wat ik ook erg fijn vind is het ruime formaat van de oogschaduws. Elk vakje bevat een heleboel oogschaduw en lang doe je er hierdoor ook zeker mee. Het enige wat ik jammer vind aan de vormgeving van The Balm palettes is het materiaal. Ik vind het altijd een beetje eng om ze mee te nemen omdat ze vrij fragiel aanvoelen.
Maar dat is op zich geen probleem. De dagen dat ik gewoon thuis ben en niets mee hoef te nemen gebruik ik de producten van The Balm maar al te graag; zo ook mijn nieuwe palette.

Naast de leuke vormgeving ben ik namelijk ook erg te spreken over de pigmentatie van de negen kleuren. Ik heb ze hier in een andere volgorde geswatcht dan dat ik ze net benoemde. Hier zie je de kleuren van links naar rechts.

Veel nadelen van deze oogschaduws kan ik eigenlijk niet opnoemen. Zoals ik net al aangaf had ik misschien gekozen voor ander materiaal én ik vind het jammer dat de oogschaduws vrij veel fall out hebben in het palette zelf. Als ik ze gebruik op mijn ogen merk ik daar gelukkig niet zo veel van, al poederen ze in het palette op zich wel een stukje meer.

Al met al ben ik echter onwijs blij met dit palette. Het zijn stuk voor stuk prachtige kleuren, welke erg goed met elkaar te combineren zijn. Een hele mooie toevoeging aan mijn collectie.

Ik schafte mijn palette aan bij The Make Up Spot voor €40.95
'' Heb jij al eens iets van The Balm geprobeerd?

23 opmerkingen

 1. Vooral die rode kleur vind ik zo mooi. Prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's! Ziet er heel erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De pigmentatie is inderdaad erg goed! Wat heb je er mooie foto's van gemaakt.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die pigmentatie is inderdaad super! Mooie foto's heb je ook gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is zo leuk! Ik wil hem ook haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig palette is dit! Eigenlijk stellen producten van the Balm mij zelden teleur, ik vind het een super mooi merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een mooie palette met goede pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een prachtig palette. Ik heb nog nooit iets geprobeerd van The Balm helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, prachtige kleuren zitten er in dit palette ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh deze is zo mooi! Ik had het eerste palette maar deze moet ik denk ik ook hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het eerste palette wil ik er ook nog graag bij. Ze zijn beide echt prachtig!

   Verwijderen
 11. Deze kende ik nog niet! Heel mooi palette. Echt hele mooie bijzondere kleurtjes. Ben wel benieuwd naar een look hiermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Er zitten echt hele mooie kleuren in dit palette! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die verpakkingen van the Balm zien er altijd zo gaaf uit. Heel mooi palette. Ben benieuwd naar de looks die je ermee maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooi palette en hele toffe kleurtjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een gaaf palette. Hij ziet er echt ontzettend goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb deze ook staan bekijken in de winkel. Hij is echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen