Victoria's Secret Mango Temptation + Strawberries & Champagne

Ik ben dol op Victoria's Secret, zowel op de beautyproducten als op hun lingerie en kledingitems. Helaas is het merk in ons landje lastig te verkrijgen, al zijn de beautyproducten toch steeds vaker bij budget drogisterijen te vinden. Zo heeft Etos momenteel een aantal leuke producten in hun assortiment waarvan ik het niet kon laten er een paar mee te nemen. Ik koos voor een leuk toilettasje, een bodylotion en een bodysplash. Ik heb ze voor jullie getest en laat in dit artikel weten of ik ook hier weer zo lovend over ben.

Ik begin met de bodylotion die ik dit keer aanschafte; Strawberries & Champagne. Ik was al een tijdje erg nieuwsgierig naar deze geur en hoewel ik hem als body splash niet zo lekker vond vind ik hem als body lotion juist ontzettend lekker.

Zo af en toe ben ik dol op een glas champagne en deze geur ruik je dan ook duidelijk terug. Niet op een alcoholische manier, maar op een zachte en sensuele manier. In combinatie met het vleugje aardbei zorgt dit voor een hele aangename combinatie die ik zelf niet snel had verwacht.

De bodylotion brengt heel gemakkelijk aan doordat hij niet te dun én niet te dik is, en trekt dan ook vrij snel in mijn huid. De heerlijke geur blijft ruim een paar uur hangen en dat is voor mij echt perfect. Over het algemeen is een geur na een uurtje wel weg in mijn geval. Dit is wat mij betreft echter een absolute aanrader!
Het tweede product wat ik meenam is de Mango Temptation body splash. Deze leuke flacon met paarse vloeistof ziet er niet alleen vrolijk uit; hij ruikt ook nog eens onwijs vrolijk. Het is echt de perfecte geur voor de lente en zomer.

Het fijne aan een body splash is dat het een stuk lichter is als een reguliere parfum. Het is een soort nevel met geur die je opsprayt en welke na een uurtje of twee weer verdwenen is. Lang blijft de geur dus niet hangen, al is het wel echt heerlijk in de periode dat hij wel aanwezig is.

Dit is dan ook niet mijn eerste bodysplash van Victoria's Secret, al behoort hij wel tot één van mijn favorieten. Ik ben dol op de geur en smaak van mango en deze mist is dan ook perfect als je het mij vraagt.

Ik ben weer erg blij met de producten van Victoria's Secret en kan je zeker aanraden eens bij Etos te kijken mocht je ook een aantal producten willen proberen en ze niet vanuit Amerika wilt bestellen.

Victoria's Secret Producten - vanaf €8.99
'' Hoe is jouw ervaring met de producten van Victoria's Secret?

18 opmerkingen

 1. Ik ben net als jij en denk vele andere gek op de producten van Victorias Secret. Zelf heb ik alleen een aantal body mist's geprobeerd nooit de lotion, maar lijkt mij wel een erg fijn om erbij te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan het je absoluut aanraden ze te proberen, mij bevallen ze in ieder geval erg goed.

   Verwijderen
 2. Ik vind de verpakkingen altijd zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk! Vind ze ook heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk, ben gek op de bodysplashes van VS <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die geuren klinken allebei zo heerlijk en de verpakkingen zijn zo mooi! Ik wel ze ook proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh dat klinkt wel goed zeg, champagne en aardbeien! Wat een gave combinatie. Echt heel leuk dat dit nu gewoon bij de Etos te koop is, ik ben nieuwsgierig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De combinatie is echt een succes wat mij betreft, heel vernieuwend!

   Verwijderen
 7. Deze geuren lijken mij erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind VS altijd erg fijn en lekker vooral die body mists

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het lijken mij echt hele fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De bodysplashes van victoria's secret zijn zo fijn! De meesten ruiken heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oehh...VS is zo heerlijk, deze twee producten klinken erg fijn!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die bodysplash lijkt me heel fijn. Ik fiets vaak naar mijn werk en dan is het fijn om zo'n flesje in je tas te hebben om jezelf na het fietsen even op te frissen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kocht bij etos een toilettas van Victoria Secret. Echt super goedkoop voor maar 14,99 euro!

  BeantwoordenVerwijderen