Eat Natural Super Granola

Ik weet nog wel dat ik tot ongeveer twee jaar geleden niet kon ontbijten in de ochtend. Een heel verschil met nu; nu moet ik juist ontbijten om een goed begin voor de dag te hebben. Veel beter ook natuurlijk, en dat ontbijten doe ik het liefste een beetje gevarieerd; de ene dag ontbijt ik met toast, de andere dag kies ik voor crackers en de volgende dag kies ik voor ontbijtgranen. Toen ik een pakketje ontving met drie soorten Super Granola was ik dan ook erg benieuwd en heb ik de smaken natuurlijk uitgeprobeerd

Ik begin met de smaak 'Amandelen, zaden & honing'. Deze mix ziet er een beetje uit als een notenmix met een bepaald soort kruiden. Het kleurtje komt mij in ieder geval erg bekend voor. Tijd om het te proeven!

Deze mix heeft een vrij neutrale smaak en is ideaal voor de vroege ochtenden. De smaak is niet heel duidelijk aanwezig en daardoor vind ik hem vooral lekker als ik mij wat minder goed voel in de ochtend; de smaak is subtiel en zorgt er voor dat ik gemakkelijk toch een ontbijtje binnen krijg.
De tweede smaak is 'Haver, kokosnoot, amandelen & cacao'. Deze smaak is -hoe kan het ook anders- mijn absolute favoriet. Je proeft hier echt overduidelijk de cacao (hij is vrij overheersend) en daar moet je dus van houden. Zelf doe ik dat absoluut en daardoor vind ik hem erg lekker.

Deze smaak vind ik met name erg prettig wanneer ik wat later in de ochtend ontbijt. Omdat de smaak wat overheersender is vind ik hem ook wat vullender en merk ik dat ik al snel genoeg heb gehad. Lekker is hij in ieder geval zeker!
En tot slot ontving ik nog een derde smaak 'Boekweit, zaden en honing'. Wat betreft de uitstraling ziet deze er bijna identiek uit als de eerste variant en qua smaak proef ik ook weinig verschillen. Ik heb het idee dat deze net wat zoeter is, al denk ik niet dat ik ze uit elkaar zou kunnen houden als ik ze na elkaar zou proeven.

Tevreden ben ik in ieder geval wel over alle smaken! Met name de cacao variant vind ik erg lekker en zou ik zeker opnieuw kopen. Bij de andere twee smaken vind ik het jammer dat er niet net wat meer verschil tussen de smaken zit, al is dat niet zo'n probleem; hij is als nog erg lekker.

Eat Natural Super Granola - €4.19 per stuk.
'' Heb jij al kennis gemaakt met de Granola's van Eat Natural?

11 opmerkingen

 1. Teresa Palm29-06-2016 09:46

  Ik ben dol op cacao! Die smaak lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zijn dit nieuwe varianten? Heb van dit merk wel eens een soort muesli gehad, die vond ik echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De cacao is er al een tijdje, maar de andere twee zijn nieuw! Fijne producten hebben ze inderdaad. :)

   Verwijderen
 3. Lekker! Ik ben zelf heel moeilijk als het om ontbijt gaat haha, hopelijk veranderd dat nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mmm klinkt best lekker
  dit wil ik ook wel eens proberen

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei, die cacao lijkt mij heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daar heb ik net nog mee in mijn handen gestaan in de winkel, heel toevallig. Ga toch nog eens terug om er 1 mee te nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er best lekker en gezond uit. Hoewel ik als ontbijt meestal toch brood eet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze heerlijk!! Ik eet ze al een pposje en wissel elke keer af qua smaak! Ik doe er nog een handje rozijnen en soms een handje nootjes extra bij, kan ik heerlijk de hele ochtend mee vooruit!

  BeantwoordenVerwijderen