Essence Velvet- en Glossy stick

Ik ben altijd in voor het proberen van nieuwe lipproducten, al is dat natuurlijk geen nieuws meer. Een tijdje geleden schafte ik deze twee ticks van Essence aan; de Glossy stick en Velvet stick. Ik koos voor een nude kleurtje en een knalroze kleur en teste deze de afgelopen tijd. Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder.

Ik begin met de Velvet Matte Stick in de kleur Nude Hero. Dit is een hele lichte kleur en ik wilde eigenlijk voor een andere gaan, de winkel had echter alleen deze kleur nog op voorraad welke niet geswatcht was. Het nadeel van dit soort budget make-up is namelijk dat het niet geseald word en er onwijs veel meiden/dames zijn die ze in de winkel swatchen.

Maar goed, dit leek mij ook een mooi kleurtje. In de verpakking ziet hij er nog wel iets donkerder uit dan op mijn lippen en daardoor viel hij mij enigzins tegen. 
Op mijn lippen ziet hij er namelijk zo uit. Op deze swatch draag ik verder geen make-up en zie je hoe hij staat bij mijn lichte huid. Ik vind hem persoonlijk niet zo mooi staan, het is echt een Barbie kleurtje; niet helemaal mijn ding.

Wat ik wel merkte was dat het potloodje heel gemakkelijk aanbracht en ook echt daadwerkelijk matte opdroogde. De lipkleur bleef bij mij zitten tot ik ging drinken, dus niet ontzettend lang. Als je hem daarna even weer bijwerkt ziet hij er weer prima uit.
De tweede kleur die ik aanschafte was Poshi Pink; een Glossy Stick. Dit potloodje heeft zoals de naam het al zegt een glossy finish en is dus helemaal het tegenovergestelde van het vorige potloodje.

Dit keer koos ik ook voor een volledig tegenovergestelde kleur; een knalroze in plaats van een nude kleur. Deze leek mij erg mooi voor de zomer en niets bleek minder waar. In de verpakking ziet hij er al erg mooi uit; op mijn lippen is hij nog net een stukje mooier.

Zo ziet hij er uit op mijn lippen. Dit kleurtje is wederom erg gemakkelijk aan te brengen op mijn lippen en dekt overal even goed. Ik vind hem zelfs nog iets makkelijker aan te brengen dan de matte kleur, wat overigens logisch is.

Deze kleur blijft bij mij even lang zitten, al zie je de kleur langzaam vervagen bij het drinken of eten. Als je hem daarna weer bij werkt hoef je hem niet helemaal opnieuw aan te brengen, net als bij de andere stick.

Ik ben aardig enthousiast over deze sticks van Essence; zeker over de Glossy Stick. Het is een prachtige kleur, hij brengt gemakkelijk aan én hij blijft redelijk zitten.

Essence Velvet- en Glossy stick - €1.99 per stuk.
'' Heb jij de Velvet/Glossy sticks van Essence al geprobeerd?

11 opmerkingen

 1. De glossystick is inderdaad mooi zeg, lief kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren! Ik vind ook de roze het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was super benieuwd naar deze producten, fijn review heb je geschreven. Ik vind de kleurtjes erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb er nog geen ervaring mee, ik vind de tweede kleur wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik vind de kleuren erg mooi!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die nude hero je juist heel leuk staan haha!

  xoxo,
  Rowan

  Red Reiding Hood

  BeantwoordenVerwijderen