Fashion Statement Shirts

Ik ben dol op eenvoudige shirts met daarop een leuke tekst. Dit soort shirts combineren eenvoudig met een mooie jeans, een jasje en een goede pump. Sinds ik zelf een ruim assortiment aan Fashion Statement Shirts heb ben ik er nog enthousiaster over; het is tenslotte onwijs leuk om ze zelf naar wens te kunnen maken. Nieuwsgierig naar mijn nieuwste twee aanwinsten? Lees dan snel verder.
Mijn eerste shirt is denk ik ook gelijk mijn favoriet. Dit zwarte shirt met daarop 'Lipstick, Heels & Late Nights' is onwijs toepasselijk. Ik ben een lipstick fanaat, draag graag mooie hakken en ik ben dol op lange avonden. Dit shirt vind ik met name erg leuk om te combineren met een high waisted broek of een skater rokje. Het leuke eraan is dat de shirts eigenlijk overal goed bij staan!

Dit shirt vind je hier en is te bestellen voor slechts €11.95
Het tweede shirt is ook ontzettend toepasselijk voor mij, hier staat namelijk 'Pop the champagne' op. Een ideaal shirt voor mij, ik ben zo af en toe dol op een aantal glaasjes champagne. Geschikt voor elke gelegenheid, niet waar?

Dit leuke shirtje vind je hier en is ook te bestellen voor €11.95

'' Zijn jullie ook zo dol op dit soort shirts?

18 opmerkingen

 1. Ik ben ook dol op dit soort shirtjes! En het fijne is dat je ze altijd kunt combineren met een simpele spijkerbroek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze beide super leuk, gaaf dat je dit kunt maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind teksten op shirt altijd wel leuk! ^^ Die zwarte is echt leuk! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit soort shirts ook altijd heel leuk! Heel makkelijk casual te maken met een spijkerbroek en sneakers, of juist iets meer op te tutten met een rokje en hakken, super multifunctioneel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh dit soort shirts vind ik erg tof! Ik ga is een kijkje nemen op de webshop. Misschien verzenden ze ook naar België :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zijn echt leuke shirtjes! kan je veel mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh wat gaaf, je bent niet duur!!! leuk, vooral die zwarte!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hehe echt wel leuke opschriften

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zulke shirtjes vind ik zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bedankt voor de link naar de site, ik ga ze denk ik ook bestellen. Altijd fijn zulke shirtjes, makkelijk te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ze vallen overigens normaal, niet te strak en niet heel erg wijd. Mooie vrouwenshirts zijn het. :)

   Verwijderen