Kylie Jenner Lip Kit - Posie K

Het begon allemaal met de Kylie Jenner lips. Vorig jaar was het al erg populair en dit jaar werd de trend alleen maar populairder. Kylie droeg altijd een prachtige tint op haar lippen die iedereen op dat moment wilde hebben. Ik heb zelf een aardig aantal kleurtjes die hier wel op lijken in mijn stash, al is er niets leukers dan de 'echte' Kyle Jenner Lip Kits. Deze bracht Kylie recentelijk uit in een aantal kleuren. Ik was heel erg nieuwsgierig of ze de hype echt zo waard waren en schafte er daarom één aan in de kleur 'Posie K'.

De verpakking van de Lip Kit vind ik ontzettend leuk gedaan. Kylie maakt er echt een statement van met de lipjes. Ik zag zelfs een fan die deze getattoeëerd heeft, inclusief een tattoo van alle Kylie Jenner Lip Kit Swatches. Hoe insane is dat? Mocht je de tattoo nog niet hebben gezien moet je echt even googelen op zijn naam; Johnny Cyrus.

De druppels van het lipje zie je terug op de liquid lipstick zelf en ook dit vind ik er weer erg mooi uitzien. De verpakking is verder vrij speels door de handgeschreven letters 'Kylie' en het kleine hartje op de i. Ondanks dat ik de verpakking er erg leuk uit vind zien vind ik het wel jammer dat hij niet zo heel goed blijft zitten. Ik nam de liquid lipstick één keer mee in mijn tas (in een afgeschermd vakje) en zag meteen een aantal plekjes waarop de druppels al stukjes lak misten.
Hier zie je het missende stukje lak in de middelste druppel ook gelijk. Dit is ook het geval bij een aantal druppels aan de achterkant. Je moet er dus heel voorzichtig mee zijn als je hem mee neemt (zelfs als je hem in een apart vakje stopt).

Maar goed, niet getreurd; dat doet natuurlijk niets af aan het product zelf. Naast de liquid lipstick krijg je er ook nog een lipliner bij in exact dezelfde kleur. Ook hier zie je Kylie haar signature weer voorbij komen, dit keer in een mooie zilveren kleur.
Ik was heel erg benieuwd of deze Lip Kit aan mijn verwachtingen zou doen. Ik las namelijk ook wat negatieve reviews (en de slecht afgewerkte kwastjes) maar gelukkig kwam dat bij mij allemaal niet aan de orde. Ik kreeg een prima kwastje waar ik heel eenvoudig mee aan kon brengen.

Zowel de lipliner als de liquid lipstick vond ik fantastisch. Ze brachten onwijs makkelijk aan en bleven muurvast zitten. Het enige vervelende is dat ze echt heel erg droog zijn (van al mijn liquid lipsticks toch wel de droogste) maar dat zorgt er ook voor dat ze heel erg lang blijven zitten.

Ja, ik ben enthousiast over deze lipkit en ik kan hem je zeker aanraden. Je betaald 29 dollar voor een setje, wat veel minder is dan een lipstick en lipliner van MAC. Het enige nadeel is dat ze heel vaak uitverkocht zijn én je invoerrechten moet betalen. 

Kylie Jenner Lip Kit - Posie K - $29.00
'' Wat vind jij van de Kylie Jenner Lip Kits?

23 opmerkingen

 1. Ziet er super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie set samen en de prijs valt mij echt reuze mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een hele mooie kleur! Jammer van die invoerrechten wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad altijd jammer geld, maar goed. Soms is het het waard haha. :)

   Verwijderen
 4. Ik wil er ook zo graag één! Echt een super mooi kleurtje is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kleurtje! Hij droogt echt mooi op! Als ik het geld er voor heb ga ik hem zeker kopen! <3
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij staat je zo mooi! Wauw <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O mijn god die tattoo's van die Johnny Cyrus gaan wel heel ver. Maar de kylie lip kits zien er dan ook wel heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja toch? Ze zien er inderdaad wel erg mooi uit. :)

   Verwijderen
 9. Ik vind het een mooi setje voor een prima prijs. Misschien een tikkeltje te droog voor mij, maar ik zou het weleens willen proberen eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is inderdaad wat aan de droge kant, dat is jammer. Verder is het een hele fijne kit!

   Verwijderen
 10. Ik ben bang dat ik het te droog vind, maar wat een mooie kleur. Past goed bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeeh die ziet er wel heel mooi uit, de prijs is helaas ook wel redelijk hoog :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh, ze zijn de hype dus wel echt waard! Ik ben eigenlijk nog steeds heel erg benieuwd naar deze lip kits. Ik wil er een die nog lichter roze is, want die kleur alleen staat mij haha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh wauw blij om te horen dat ze inderdaad heel erg goed zijn

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jaloers dat je een lipkit hebt kunnen bemachtigen! Ik vind de kleur wel bijzonder mooi en tof dat ze zo mat zijn!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oe dit vind ik echt een hele mooie kleur! Ik heb ook verschillende dingen gelezen over de kits maar als ik dit zie ziet het er toch prima uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, dat is een echt prachtige kleur. Ik vind hem heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen